2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Selam kızlar sizinde bebişleriniz çok terliyormu benim oğlum çok terliyor ve her seferinde değiltirmeyw çalışıyorum ama kıyafet yettiremiyorum Lcwaikiki den Pamuk bezlerden vardı onları aldım sırtıNa koyuyorum vu sefer eşim değiştir diyor Siz basıl yapıyorsunuz bı arada benim oğlum 5dakika bile yatsa sırtı su gibi oluyor..
Eşime kıtafet yettiremiyorum diyorum oda git mağada ne varsa al diyor ama yazık günah zaten birton elbise alıyorum neyapacağımı bilemedim

I imspecial canım ben onun slikon başkıklı olanından aldım çok kullanışlı ama oğlum nedense kıçını tutuyor ve hemen düşürüyor hal böyle oluncada basıyır yaygarayı

I imspecial hamıle mısın yoksaaaaa
nerden geldi cano aklına yoktur öyle birşey on beşinde hafif eklenmek olmuştu ins olurum da bu ay rahatlarm

canım sadece kel kafamız terliyor vücut çok terlemıyo fikrim yok arkadaşlar bilir kizimi bazen saç kurutma ile kuruturdm
I imspecial canım ben onun slikon başkıklı olanından aldım çok kullanışlı ama oğlum nedense kıçını tutuyor ve hemen düşürüyor hal böyle oluncada basıyır yaygarayı

Canim evde kendimize yaptigimiz corbadan bir yasindan sonra vermeye basliycaz ona ozel yapilmasi lazim

Hadi kolay gelsin diyet seruveninde darisi basima:)
benimki saat basi bile emiyor bagimli oldu
Diyetle sutun alakasi olmadiginin canli kanitiyim canim, bebegimde coklu gida alerjisi var, birkac besinle yasiyorum, cok sukur simdilik sutum var, bol suyun yarari var.
canim ya ben yemeyince olmuyor sade sut icin degil bas agrim tutuyor ama hamur isinin katkisi yok o dogru:)
Günaydınlar efenim hepinlze ülkemiz ve çocuklarımız için hayirlisi olsun ...

amin canim moralim bozuk benim bu sebepten

Duha22 ve Nego yinede görüşümuzu belli edecek sevinç üzüntü gibi ifadeler kullanmasak herkesin farklı olabilir görüşü kızlar çocuklar için burdayız kimsecikler kırılıp kopmasın cephelesme olmasın ... Hepimiz için türkiye için hayirlisi olsun diyelim geçelim

Ah cnm ah aynı durumdayim 5 dk koyuyorum su olmus gece kalkınca da oyle.
Ben de mendil koyuyorum arkasına, ustunu değiştirdikce sinir oluyor cogu zaman .o yuzden mendil ile idare ediyorum..pencereyi acsam usur simdi napcam bilmiyorum .
dun ogretmen arkadaslar birbirine girdi cnm telde grubumuz vardı, gruptan cikanlar mi dersin ortalik birbirine karıştı. .
en son bi arkadas bu resmipaylaştı ve noktayi koydu...

Eklentiler

• IMG-20150608-WA0004.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 75
Nego daha ek gidaya baslamamisken bi anda bana dauygun gelmedi cnm işin kötü yani kararı değişmiyor, tesellim su ki 9.aya kadar ben bakicam sonra istedigi gibi yedirir olmadi..saman gibi tatsiz tuzsuz seyi cocuk yemez diyor, kalbini de kırmak istemiyorum..zaten kizimin agiz kenarinda kirmizi sivilce gibi seyler cikti domates verdiğinde de oyle olnustu..
ben ek gidaya yavastan basliyorum artik çünkü kizim hazır gibi bugun kontrol var dr.a soylemiycem ek gidaya baslamadigimi..
kilo almadiysa hele yandim valla..

Haklisin canim.zaten siyasetle ugrasmak pek hayir değil.devletimiz icin hayırlısı ins.

Cok dogru canım. Cogu aile oyle ne yazik ki.Allah yar ve yardimcimiz olsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…