Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
41 yasin yalabiliriz canim ama icimizde kuran okumayi bilen kac kisi var ?
Arkadaslar listeye benide ekleyin yasim 27 muhtemel dogacagi tarih 7 ocak 2015 son adet rarihimi hic hatirlamiyorum eger 7 ocakta doguuracak varsa bana son adet tarihini yazarsa sevinirim :)
Arkadaslar listeye benide ekleyin yasim 27 muhtemel dogacagi tarih 7 ocak 2015 son adet rarihimi hic hatirlamiyorum eger 7 ocakta doguuracak varsa bana son adet tarihini yazarsa sevinirim :)
Evet Kur'an okuyanlarla 41 Yasin okuyalım derim ben
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim aleynanin isim anlamini kotu diye biliyorum bi arastir istersen
nihat hoca geri donuyo mu canim ben de bi sorayim :) bizde kiz olursa zeynep ela erkek olursa omer selim dusunuyoruz bakalim hangisi olcak
evet canım ya propupon depot bende ki depo iğneymiş sanırım 3günde 1vuruluyorum
Eki Görüntüle 1118447
Kızlar telefonuma bebeğimin gelişimini hafta hafta anlatan bir program indirdim. Ben şu an 5.haftadayım ve bebeğim bu şekildeymiş şu anda. Ama pirinç tanesi kadar bişey nasıl oluyo böyle yaa aklım almıyo:) ayakları oluşmaya başlıyomuş, çenesi oluşuyomuş.
Canım o döllenmeden sonraki 5. Hafta. Sata göre değil o yüzden öyle bence.
Yok canım 1.haftayı sat'tan itibaren başlatmışlar, 5.haftaya gelince böyle oluyo. O minicik şeyin nası eli ayağı oluşmaya başlıyo çok ilginç dimi
Evet canım gerçekten ilginç. Ben anca keseyi görebildim, sen bebeğini görebildin mi?