2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
yava yavaş hazırlıyor rahim kendini açılma çalışmaları bunlar:) hemen olmaz korkma

yava yavaş hazırlıyor rahim kendini açılma çalışmaları bunlar:) hemen olmaz korkma

ay canım benim ya allah razı olsun kendimi yiyip bitiriyordum anormal derecede agrıyor çünkü içimi rahatlattın valla allah razı olsun normal dogum gözüküyor ama bizim kız biraz iri bebek dün sata göre 34+2 ydik 2700gramdı
ultrasonda 36+4 çıktı normalde 2 hafta önde hep bakalım hayırlısı hakkımızda

Cins iste.oructa rahst edemiyrmus.baska zaman oturmaya gidelim diyo kendi abisi olsa koşar.
Mama sandelyemiz var gecenlerde oturttuk pek sevmedi.rahat edemedi tam oturamiyorya daha.ilerde yine denerim ins.
Anliyrum eşlerimiz bu konuda da ayni.ben pantolon giyemiyrum bekarken de giymezdim.simdi uzun kap la filan dugune alayim demis bulundum yok diyor.isyemefigi seyi ben giyemiyrum.
Gule gule giy.ben bu halimle hic elbise bulamiyrum desem inanir misin.ya boyu ya kolu kısa geliyo ya da basenime olmuyor.emzrirken de giyemem var bitane bayramda.
Biz de hep ayri oturuyruz her gittigimiz yerde.yine de giyemiyrum

Oluyordu son ayımda.gayet normal.doguma haxirlaniyor vucudun
Allah kurtsarsin ins sağlıcakla kavusun.

Aynı ağrı bende de vardı herkese soruyordum sana da oldu bu Böyle diye kimse de bilmiyordu. Benim sin 2 hafta bacağıma da vurmuştu zor yürür olmuştum heyy gidi insan ne çabuk unutuyor Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

bende soruyorum kimse yok dio kendi arkadaslarima sizlere sorayim dedim canim sagol insallah :)

I imspecial supersin.gizli gizli sokuyrum dolaba koptum resmen.
Bizimki de uzun zaman giymedigimi giyeyim yıllar önce aldigim seye yeni mi aldin derçalışırken iyi harcarken kötü yok oyle.aldigima karışmaz ama birsürü laf eder musrifsin diye.hos kendi almaz corabina kadar ben alirim.simdi de bayramlik gomlek tişört alicam

Kuzenim gecen ay doğum yapti, bebegi 29 günlük, büyük ogluda 4 yaşında çok kiskaniyor bebegi, bi kaç gün önce parmaklarını ısırmıs bebisin, zor ayirmıslar. aglamaktan nefesi kesilmiş yavrunun, ay duyunca içim gitti çok üzüldüm. Her bulduğu fırsatta acıtıyormus böyle.

ikinci bebek beni çok korkutmaya başladı. Bu kıskançlıgı aşmak hiç kolay değil herhalde

Bebegimin burnu akiyor. Ates yok simdilik ama hiril hiril burnu. Dinlerken ben bile tahatsiz oluyorum

Ne yapayim kizlar ?
canım geçmiş olsun ya burnunu nazal aspıratorle ac bol emzır , ılık corba ıcır

ay sorma aynı bırsey alıyım para çok nasılsa dıyor bende bıktım borctan dıyorım surda8 ay kaldı artık kendı maası ıle yapsın bahce falan ıstıyor ben genclıgımı yasıycam ılı kez dara geldım evlendık evlenelı ev araba cocuklarnkendımı unuttum bu ne benımkıde anlar aldığımıd sıcagı sıcagına gormesın dıye anam bebeklere aldığım tokadan dolapta çürümekte olan salatalıktan bıle anlayan koca zornasip

kıyamam yaaa bak kıskanclık ayrı şımarıklık ayrı nasıl bu sevıyeye gelır hıcmı konuşulmamış o küçük korumasız üçer de yapacaklarını anlatsalardı güzel hayaller kurardı tabı kıskanır ama dur denılmeyen bu çocukmuş bence yanlış mıyım önceden çok mu sakındı büyük çocuk

Benim kuzenimde ye i dogum yapti, ilk cocugu 1bucuk yasinda henuz, kiskAnclik duygusu yokmus ama laftan anlamiyot diye cok yoruluyor kuzenimde, arayi fazla acmadan ama cocuk laftan anlayinca en ideal zamaz heralde, 2-2,5 yas

Canim kilo verince eminim cok mutlu hissedersin kendini, ben verdikce 100 gr bile olsa motive oluyorum, zaten hamilelikten beri kadinliktan ciktim saldim iyice kendimi heves yokki napiyim

[QUOTE="sarfansari, post: 41618410, member: 408333 begimin burnu akiyor. Ates yok simdilik ama hiril hiril burnu. Dinlerken ben bile tahatsiz oluyorum

Ne yapayim kizlar ?[/QUOTE]
Benim kizimdada oomustu, oksuruk varsa ilik bitki cayi, yada ilik su, burnu icinde damladan baska care yok canim pek cozum olmuyor ama..

praline canım ya çok küçük yada 4 yaş iyi 2, 2,5 tam kıskandığı dönem
Aynen doğru
Benim minik yiğenim 2 aylık büyük yiğenim 35 aylık
Annesinin yanında uyuduğu için kardeşinin yüzüne yastık basmış.
Ki karşılarına alıp konuştular. Kardeşinin anneye ihtiyacının olduğunu savunmasız olduğunu vs.
Sonuç : yabancılardan koruyor kardeşini
Anne babanın dokunması yasak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…