2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ben en son kendime hamile taytiyle, yeni gögüslerim için emzirme sütyeni almıştım :)). doğumdan 3-4 ay sonra inşallah eski kiloma dönünce almayı düşünüyorum hem moral olur iç çamaşırlarım filan pörsüdü koca göbekten :))

aynen iç çamaşılarıma bir şey oldu benim de

Kocam ulusa gıdıcem ddı sabah saka yapıyo sanmıstım once hobite gıtmıs adi i bende evde ana, baba kızımla oturuyum cok kızdım ben penguenlere gıtmemeıstm sımdı gorsun o gıdıcem hıh
anammmmmm hobbit bugün çıkıodu di mi nasıl unuttum ben onuuuu :S:S:S

Dün itibariyle bebiş çantamıź hazır lakin kendi eşyalarımı ancak bavul alacak gibi. Siz naptınız kendi eşyalarınızı neye koyuyorsunuz
Eneee ben direk bebişe de ayrı valiz düşünmüştüm, ona ayrı bana ayrı çok mu fazla olur acep

benimkide önceden hamsi gibiydin, şimdi balina gibi oldun diyor bana. Doğumdan sonra sporumuzu yapıp eskisindende fit olalımda gösterelim onlara

canım hadı bakalım masallah ogluna benden bıgun once dogurcan ıste kız :)
canım ılk kez mı bızımkı asker malum nobetı oluyor gıdıyor gorev oluyor sehır dıısı gıdıyor o gıdınce bende kızdsan once tedırgındım ama artık kızımla evde partı yapıoz :) bazen ıyıde oluyor uzak kalmak kafa dınlıyor ınsan
aynen cnm sadece bakıyorum ama gecenlerde bı pantolon aldm sonra gıyerm dıye ama ınsan hc ınan,

ahh ahh yarama bastın,alışveriş manyağı olan biri olaraktan bir çöp almadım kendime,bir geçenlerde doğumdan sonra üşünüyormuş çok diye xxlarge bir peluş sabahlık aldım onada eşim göz koydu yrn bitanede kendime alıcam işte kısmetse,onun dışında zaten ne deneyebilirmli bu halime,eskiden 38 beden pantolon üstümde 38-40 olurken şimdi hep xxxlarge bluzlar anca oluyor,o yüzden giyimden çok soğudum ,ıkı tane pazardan xxl tayt aldım şu zara taytlardan,habire onları giyiyorum bol bir penyeyle,montlarım zaten hepsi önü açık göbek açıkta,ama sonrası için bi iğne almam bu halimde,belki marta doğru,görümcem nihayet evlenirse onların sözü için belki olabilir

Okuduğum kitapta yenidoğan sünnetini pek tavsiye etmiyordu. 4 yaş falan idealmiş. Oğlum olsa öyle yapardım.

ayy hafta sonu olsa da eşimle ortak zaman geçirsem diye hafta sonunu dört gözle bekliyorum ben
eviniz işe uzakSA o yüzden böyle olmuştur sizinki de
ama annemlerde yakında olsa çok iyi olurdu ben başka şehirdeyim eşim benim herşeyim oluyor o yüzden
anam babam arkadaşım eşim aşkımablam bile

aynen canım yaaa evimden başka yerde rahat değilim hamile olmadığmda bile aynıydı bu

oda süslemesi için bişeler yapmaya devam...
(çiçekler pencere önü için)

eline sağlık güzel görünüyorlar

ben kazak ve pantolon aldım 1 er adet 2 hırka 2 eşofman 2 badi aldım ev pjama takımı aldım gündüz giyilebilen
doğum sonrası yeni yeni giymek için

hamile kıyaftleri giymeyiz artık göbüşte biraz iner ama eski kıyaftler hemen olmaz daha almak lazım

Bugün bende hafıza problemi oldu. Bi kaç şeyi hatırlayamadım. Çok moralim bozuldu ağladım biraz.
ayy cnm kıyamam ya,ben hep unutuyorumm,demir hapını içip içmediğimden tutta,benm bu odada ne işim vardı bile dediğim oluyor neden odaya geldiğimi bilmiyorum,hele dün ayıptır söylemesi kek yapıcam,evde yumurta yok,asla yumurtasız olmaz,neyse zar zor markete gidiyorum,un süt şeker meyva alıyorum eve çıkıyorum ev 9.katta, soyunuyorum ellerimi yıkıyorum,eşofmanlarımı giyıyorum,kaseye yumurta kırcam ben şokkkkkkkkk,nasıl olur diye,sinirden öldümmm,eşşek gibi gittim sonra bidaha markete

Benim de alışveriş krizim tuttu geçe haftalarda ama öyle böyle değil, tüm alışveriş sitelerini gezdim pantolonlara taytlara iç geçirdim bi kaç ayakkabı aldım sonra mağazalara sardım Allah'tan üst bedenim değişmedi hamilelik öncesiyle bi kaç tunik filan aldım da rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…