bnada annem kargoyla gondermiş manisadan . On kilo kadar kurdumda olgunlaşmasını bekliyorum markettekilerin hç tadı yokki alişik olmadıgımdan yiyemiyorum bna has ege zeytini olacakAAA bi dakka ben migrosta görmüştüm sanki böyle ortaya koymuşlardı bende bunlarla kim uğraşıcak falan demiştim
Canim inşallah gonlunuzce olur gidersinizKizlar daha bu sabha kadar kv yuzundem cnm cok sikiliyordu.. esim sabah aradi kars kagizmanda yeni bi cevik kuvvet ekibi kuruluyomus ve bu taraflardan polis istiyolarmis..esim de dilekce verdi olursa eger karsa kagizmana tasinacaz hem sark görevimiz bitecek iki senede hem ben bu kotu dedikodulu ortamdan kurtulacam cocugumu iatedigim gibi buyutecem..dua eder misiniz bana hepiniz hamilesiniz dualariniz kabulolur..hayirliysa gidelim buralardan
Ne guzel..esimdr en basta bni dinleseydi turkiyenin istedigimiz ilinde yasiyorduk ama ikna olmadi ailelerimiN oldugu sehire geldik simdi hergun oismaniz..ozel degilse siz hangi ildesiniz..bi de acaba kabul olurmu dilekcemiz sizce esine de bi danissqn olmazmii beni acayip heyecan sardi bibyandan da korkuyorym teror falan olur diyeCanim inşallah gonlunuzce olur gidersiniz
Benim esimde polis doğu gitevimiz haziranda bitiyor inşallah
Bende ailelerden uzakta oldugumuz icin çok mutluyum.
Tatlim benim kac aydir oyle daha ilk a kan tahlilimde ilacim ikiye cikti qma fayda etmedi hic..dr ama hic damardan tqkviye demedi bana bilmiyrm nasil duzelir ben yenmesi gerekenleride yiyorum aslinda tiksinmedm hicbiseyden.ende kan düşüklüğü yaşıyorum her kan tahilinde kanım düşüyor ne yapacağımı şaştım Demir hapını günlük 2 ye çıkardım bakalım doktor yükselmezse damar yoluyla takviye yapıcaz dedi korkuyorum ama hiç istemiyorum serum fln
aynı sıkıntı bendede var ma hamılelıkte dogal buukızlar bende kan düşüklüğü yaşıyorum her kan tahilinde kanım düşüyor ne yapacağımı şaştım Demir hapını günlük 2 ye çıkardım bakalım doktor yükselmezse damar yoluyla takviye yapıcaz dedi korkuyorum ama hiç istemiyorum serum fln
Bak canim internette yorumlar var baya bunla ilgili çok iyi geldi diye ama tam yapilisini anlamadim.
Simdi biri anlatır burada bilenlerin ogreniriz Eki Görüntüle 1302349
ve doktor artıkk dıyor kıı ılaclardan faydaa yokk 1 bardak pekmezz bıde sıyah cekırdeklı uzumm aama yerken cekırdeklerını kırman lazım :)kızlar bende kan düşüklüğü yaşıyorum her kan tahilinde kanım düşüyor ne yapacağımı şaştım Demir hapını günlük 2 ye çıkardım bakalım doktor yükselmezse damar yoluyla takviye yapıcaz dedi korkuyorum ama hiç istemiyorum serum fln
pekmez kan yapmıyor tatlı niyetine ye yersen diyor doktor. kuru üzümü söyledi bol bol ye diye çekirdeğiyle beraber yiyorumve doktor artıkk dıyor kıı ılaclardan faydaa yokk 1 bardak pekmezz bıde sıyah cekırdeklı uzumm aama yerken cekırdeklerını kırman lazım :)
zaten pekmezzle aram yokk ama kuru uzumu yerken de cekırdegını kırarak ye dedı asıl kan yapan oymuss herkezz bırseyy dıoo zatenn ınsann nee yapacagını sasırıyor... :)pekmez kan yapmıyor tatlı niyetine ye yersen diyor doktor. kuru üzümü söyledi bol bol ye diye çekirdeğiyle beraber yiyorum
sen ne kadar zamandır yapıyosun diyeti
kızlar benim de bi maruzatım var o da şu meme konusu. ben çok takıntılıyım o konuda mememi kimse görsün istemiyorum. annem bile doğru düzgün görmemiştir bu güne kadarama şimdi doğum olunca hele de ilk gün yok şurdan tut yok böyle emzir diye elleyen elleyene olacak diye ödüm kopuyor. emzirme önlüğü alsam bu sefer de ya beceremezsem emzirmeyi tek başıma diye korkuyorum. yani o zaman bi mantığı kalmayacak. kocişe diyorum ilk etapta odama annemden başka kimse girmesin diye ben anneme sen girme nasıl diyeyim diyor adam haklı. vallahi bu konu beni doğumdan bile daha çok korkutuyo. o derece takıntılıyım.. napıcım ben
Kızlar bebeğim 1.100 olmus az değil mi sizce
en tıny love 3 ü bir arada aldım .. aynı zamanda ana kucağı ve mama sandalyesi ..
Lohusasepeti güvenilir oradan alışveriş yapabilirsin bir de amerika da nerdesin... Burda büyük küçük açık kapalı çeşit çeşit yumuşatdık modeller markalar var hem de en ucuza... Hiç olmadı önden düğmeli Calvin klein ralph lairsen marka gecelik al sabahlıklı takım oh mis
Canim biz 4. Seneye girdik yani son senedeyiz.Ne guzel..esimdr en basta bni dinleseydi turkiyenin istedigimiz ilinde yasiyorduk ama ikna olmadi ailelerimiN oldugu sehire geldik simdi hergun oismaniz..ozel degilse siz hangi ildesiniz..bi de acaba kabul olurmu dilekcemiz sizce esine de bi danissqn olmazmii beni acayip heyecan sardi bibyandan da korkuyorym teror falan olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?