2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
AAA bi dakka ben migrosta görmüştüm sanki böyle ortaya koymuşlardı bende bunlarla kim uğraşıcak falan demiştim
bnada annem kargoyla gondermiş manisadan . On kilo kadar kurdumda olgunlaşmasını bekliyorum markettekilerin hç tadı yokki alişik olmadıgımdan yiyemiyorum bna has ege zeytini olacak

Merhaba annisler. Bugun kendime alisveris yaptim. Hastane icin bi pijama bi gecelik takimi aldim. Kulot aldim ama hamile kulotlari cok cirkin ben de la senza'dan dusuk bel norm al kulotlar aldim pamuklu renkli fln kocislere de yazik dimi hos gorunmekte fayda var . Emzirme sutyeni disinda da bikac tane onden acmali sutyen aldim yani anne olducaz diye kadinliktan sogumaya gerek yok bence bencilce gelmesin size bunlar yani tabii ki anneligim daha muhim ama kendimi de guzel hissetmek istiyorum. gogus pedi aldim bir de gogus kalkani aldim gogus ucu kremi de aldim ancak bu kalkan tam ne ise yarar bilmiyorum. Var mi alan nasil kullanicagimi bilen? Ha bi de terlik aldim. Lohusa takimi vs almadim yani oyle.

Canim inşallah gonlunuzce olur gidersiniz
Benim esimde polis doğu gitevimiz haziranda bitiyor inşallah
Bende ailelerden uzakta oldugumuz icin çok mutluyum.

[QU="sarfansari, post: 37774134, member: 408333"]Kozlar ablam 20 günlük anne göğsünden çok sorun yasiyor emzirirken
Çatlak olmuş
Cevremde çoğu kişi bunu yasamis aglaya aglaya emzirmuisler.
İlk emzirmeden önce soğan sürun gogsunuze diyorlar ama nazil yapilacagini net anlamadim. Soğan pişmiş mi olacak ÇIĞ mi ?[/QUOTE]
Bu konuyla ilgili biyerde kantoron yagi surun diye okumustum canim, bir tanidigim da sade kokusuz vazelin surdum iyi geldi demisti.ben de suan 29+5teyim bakalim kuzum dogunca deneyerek ogrenirim:)

kızlar bende kan düşüklüğü yaşıyorum her kan tahilinde kanım düşüyor ne yapacağımı şaştım Demir hapını günlük 2 ye çıkardım bakalım doktor yükselmezse damar yoluyla takviye yapıcaz dedi korkuyorum ama hiç istemiyorum serum fln

Canim inşallah gonlunuzce olur gidersiniz
Benim esimde polis doğu gitevimiz haziranda bitiyor inşallah
Bende ailelerden uzakta oldugumuz icin çok mutluyum.
Ne guzel..esimdr en basta bni dinleseydi turkiyenin istedigimiz ilinde yasiyorduk ama ikna olmadi ailelerimiN oldugu sehire geldik simdi hergun oismaniz..ozel degilse siz hangi ildesiniz..bi de acaba kabul olurmu dilekcemiz sizce esine de bi danissqn olmazmii beni acayip heyecan sardi bibyandan da korkuyorym teror falan olur diye

Tatlim benim kac aydir oyle daha ilk a kan tahlilimde ilacim ikiye cikti qma fayda etmedi hic..dr ama hic damardan tqkviye demedi bana bilmiyrm nasil duzelir ben yenmesi gerekenleride yiyorum aslinda tiksinmedm hicbiseyden.

aynı sıkıntı bendede var ma hamılelıkte dogal buu

Bak canim internette yorumlar var baya bunla ilgili çok iyi geldi diye ama tam yapilisini anlamadim.
Simdi biri anlatır burada bilenlerin ogreniriz Eki Görüntüle 1302349

soganin ise yaradigini yengemde gordum bebek emmeden surduk sogani ikiye kesip mandalina sikar gibi surduk hatta biz silecektik hemsire silmeyin oyle emsin dedi hic yarasi olmadi

ve doktor artıkk dıyor kıı ılaclardan faydaa yokk 1 bardak pekmezz bıde sıyah cekırdeklı uzumm aama yerken cekırdeklerını kırman lazım :)

Tatlim benim kac aydir oyle daha ilk a kan tahlilimde ilacim ikiye cikti qma fayda etmedi hic..dr ama hic damardan tqkviye demedi bana bilmiyrm nasil duzelir ben yenmesi gerekenleride yiyorum aslinda tiksinmedm hicbiseyden.[/QUOTE]
aynen herşeyden yemeye çalışıyorum kırmızı et kuru üzüm pekmez yeşil yapraklı sebzeler gün içerisinde tüketmeye çalışıyorum ama bakalım inşalah daha da düşmez

pekmez kan yapmıyor tatlı niyetine ye yersen diyor doktor. kuru üzümü söyledi bol bol ye diye çekirdeğiyle beraber yiyorum
zaten pekmezzle aram yokk ama kuru uzumu yerken de cekırdegını kırarak ye dedı asıl kan yapan oymuss herkezz bırseyy dıoo zatenn ınsann nee yapacagını sasırıyor... :)

sen ne kadar zamandır yapıyosun diyeti

aslianne, post: 37772515, member: 195935"]sen ne kadar zamandır yapıyosun diyeti[/QUOTE]
Acikcasi dunden beri yapıyorum.
Akşam ki ölçümlerim; açlık 76
tokluk 134 çıktı. Salata ağırlıklı yedim ve aç kalktım sonradan

Ben de gostermem kimseye. Hadi ebe hemsire falan neyse. Tekrar gorecegim insanlar degil. Ben soylerim herkesin disari cikmasini. Hatta ben dogum sonrasi yatak odama da kimsenin girmesini istemiyorum. Soylicem ailelere de gormeye gelenler yeltenirse uyarsinlar. Ben kendimi iyi hissedince cikar gorunur geri giderim odama. Sonra yol gecen hanina donuyor yatak odasi. Gelen giden giriyor. Sinir oluyorum.

Kızlar bebeğim 1.100 olmus az değil mi sizce

Canim her bebegin gelisimi farkli. Ustelik cihazlar da yanlis olcebiliyor. Onemli olan kilosu degil saglikli olmasi bence.

Kızlar az önce doktordan geldim karnım çok sertleşiyodu ve kasılıyodu.Çok şükür bir sorun yokmuş bu haftalarda normalmiş birde benim bebiş 1 hafta öndeydi şimdi haftasıyla uyumlu çıktı söylemiyo doktor boy kilosunu ultrason kağıdından anladım. yani 13 günde hiç kilo almamış çok üzüldüm. Boyunuda artık söylemiyorlar.Bende kilo almamışım 13 günde yarım kilo almışım

Canım kusura bakma kaç gündür giremiyordum ancak gördüm mesajını amerikada rhode island eyaletindeyim evet bende önden düğmeli modellere bakıyorum ama türkiyede boynerde çok güzel takımlar görmüştüm annemden bir tane istedim.

iyi geceler kızlarr dogumdan sonra gelen misafirlere dagıtmak için lavanta şişesi aldınızmı ve nerden aldınız netten alan varmi gittigidiyorda var ama kargo ucreti aliyorlar buralardada alacgm bi yer yok yardmci olursnz sevinirim.

Canim biz 4. Seneye girdik yani son senedeyiz.
Maraş elbistan ilcesindeyiz
Artik doğudan kalkti burasi gelenler bati olarak geliyor
Bu mesaji herkese göndermişler
Aksam.bir arkadaş geldi yeni evliler esi mesaji görünce kagizmana gidelim demiş oda istememiş evde tartismislar
Yani mesajları okuyanların aklina ilk gelen yer kagizman
Verilen yerler bence çok iyi yerler değil
Kagizman ise yollar kapanan çok ücra bir yermiş.
Bence iyi arastirin. Gittiginize pişman olmayin sonra.
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…