- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
ah canım bundan önce düşüğüm olmuştu 37 gün kanamam oldu benim ayyyy ped manyağı olmuştum resmenlohusalığımda bu kadar olmamıştı
Kendi adıma ben de bunu düşünüyorum. Annem, kardeşim yok yanımda, o yüzden kayınvalideme de gelen temizlikçiyi her hafta alıyorum. Günlük işler dışında hiçbir şeyle uğraşmıyorum. Okul fazlasıyla yoruyor zaten
Tüm gün evde olanların ya da temizlikçi almaya imkanı olmayanların, kendilerini iyi hissediyorlarsa abartmadan yapmaları mantıklı. İyi hissetmeyen de hiiiiç düşünmesin o ne der bu ne der diye. En kötü ihtimalle verin eşinize süpürgeyi viledayı, kabasını almış olsun. Banane elalemden, ben bebeğimi düşünürüm
Graco evo favorim zaten, gidip inceledim içime çok sindi. Almak üzereydik vazgeçtik. Sonra da düşüne düşüne fiyatı çok gelmeye başladı. O yüzden alternatiflere bakıyorum şimdi
Siz ne kadara alacaksınız?
Teşekkür ederim uyarın içinAma benim iki arkadaşım var böyle yapan. Hatta aklıma da onlar sokmuştu, kafam karıştı şimdi İdareye sorayım olmazsa..
Hayırlı olsun, güle güle kullanmak nasip olsun. İnternette araştırınca Premium'un class, 2. nesil, 2015, 2014 diye ayrı ayrı modelleri çıkıyor. Sizinki hangisi?
senin dedigin de dogrudur canım ben boyle duymustum belki hepsi olunca iptal oluyordur parca parca olmuyordur32. haftada çalışabilir raporu alıp sonra 2 hafta rapor kullanırım diyordum, aktarmanın iptal olması kötüymüş, sanırım 32-37 arası tamamını raporlu geçirince iptal oluyor, ben sadece 2 hafta kullanmayı düşünüyordum aralıkta. Bu konuda bilgin var mı?
evet hasta bezi cicim ah ah ben ılk hafta full kullandım ne kanamaydı normal dogum bideHASTA BEZİ Mİ
canım biz dün oyle bi gaardrop aldık gec basladık kurmaya bırz beceriklilik istiyor esinin eli yatkınsa al derim yoksa zor iş bizimki pek beceriklidirbir de oda takımını nette beğendim, ama demonte gönderiyorlar, aynı durumu yaşayan var mı
böyle ürünleri kurmak kolay oluyor mu ya da ürün sorunlu olursa problem çıkarıyor mu firma, fikri olan var mı
Ağrı ve kanama yoksa, bebek de hareketliyse bence korkmana gerek yok canım, geçmiş olsun dikkatli ol...Kızlar ben yürürken yolda düştüm. Biraz karnıma da geldi çok korktum ağladım. Ağrım sızım yok şükür. Bişey yapmam gerekir mi?
Yok canım şükür inşallah ta olmaz. Tekmeliyorda arada. Çok sağol canım. Rabbim korusun herkesi.Ağrı ve kanama yoksa, bebek de hareketliyse bence korkmana gerek yok canım, geçmiş olsun dikkatli ol...
allah korusun dikkat edin. bir şey olmaz sanmıyorum. onlar çok güvenli bir yerde sonuçtaKızlar ben yürürken yolda düştüm. Biraz karnıma da geldi çok korktum ağladım. Ağrım sızım yok şükür. Bişey yapmam gerekir mi?
Henüz yaptırmadım ama bir site buldum bugün, çeşit çok ve güzel geldiler. İncele istersen. facebookta bebek şekeri diye çıkıyor.Kızlar bebek şekeri yaptıranlar magnetti olanlardan kaça yaptırdınız bıde site adresi verirseniz memnun olurum
bende hiç kasılma olmadı bu kramp bacağıma gerinirken girdiiiii ama böyle sanki kramp giren yere taş oturmuştu öyle olmuştuKasılma tam nasıl oluyor? Dünden beri karnım kasılıyor mu yoksa bebek hıçkırıyor mu anlayamıyorum. Karnım 2-3 sn aralıklarla soldan sağa doğru atıyor nedir acaba?
Sağolasın canım.allah korusun dikkat edin. bir şey olmaz sanmıyorum. onlar çok güvenli bir yerde sonuçta
Bişiy olmaz cnm kıpırdıyorsa korkmaAcile gitsem tıp merkezine bakarlarmı ki? Evhamlandım sanki.
Neler tavsye edersin buzluk icinTemizlik konusunda acele etmeden yavaş yavaş kendim yapıyorum ben arkadaşlar.Geçenlerde yatak odamı dolabımı düzelttim sildim yerleştirdim kışlıklar indi yazlıklar üst raflara çıktı.Kızımın odasıda tamam kardeşinin kıyafetlerinide yerleştirdik.Hastane için gerekli şeyleride bir kenara ayırdım burda en az 3 gece (almanya) yatıyorsunuz hastanede bu yüzden daha detaylı bir hazırlık gerekli oluyor.en son mutfagımı halledecegim inşallah ama bu arada buzlugada el altında bulunması için bir şeyler yapıp atıyorum.ilk dogumumdan sonra kötü tecrübem var bunda onları yaşamamak için.ilk dogumları olacak annelerede tavsiyemdir.
Unutkanlık durumu nasıl arkadaşlar sizde birde sakarlık.. Hayatımda olmadığım kadar unutkan ve sakar biri oldum
ecepelin canım fotoyu akşam atabilicem canm bu lumıa da Bi nane olmadığı gb fotoda yuklenmiyo akşam eşimden atarım canm
Kızlar ben yürürken yolda düştüm. Biraz karnıma da geldi çok korktum ağladım. Ağrım sızım yok şükür. Bişey yapmam gerekir mi?
Canım ben yemeklik sulu köfte yuvarladım koydum poşetleyip.sigara böregi sardım, kete yaptım,mantı tarzışeyler yaptım yaprak sarması ....(isimlerini sordugunuz için yazdım kusura bakmayın) arada kendimi iyi hissettikçe az az yaptım,yapıyorumda..fırına atmak için elinizin alt8nda bulunsun diye köfte yapabilirsiniz patates köfte yapıyoruzya aynen yapın şekil verin aralarına strec film boşet koyup atın buzluga büyük kolaylık oluyor.Ben ilk dogumdan sonra kızımın kolik olmasından bırak8n yemek yapmayı açlıgımı unutup hastanelik olmuştum tansiyondan.çevrenizdekilerde sizi her şeyi becerir nasıl olsa diye yalnız bırakınca sonuç hüsran.hem sakın kendinizi yormayın ben anne de olurum evimin hanımıda diye hemen kalkmayın dinleninki bebeginize bakabilesiniz çevrenizdekiler düşünemiyorsa siz söyleyin yapsınlar sakın çekinmeyin benim gibi.Ben akıllandım ama 7yıl geçinceNeler tavsye edersin buzluk icin
çok cici bir şey bu, güle güle kullanın, sağlıkla inşallahyıl olarak bilmiyorum bu yıl aldık 2014tür heralde ama en son çıkan bizimki model olarak ana kucağı da siyah. tentesi değişebiliyo mavi tente de aldık ilerde oğlumuz olursa da kullanırız diye
Çok geçmiş olsun. Düşüşüne de bağlı ama bir şey olmamıştır kuzuya. İçin rahat etmeyecekse git istersen.Kızlar ben yürürken yolda düştüm. Biraz karnıma da geldi çok korktum ağladım. Ağrım sızım yok şükür. Bişey yapmam gerekir mi?
Heryerde 1300 e gördüm sanırım bu fiyatla alacağız.Kendi adıma ben de bunu düşünüyorum. Annem, kardeşim yok yanımda, o yüzden kayınvalideme de gelen temizlikçiyi her hafta alıyorum. Günlük işler dışında hiçbir şeyle uğraşmıyorum. Okul fazlasıyla yoruyor zaten
Tüm gün evde olanların ya da temizlikçi almaya imkanı olmayanların, kendilerini iyi hissediyorlarsa abartmadan yapmaları mantıklı. İyi hissetmeyen de hiiiiç düşünmesin o ne der bu ne der diye. En kötü ihtimalle verin eşinize süpürgeyi viledayı, kabasını almış olsun. Banane elalemden, ben bebeğimi düşünürüm
Graco evo favorim zaten, gidip inceledim içime çok sindi. Almak üzereydik vazgeçtik. Sonra da düşüne düşüne fiyatı çok gelmeye başladı. O yüzden alternatiflere bakıyorum şimdi
Siz ne kadara alacaksınız?
Teşekkür ederim uyarın içinAma benim iki arkadaşım var böyle yapan. Hatta aklıma da onlar sokmuştu, kafam karıştı şimdi İdareye sorayım olmazsa..
Hayırlı olsun, güle güle kullanmak nasip olsun. İnternette araştırınca Premium'un class, 2. nesil, 2015, 2014 diye ayrı ayrı modelleri çıkıyor. Sizinki hangisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?