2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ben taçtan bi nevresim takımı aldım üç çeşit de kendim kumaş aldım bi nevresim takımı iki çarşaf takımı yaptırdım. fotoları yükledim ama yüklenedi mi bilmiyorum

Çok ciciymiş hem de uğraşmışsın, ellerine emeğine sağlık:)

selam annişkolar. cuma cumartesi horul horul uyudum. ama ptesi iş var ya ondan olsa gerek pazar gece uyuyamadım gitti bi bel ağrısı ki sormayın bacaklarım ve bilem koptu resmen dönemiyorum da sağa sola bu son iki buçuk ay nasıl geçecek bize bakalım

15kg bence de çok ağır. Ben graco evo alacağım 6,5 kg:)

stokke scoot bakın derim.. çok çok kullanışlı. googleda aratın bakın videolara. biz jokerden aldık. indirmdeydi. istediğim rengi bir tek izmir de vardı 2 günde kargolandı getirttiler. hafif, tek elle kapanıyor, ustelik ilerde baston pusete ihtiyac yok..

Diyetine dikkat ediyorsan ve düşmüyorsa insülin çözüm arkadaşım çok gözünde büyütüp stres yapma bu şeker denilen
en ufak stres üzüntüde artan bir durum..

hergeceki halimi anlatmışsınız,gözümden uyku akıyor uyuyamıyorum

pamuk döşek yaptık beşik için yorganı da pamuktan yaptırcaz ama seneye olcak o bu sene battaniye uyku tulumu kullancam

Güle gule kullan canım ne renk aldın? Benim de hayalim stokke xplory ama daha bebek Taşıma eşyalarına girişmedik :)

dün öyle yoruldum ki bugün her yerim ağrıyor giyinme odamız vardı orayı iptal edip oturma odası yaptık hayırlısı olsun bakalım

Eklentiler

• wollex-new-york-freestyle-anne-bebek-bakim-cantasi-9216.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 1.024
Güle gule kullan canım ne renk aldın? Benim de hayalim stokke xplory ama daha bebek Taşıma eşyalarına girişmedik :)

teşekkür ederim canım :) black melange aldık hani şu gri olanından.. xplory almak için gittik jokere ama arabayı kapatmak için üstündeki üniteyi çıkartmak gerekiyordu. scootta üstteki ünitesinle kapanıo tek elle o yüzden trcih ettik:)

Bebeğin kilosunun önde gitmesi daha erken doğacağı anlamına gelir mi acaba? Doktora sormayı unuttum. Bizimki göbekliymiş önde gidiyormuş. Sana doktorun öyle birşey dedi mi ?

hamileliğimin ilk krampı herkese merhaba diyor
aslında girmeyecekti ama ben gerinirken tık diye girdi
günaydın
Kasılma tam nasıl oluyor? Dünden beri karnım kasılıyor mu yoksa bebek hıçkırıyor mu anlayamıyorum. Karnım 2-3 sn aralıklarla soldan sağa doğru atıyor nedir acaba?

Bebek bakım çantalarına ne kadar verdiniz arkadaşlar?? Butik bebede cocco mamanın kampanyası var çok güzeller ama pahalı değermi

Selam kızlar.. Nasılsınız güzel annelr... Bn yeni kalktım sayılır.. Gece uyku yok artık.. Bu arada hamilelik takvimim ne diyo 30. Hafta içindesin diyo..Allahım son on hafta nasipse... Buraya ilk geldigim zamanları hatırlıyorum on haftalık bile degildim.. Şimdi son haftam kalmıs.. Bekle oglum az kaldı....

Bebeğin kilosunun önde gitmesi daha erken doğacağı anlamına gelir mi acaba? Doktora sormayı unuttum. Bizimki göbekliymiş önde gidiyormuş. Sana doktorun öyle birşey dedi mi ?
yok canım erken doğacağı anlamına gelmiyomuş ben araştırmıştım sat tarihine göre hareket et sen bizim bi arkadaşın 2 hafta önden gidiyodu 41. haftada doğdu

Herkese iyi haftalar kizlar iyisinizdir insallah,
Rahatsizlikllar disinda baska sikintiniz yoktur insallah,bendede hafif bacak rahatsizligi basladi sanirim.ssg bacagim dizim ozellikle rahatsizlik veriyo bana sanirim magnezyum olayindan kaynaklaniyor.uzatiyom olmuyo,ustune yatiyom olmuyo bi türlü rahat edemiyorum 2 dk ayni pozisyonda kalamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…