2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
hasta bezi bu
indir.webp

hasta alt serme bezi bu
indir (1).webp
evde de işe yarıyor kanama vs çarşafa geçmiyor

hasta bezini hastanede kullanıyorsunuz eve geçince ben bebek bezi kullanmıştım:)

:KK43: o derece mi yani enee ben bi pedle hallolur o iş sanıyodum çok moralim bozuldu şimdi. pede bile katlanamıyorm ben beze nasıl katlanacam ya :'(
canım ped olmaz hastanede şart bez, eve geçince bile ben bebek bezi kullanmıştım sonra sonra pede geçmiştim, normal doğumda daha çok oluyor sezaryende daha az kanama

kızlar herkeze slm bana akıl verirseniz inanılmaz sevinirim doğumdan sonra gelen giden olaistemiyorum.çat kapı bazen haber verenler filan şimdiden dolaba bi kaç bişey yapıpı atmak istiyorum tecrubeli yada marifetli annelerden tavsiyeler bekliyorum yardımcı olursanız cok sevinirim ne yapıpta dolaba koymak lazım ???cvplar içinnn şimdiden tüm güzel annelere tşk ederimmm
Canım sabah bahsetmiştim bende ben ilk dogumumda aç kaldım resmen acemilikya birde yakınım var yapar diye güvendim...neyse hatırlamak bile istemiyorum.Şimdi akıllandım buzlugumu dolduruyorum hem kendim için hem gelen giden olursa diye.Kete yapıp koyabilirsin canım yaprak sarması olabilir, kurabiye olur tatlı tuzlu ama kurabiyeyi son bir ay kalası yap.Bu sefer inşallah annem gelecek kısmet olursa ben yurtdışındayım.Yinede doldurdum vallahi yemeklik ne olur ne olmaz diye.Yapın kızlar gücünüzün yettigi kadar.

Canım sabah bahsetmiştim bende ben ilk dogumumda aç kaldım resmen acemilikya birde yakınım var yapar diye güvendim...neyse hatırlamak bile istemiyorum.Şimdi akıllandım buzlugumu dolduruyorum hem kendim için hem gelen giden olursa diye.Kete yapıp koyabilirsin canım yaprak sarması olabilir, kurabiye olur tatlı tuzlu ama kurabiyeyi son bir ay kalası yap.Bu sefer inşallah annem gelecek kısmet olursa ben yurtdışındayım.Yinede doldurdum vallahi yemeklik ne olur ne olmaz diye.Yapın kızlar gücünüzün yettigi kadar.

benim annem de kayınvaldem de yanımda olacak aslında. ama yine de yapsam da koysam mı ki bak kafam karıştı şimdi. annem herbişeyi halleder aslında atomkarıncam benim :D ama annem koştururken diğer annemin misafircilik oynamasını da istemiyorum ;) ben de yapayım da koyayım en iyisi

Ayyy süper denk gelmiş biliyomusun çok kaliteli bir yatak.çekip fotosunu koyabilirmisin rica etsem?joker de mi almıştın?acaba tüm mağazalarında indirim varmıdır fazlasıyla uygun bir fiyat.ölçülerinide yazarsan çok sevinirim canım :)
evet cnm jokerden foto atarım tabi

Gelen yemesun bişiy annem seninde düşündüğün şeye bak alirsun 2 günde bir 1 kg kuru pasta ne uğraşıcan
:KK50:hahaytt bu kafa benim kafa :KK19:
habersiz gelen kuru pastadan başka bişey beklemesin
:Dhaberli gelene can feda

aynen canım çok güzel yazmışsın
benim annem de kayınvaldem de yanımda olacak aslında. ama yine de yapsam da koysam mı ki bak kafam karıştı şimdi. annem herbişeyi halleder aslında atomkarıncam benim :D ama annem koştururken diğer annemin misafircilik oynamasını da istemiyorum :KK66: ben de yapayım da koyayım en iyisi
yap canım yap
Hasta bezi mi vuh 40 gün boyunca çok mu olacak kanamamız acaba? :KK58::KK58::KK58:

kızlar bu arada ben yememe içmeme dikkat ettiğimden beri kızım daha da hareketli eskisine göre :KK68::KK68::KK68::KK68::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

yok kız 40 değil ilk günler kullanıyorsun o senin kanama yoğunluğun bağlı, ben oğlumun bezinden kullandım evde:) ped yetmiyordu 20 gün sonra pede döndüm ama bazısı hemen kullanabiliyor kişiye bağlı

benim annem de kayınvaldem de yanımda olacak aslında. ama yine de yapsam da koysam mı ki bak kafam karıştı şimdi. annem herbişeyi halleder aslında atomkarıncam benim :D ama annem koştururken diğer annemin misafircilik oynamasını da istemiyorum :KK66: ben de yapayım da koyayım en iyisi
yaa benim atomumda halledecekti herşeyi ama çarsamba işe başlıyor 7-8 aydır evdeydi ve çok güvenmiştim anacığıma şşimdi 2gun ancak gelebilir sanırım
iş önemli ama yapcak bişey yok

aynen canım çok güzel yazmışsın

yap canım yap

yok kız 40 değil ilk günler kullanıyorsun o senin kanama yoğunluğun bağlı, ben oğlumun bezinden kullandım evde:) ped yetmiyordu 20 gün sonra pede döndüm ama bazısı hemen kullanabiliyor kişiye bağlı

Hımm benim adetlerim yoğun olurdu zaten alışkınım :-):-):-):-)

Hımm benim adetlerim yoğun olurdu zaten alışkınım :-):-):-):-)
ah canım bundan önce düşüğüm olmuştu 37 gün kanamam oldu benim ayyyy ped manyağı olmuştum resmen:rolleyes::rolleyes: lohusalığımda bu kadar olmamıştı:KK57:

Slm kızlar nasılsınız tecrübeli annelere bir sorum var.ilk çocuğuma sütüm yaramıştı tombişti.ikinciyede yararmı acaba.

Slm kızlar nasılsınız tecrübeli annelere bir sorum var.ilk çocuğuma sütüm yaramıştı tombişti.ikinciyede yararmı acaba.
Canım maalesef aynı olmayabiliyor, iki ablam örnek buna, birinin ilkine yaradı ikinciye yaramadı, diğerinin ilke yaramadı ikinciye yaradı,kv min hepsine yaramış

ecepelin canım fotoyu akşam atabilicem canm bu lumıa da Bi nane olmadığı gb fotoda yuklenmiyo akşam eşimden atarım canm

Back
X