Bir daha ekliyorum linki göbüş için bütün albümün linkini ekliyorum en sonda ki bugün ki fotom
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/gobegim.34843/
Slm anneler ve bebişleri herkesler iyidir inşaalah kızlar seker testimin sonucunu aldımda açlık 76 tokluk 63 doktor normal dedi ama tokluk olması gerekenden bile düşük çıkmış sizde böle olan varmı ?
Kız o göbekmi benimkini görsen ödün kopar birde ilk yaniBir daha ekliyorum linki göbüş için bütün albümün linkini ekliyorum en sonda ki bugün ki fotom
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/gobegim.34843/
Banada verdi 500 mg ben yine kullanmadım ama sen kullan isterswn benimki okadar ileri seviyede değildi elma sirkeli sicak suyla teharerini al bak o süper bisi ben öle yapıyorum cok iyi geliyorMerhaba arkadaşlar
Şeker idrar kan bugün bütün sonuçlarımı aldım...
Şeker açlık 81 tokluk 130 çıktı doktorum normal dedi
idrar sonucuma baktı idrarında mikrop var dediriske atmayalım antibiyotik kullan dedi
Agumentin 1000 mg verdi sabah akşam bol suyla iç dedi bi zararı yok dedi ama antibiyotik olunca ne bilim
aranızda kullanan varmı acaba.
Merhaba arkadaşlar
idrar sonucuma baktı idrarında mikrop var dediriske atmayalım antibiyotik kullan dedi
Agumentin 1000 mg verdi sabah akşam bol suyla iç dedi bi zararı yok dedi ama antibiyotik olunca ne bilim
Bugüne özel %40 varmış canm msj geldi banaAnneler mothercare'de pırlanta indirimi mi ne oluyormuş, her ayın 15inde %50. Bilgisi olan var mı, her ay oluyor mu gerçekten acaba?
Gg neresi canm internetten mi aldınkolonya şişelerimi de gg dan aldım şimdi yavaş yavaş onları da hazırlıyım 25 adet yeter pembe gülsuyu kolanyası var evde onunla normalı karıştırıp açık pembe yaparım
Merhaba arkadaşlar
Gg neresi canm internetten mi aldın
Kız o göbekmi benimkini görsen ödün kopar birde ilk yani
canım dr normal demiş ama bilemiyorumSlm anneler ve bebişleri herkesler iyidir inşaalah kızlar seker testimin sonucunu aldımda açlık 76 tokluk 63 doktor normal dedi ama tokluk olması gerekenden bile düşük çıkmış sizde böle olan varmı ?
e senin ki kız kalça büyür gerçi benim kalçada büyüdü:)hay maşallah benimkinin 2 katıben yayıldım kalçaya doğru
dr ne dediyse yap canım enfeksiyon mikrop bunlar bebek için daha riskliMerhaba arkadaşlar
canım eklede görüyüm:) ama fotoda küçük çıkıyor normalde daha büyük:)Kız o göbekmi benimkini görsen ödün kopar birde ilk yani
aynen benimkide kocaman oldu ben hiç çekmiyim yani
canım dr normal demiş ama bilemiyorum
e senin ki kız kalça büyür gerçi benim kalçada büyüdü:)
dr ne dediyse yap canım enfeksiyon mikrop bunlar bebek için daha riskli
canım eklede görüyüm:) ama fotoda küçük çıkıyor normalde daha büyük:)
çek çek merak ettim iyice:)
bebeğimin tulumu yok alttan çıtçıtlısı varda bir kaç tane.. indirim varsa ben de bakayım
Bugüne özel %40 varmış canm msj geldi bana
hiç Biiş yapasım yok hala pijamalarımla oturuyorum yani o derece
Anneler, ben de biberon seti yerine iki tane biberon almaya karar verdim. Ama hangi boyda almam gerekir? Dr. Brown's ya da Avent alacağım. Şöyle bir yazı buldum internette ama emin olamadım.
"Bebeğinizin yaşı ve kullanım amacına göre çeşitli biberon boyutları vardır. Mesela genellikle 50ml biberonlar ilaç ve vitamin için kullanılırken 90 ile 120 ml biberonlar ilk haftalık, yeni doğan bebekler uygundur. Çünkü sadece meyve suyu ve su tüketimi için kullanılan bu biberonların taşıması oldukça pratiktir. 120 ile 150 ml biberonlar ise bebeğinizin ilk aylarında çok kullanacağınız biberonlardandır. Bu büyüklükteki biberonlar da su ve ikindi öğünleri için ihtiyacınız olacak. 240 ile 260 ml biberonlar üç ay ile altı aylık bebekler için tercih edilmesi gereken boyutlardır. Son olarak 320 ile 340 ile ml biberonlar ise tüm öğünler için uygun olmakla birlikte daha büyük öğünlerle beslenen çocukların bir yaşına kadar en çok gereksinim duyacağı boyuttur."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?