- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
evet son gün bile dönebiliyormuş ama bu ihtimal 1000de 1 maalesefBenim 2850 gr - + 200 yanılma payı ile tabi bence sancı bendede çıkmadı söylerdi olsaydı herhalde doktorum döner daha erken dedi bakalım sen n gün bile dönüyomus bebiş ler :)
Ben en son kendime hamile taytiyle, yeni gögüslerim için emzirme sütyeni almıştım :)). doğumdan 3-4 ay sonra inşallah eski kiloma dönünce almayı düşünüyorum hem moral olurkızlarrr hiç bu aralar kendinize bir şeyler aldınız mı ? mesela atıyorum bir gömlek? doğum sonrasında biraz zayıflayıp giyerim fln diye.. ben alışveriş ypmaya bayılırdım şimdi sadece bakıyorum :))
aynen iç çamaşılarıma bir şey oldu benim deBen en son kendime hamile taytiyle, yeni gögüslerim için emzirme sütyeni almıştım :)). doğumdan 3-4 ay sonra inşallah eski kiloma dönünce almayı düşünüyorum hem moral oluriç çamaşırlarım filan pörsüdü koca göbekten :))
anammmmmm hobbit bugün çıkıodu di mi nasıl unuttum ben onuuuu :S:S:SKocam ulusa gıdıcem ddı sabah saka yapıyo sanmıstım once hobite gıtmıs adi i bende evde ana, baba kızımla oturuyumcok kızdım ben penguenlere gıtmemeıstm sımdı gorsun o gıdıcem hıh
Bugün bende hafıza problemi oldu. Bi kaç şeyi hatırlayamadım. Çok moralim bozuldu ağladım biraz.Ayyy bnde surdan kalk şurayaotur deseler agliyorum eEsim ise giderken sacini yapiyo ona canimi sıkıp agliyorum çok duygusallastim yaa
Ne güzel ilk fırsatta bizde uzağa taşıyıp evimizi gidicez inşallah eşimde bıktı artık :)ahahahhhaha kıskançlar yaaaaa allahtan uzak yerde yaşıyoruz
oda süslemesi için bişeler yapmaya devam...
(çiçekler pencere önü için)
Eneee ben direk bebişe de ayrı valiz düşünmüştüm, ona ayrı bana ayrı çok mu fazla olur acepDün itibariyle bebiş çantamıź hazır lakin kendi eşyalarımı ancak bavul alacak gibi. Siz naptınız kendi eşyalarınızı neye koyuyorsunuz
benimkide önceden hamsi gibiydin, şimdi balina gibi oldun diyor banaYok canım benim eşim değildi öyle:) gerçi benimki de pek nazlamıyor beni. Bi de bana kardeşim oğlum falan diyor bazen yuh yani tamam ilişkiye ara verdik vs ama bu kadar da olmaz ki... Sanırım bu erkekler hamileyken bile seksi olmamızı bekliyor.
canım hadı bakalım masallah ogluna benden bıgun once dogurcan ıste kız :)Canlarım bn anca müsait oldum..
Bebegim iyi şükürler olsun babasına dil cıkardı oglum... Eşim utanmasa aglıcaktı...
3.300 kılo... Bu pazar degil haftaya pazar dogum gözüküyo..
Nst de sancım cıkmadı düzenli degildi yani o yüzden alttan muayene etmedi...
Haftaya yine nst için cagırdı..
Agrılarım olursa ılık dus be uzanıp dinlen..kasılmaların olur sancın düzenli olarak olur veya kanama olur veya suyun geldigini hissedersin hmn gel dedi...
Suyumda iyi iyiyiz işte...
Dularını iyi dileklerii eksik etmeyen arkadaslarıma cokk tesekkür ediyorum
Geçmiş okuyayım
canım ılk kez mı bızımkı asker malum nobetı oluyor gıdıyor gorev oluyor sehır dıısı gıdıyor o gıdınce bende kızdsan once tedırgındım ama artık kızımla evde partı yapıoz :) bazen ıyıde oluyor uzak kalmak kafa dınlıyor ınsankızçeler benim eşimin de iş yemeği var cuma akşamı banka müdürü hazırlamış moral yemeği gibi bişey
uzakta olacaktı eşim ve birkaç kişi gelemem deyince adam bir kaç gün sonra karar değiştirmiş yakına almış uyuz müdür
ne güzel gitmcekti
evlendiğimden beri ilk defa eşimle ayrı bir akşam geçireceğimerken gelirim diyor ama banane yaa
diyor evde yalnız kalma anneme götüreyim seni yok dedim daha neler hem huzursuz olacam sen dışarda diye hem oturmaya çalışcam kv kp yanında
evimde daha huzurlu mutlu olurum ben
aynen cnm sadece bakıyorum ama gecenlerde bı pantolon aldm sonra gıyerm dıye ama ınsan hc ınan,kızlarrr hiç bu aralar kendinize bir şeyler aldınız mı ? mesela atıyorum bir gömlek? doğum sonrasında biraz zayıflayıp giyerim fln diye.. ben alışveriş ypmaya bayılırdım şimdi sadece bakıyorum :))
Sağlıklı dogsunlarda cnm kaderde ne varsa onu yaşarız dönerse senindir dönmez se yine senindir ne kötü espiri olduevet son gün bile dönebiliyormuş ama bu ihtimal 1000de 1 maalesefnaaplım beklicez artık
kızlarrr hiç bu aralar kendinize bir şeyler aldınız mı ? mesela atıyorum bir gömlek? doğum sonrasında biraz zayıflayıp giyerim fln diye.. ben alışveriş ypmaya bayılırdım şimdi sadece bakıyorum :))
hahaha olsun iki şekilde de benimmmSağlıklı dogsunlarda cnm kaderde ne varsa onu yaşarız dönerse senindir dönmez se yine senindir ne kötü espiri oldu
Okuduğum kitapta yenidoğan sünnetini pek tavsiye etmiyordu. 4 yaş falan idealmiş. Oğlum olsa öyle yapardım.kızlarrr bişey danışmak istiyorum sizlere bu konu face de çok tartışıldı ama biz burda hiç konuşmadık,hemen hemen bilgili anneler 2.erkek çocukları için ilkinde bilemedik çok çektik,yeri geldi idrar yolları tıkandı yok şöle böyle ama ilk işimiz doğasıya sünnet ettirmek olcak diyenler oldu,sanırım hemen bikaç gün sonra oluyormuş,gerçi dr uma sormadım ama annemde geçen kızdı,hani dedi bu çocuğa sünnet yapıcaktık,dedim yaparız yıne ,öyle şeymi olur diyor,şimdi sağlıklısı buysa eğer doğasıya sünnet ettirmek,ilerde ben 5 yaşında oğlumu giydirip sünnet düğünü yaptıramazmıyım illa yani pipinin kesilmesimi lazım düğünde
hemen kaçın biz 6 ay dayandık sonra kaçtık vallaNe güzel ilk fırsatta bizde uzağa taşıyıp evimizi gidicez inşallah eşimde bıktı artık :)
:))) yani evde oturman çok daha hayırlı cnm bencedee
desene benm yerimde olsan yüzkere boşardın kocanı
daha 1 haftalık evliydim eşim iş için 15 günlüğüne antepe gitti
senede 5 defa biryerlere gitti her gidişi 15-25 gün kaldı,her yıl bu olayımız oldu
ayrıca 1 senedir karar aldık,cumaları trafikten eve 3 saatte gelemediği için işyerini güngören evimiz beylikdüzü
1 yıldır cuma akşamları eve gelme diyorum git annende kal diyorum oda öyle yapıyor
bnde cuma sabahtan anneciğime giderim kahvaltıya,akşamı bende onlarda kalıyorum onların ev dubleks,üst kata kendime şahane bir oda yaptım çatı katına,odamdada yatıyorum cmt akşamı doğru evime geliyordum ama artık ağırlaştım diye bu haftadan itibaren gitmiyorum kocada eve geliyor,ama şart koştum artık,bebek olunca işten 7 de değil 6 da çıkıyorsun evine erkenden geliyorsun dedim,bakalım uyabilcekmi
Benim kizimda öyle kalabalikta seste daha bi cosuyo sanirim kendi de sesli mesli bisey olacak hoşuna gittiğine gore
Ohh iyi kotu bi haber yok canim.ay seninde az kaldi tabi acele etmezse oğlun
Cokk güzel olmuş canim ya bayildim ben buna.mutlaka yap eşini. Bende hakim yaptirabilecegim biri varmi cevremdeçok hoşuma gitti kizima giydirmezsem catlarim
Ayy canim ya hemen ilk firsatta anneleri ne götürmek niye acabarahat edemiceksin oturup kalkamicaksin en iyisi evin,hem evinde bulduğun huzuru başka nerde bulcan :)
oda süslemesi için bişeler yapmaya devam...
(çiçekler pencere önü için)
kızlarrr hiç bu aralar kendinize bir şeyler aldınız mı ? mesela atıyorum bir gömlek? doğum sonrasında biraz zayıflayıp giyerim fln diye.. ben alışveriş ypmaya bayılırdım şimdi sadece bakıyorum :))
ayy cnm kıyamam ya,ben hep unutuyorumm,demir hapını içip içmediğimden tutta,benm bu odada ne işim vardı bile dediğim oluyor neden odaya geldiğimi bilmiyorum,hele dün ayıptır söylemesi kek yapıcam,evde yumurta yok,asla yumurtasız olmaz,neyse zar zor markete gidiyorum,un süt şeker meyva alıyorum eve çıkıyorum ev 9.katta, soyunuyorum ellerimi yıkıyorum,eşofmanlarımı giyıyorum,kaseye yumurta kırcam ben şokkkkkkkkk,nasıl olur diye,sinirden öldümmm,eşşek gibi gittim sonra bidaha marketeBugün bende hafıza problemi oldu. Bi kaç şeyi hatırlayamadım. Çok moralim bozuldu ağladım biraz.
süper olmuşlarrrrr
Benim de alışveriş krizim tuttu geçe haftalarda ama öyle böyle değil, tüm alışveriş sitelerini gezdim pantolonlara taytlara iç geçirdim bi kaç ayakkabı aldım sonra mağazalara sardım Allah'tan üst bedenim değişmedi hamilelik öncesiyle bi kaç tunik filan aldım da rahatladımkızlarrr hiç bu aralar kendinize bir şeyler aldınız mı ? mesela atıyorum bir gömlek? doğum sonrasında biraz zayıflayıp giyerim fln diye.. ben alışveriş ypmaya bayılırdım şimdi sadece bakıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?