- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
ben taçtan bi nevresim takımı aldım üç çeşit de kendim kumaş aldım bi nevresim takımı iki çarşaf takımı yaptırdım. fotoları yükledim ama yüklenedi mi bilmiyorum
15kg bence de çok ağır. Ben graco evo alacağım 6,5 kg:)
Kızlar mrb yine ben günlük şeker ölçümü yapıyorum.aç normal tok yüksek çıkıyor eğer yüksek çıkmaya devam
Ederse insüline başlayacaklar ne yapsam şekerim düşer acaba şu anda tok 200
hergeceki halimi anlatmışsınız,gözümden uyku akıyor uyuyamıyorumHayırlı sabahlar herkese..gece hiç uyuyamadım yaa arkadaşlar dönmekten çarşafı eskitmişimdir.bir sags bir sol..Birde nedende terlemekten suyum çıktı resmen sebebini anlamadım ayaklar falan yandı sonrasındaki saçma sapan rüyalar evimi başka yere taşıyordum falan eşyalar sıgmıyor offf neyseki sabaha sağlıklı uyandıran Allahıma şükürler olsun :)
herkese günaydın...uyku seti alanlara bir sorum olacaktı uyku setinin içindeki elyaf yorganı mı kullanacaksınız yoksa çarşaf takımı gibi olan setlerden alıp yorganı ayrı mı aldınız ya da yaptırdınız?ha bi de unutmadan sorayım bu park yatağın içine yatağı nerelerden aldınız?
Güle gule kullan canım ne renk aldın? Benim de hayalim stokke xplory ama daha bebek Taşıma eşyalarına girişmedik :)stokke scoot bakın derim.. çok çok kullanışlı. googleda aratın bakın videolara. biz jokerden aldık. indirmdeydi. istediğim rengi bir tek izmir de vardı 2 günde kargolandı getirttiler. hafif, tek elle kapanıyor, ustelik ilerde baston pusete ihtiyac yok..
dün öyle yoruldum ki bugün her yerim ağrıyor giyinme odamız vardı orayı iptal edip oturma odası yaptık hayırlısı olsun bakalım
KIzlar anne bebek çantası alanınız var mı?
hangilerine baktınız?
şu çanta nasıl bunu düşünüyorum
http://www.n11.com/lullaby-abant-an..._id=31173381&gclid=CKj48LGDucECFfHKtAodXhwAgA
hastane çantası mı alacağız bide kızlar yazıverin hele
Güle gule kullan canım ne renk aldın? Benim de hayalim stokke xplory ama daha bebek Taşıma eşyalarına girişmedik :)
Bebeğin kilosunun önde gitmesi daha erken doğacağı anlamına gelir mi acaba? Doktora sormayı unuttum. Bizimki göbekliymiş önde gidiyormuş. Sana doktorun öyle birşey dedi mi ?İyi haftalar güzel bebeklerin anneleri, şeker yüklemesinden geldim. Yükleme yaptırmayan arkadaşlar çok fazla gözünüzde büyütmeyin. Tadı katlanılmayacak bir şey değil.
Oğlum 960 grm olmuş :) Çok şükür sağlıklı keyfim yerine geldi görünce. Allahım nasıl bir duygudur bu böyle.
Kasılma tam nasıl oluyor? Dünden beri karnım kasılıyor mu yoksa bebek hıçkırıyor mu anlayamıyorum. Karnım 2-3 sn aralıklarla soldan sağa doğru atıyor nedir acaba?hamileliğimin ilk krampı herkese merhaba diyor
aslında girmeyecekti ama ben gerinirken tık diye girdi
günaydın
yok canım erken doğacağı anlamına gelmiyomuş ben araştırmıştım sat tarihine göre hareket et sen bizim bi arkadaşın 2 hafta önden gidiyodu 41. haftada doğduBebeğin kilosunun önde gitmesi daha erken doğacağı anlamına gelir mi acaba? Doktora sormayı unuttum. Bizimki göbekliymiş önde gidiyormuş. Sana doktorun öyle birşey dedi mi ?
70 lira verdimBebek bakım çantalarına ne kadar verdiniz arkadaşlar?? Butik bebede cocco mamanın kampanyası var çok güzeller ama pahalı değermi
Sağol canım cevabın için. Kafama takılmıştıyok canım erken doğacağı anlamına gelmiyomuş ben araştırmıştım sat tarihine göre hareket et sen bizim bi arkadaşın 2 hafta önden gidiyodu 41. haftada doğdu
DAHA BEKLE ..GÖGÜSLERDEKİ ARTIŞ SON TRİMESTERDA BAŞLIYOR .. İLLA ALACAKSAN 1-2 BEDEN BÜYÜK AL..kızlar emzirme sütyeni alan varmı kac beden alıpta koymak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?