yava yavaş hazırlıyor rahim kendini açılma çalışmaları bunlar:) hemen olmaz korkmaSelam Anneler maşallah size Rabbim bebişlerinizi sizlere bagışlasın saglık sıhhat versin bahtları kaderleri güzel olsun.
Benim daha dogumuma var ama size bişi danışmak istiyorum Benim 1 haftadır Aşırı derecede vajina agrım var çok şükür enfeksiyon yok.
çatı agrısıdır derseniz catı agrısını çektim ama bu farklı
sanki vajinamın içini kesmişler gibi açıyor hani kolumuzu bir yere vururuz cürür acır ya o misali doktoruma dedim ama pek oralı olmadı sanki sizde ögle bir agrı oldumu yürümenizi engelliyen oturup kalkerken acıyan yatarken yatakta saga sola dönerken acıtan ve kalkmakta zorluk çektiren
yava yavaş hazırlıyor rahim kendini açılma çalışmaları bunlar:) hemen olmaz korkma
Cins iste.oructa rahst edemiyrmus.baska zaman oturmaya gidelim diyo kendi abisi olsa koşar.ayy niye istemedi ki üzülürsün tabi hayret bir şey ya, emziklisin birde şişer Allah korusun göğsün, mama sandalyesi lazım sizede o zaman:)
beğendim bakalım dün sadece iki elbise beğenmiştim, bugün etek buluzda beğendim:) bunlar neeeee der kesin:) ama napıyım şimdi eşimle aile oturmasına uzun zamandır gitmiyoruz dünde gittik, ayrı oturuyoruz biz sağolsun kardeşimin nişanlısıgil çağırmıştı annemlerle beraber bizide, dedim canım biz ayrı oturuyoruz sorun olmasın gelmeyelim, o da yok abla ayarladık dedi, öyle gittik, bende hep hanımlarla güne gidiyordum o yüzden pantol üstü tunik giyiyordum eşim sevmesede:) dünde ne kadar ayrı otursakta gören olabilir diye pantolon giyemedim eee etekler zor geçti hadi geçti de üstüne giycek hiç bir tane yoktu bir şeyim, ağladım resmen:) bende bir elbisem vardı önü düğmeli şifon mecburen onu giydim:) o da zor kapandı ya:) almam şart yani, malum göğüsler büyüdü, bayramda zaten elbise alıyorum daha iyi oluyor üst ayrı alt ayrı derdim olmuyor.
Oluyordu son ayımda.gayet normal.doguma haxirlaniyor vucudunSelam Anneler maşallah size Rabbim bebişlerinizi sizlere bagışlasın saglık sıhhat versin bahtları kaderleri güzel olsun.
Benim daha dogumuma var ama size bişi danışmak istiyorum Benim 1 haftadır Aşırı derecede vajina agrım var çok şükür enfeksiyon yok.
sanki vajinamın içini kesmişler gibi açıyor hani kolumuzu bir yere vururuz cürür acır ya o misali doktoruma dedim ama pek oralı olmadı sanki sizde ögle bir agrı oldumu yürümenizi engelliyen oturup kalkerken acıyan yatarken yatakta saga sola dönerken acıtan ve kalkmakta zorluk çektiren
Oluyordu son ayımda.gayet normal.doguma haxirlaniyor vucudun
Allah kurtsarsin ins sağlıcakla kavusun.
Aynı ağrı bende de vardı herkese soruyordum sana da oldu bu Böyle diye kimse de bilmiyordu. Benim sin 2 hafta bacağıma da vurmuştu zor yürür olmuştum heyy gidi insan ne çabuk unutuyor Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSelam Anneler maşallah size Rabbim bebişlerinizi sizlere bagışlasın saglık sıhhat versin bahtları kaderleri güzel olsun.
Aynı ağrı bende de vardı herkese soruyordum sana da oldu bu Böyle diye kimse de bilmiyordu. Benim sin 2 hafta bacağıma da vurmuştu zor yürür olmuştum heyy gidi insan ne çabuk unutuyor Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Gecmis olsun canim.burnunu temizle sık sık da emzir ins çabuk atlatir minikBebegimin burnu akiyor. Ates yok simdilik ama hiril hiril burnu. Dinlerken ben bile tahatsiz oluyorum
Ne yapayim kizlar ?
sagol hepımızın yavrularını korusunGeçmiş olsun allah korusun
İnsallah canim, kisin cok kolay okur gercekten, gecen sene hamileykende tutmamistim ben bulantilardan dolayi..Canim cok uzunmus gun sizin orda.tutma canim. Cimcime buyusun ins.kisin tutariz hep beraber.
canım geçmiş olsun ya burnunu nazal aspıratorle ac bol emzır , ılık corba ıcırBebegimin burnu akiyor. Ates yok simdilik ama hiril hiril burnu. Dinlerken ben bile tahatsiz oluyorum
Ne yapayim kizlar ?
ay sorma aynı bırsey alıyım para çok nasılsa dıyor bende bıktım borctan dıyorım surda8 ay kaldı artık kendı maası ıle yapsın bahce falan ıstıyorI imspecial supersin.gizli gizli sokuyrum dolaba koptum resmen.
Bizimki de uzun zaman giymedigimi giyeyim yıllar önce aldigim seye yeni mi aldin derçalışırken iyi harcarken kötü yok oyle.aldigima karışmaz ama birsürü laf eder musrifsin diye.hos kendi almaz corabina kadar ben alirim.simdi de bayramlik gomlek tişört alicam
kıyamam yaaaKuzenim gecen ay doğum yapti, bebegi 29 günlük, büyük ogluda 4 yaşında çok kiskaniyor bebegi, bi kaç gün önce parmaklarını ısırmıs bebisin, zor ayirmıslar. aglamaktan nefesi kesilmiş yavrunun, ay duyunca içim gitti çok üzüldüm. Her bulduğu fırsatta acıtıyormus böyle.
ikinci bebek beni çok korkutmaya başladı. Bu kıskançlıgı aşmak hiç kolay değil herhalde
Benim kuzenimde ye i dogum yapti, ilk cocugu 1bucuk yasinda henuz, kiskAnclik duygusu yokmus ama laftan anlamiyot diye cok yoruluyor kuzenimde, arayi fazla acmadan ama cocuk laftan anlayinca en ideal zamaz heralde, 2-2,5 yasKuzenim gecen ay doğum yapti, bebegi 29 günlük, büyük ogluda 4 yaşında çok kiskaniyor bebegi, bi kaç gün önce parmaklarını ısırmıs bebisin, zor ayillamaktan nefesi kesilmiş yavrunun, ay duyunca içim gitti çok üzüldüm. Her bulduğu fırsatta acıtıyormus böyle.
ikinci bebek beni çok korkutmaya başladı. Bu kıskançlıgı aşmak hiç kolay değil herhalde
çok şükür canım, ben yere bırakıyorum canım koltukta bırakmayalı uzun zaman oldu
sağol canım, yazlık bir takımı varda havalar hep soğuk yağmurlu giydiremiyorum hiç yazlık bir şey
yok canım bana dedin demedim anladım:) uyku konusunda bende katıyım aynen senin gibi yapıyorum, yemekte katı olmak ters tepiyor kusmaya kadar gidiyor iş maalesef, ooo 6 aylık oldunuz hadi hayırlı olsun ek gıdanız:)
sağol canım inşallah nasip olur giydirmek:) ölçüsüne bakıp aldım ama kafam karıştı büyük mü alsam ki benim kuzunun kafaı çok büyük:)
ay sağol canım seni demedim ablamı kastetmiştim:) çok incesin:)
Canim kilo verince eminim cok mutlu hissedersin kendini, ben verdikce 100 gr bile olsa motive oluyorum, zaten hamilelikten beri kadinliktan ciktim saldim iyice kendimieflalim .!.:ayyyy alacan suyu dökecen başından aşağı:) benimkide çok huysuz uyumuyorda geri
aynen alsın gerçekten olmuyor hiç bir şeyim göğüslerden:) ben gizli alamam ki tek çıkmıyorum kart desen netten o alıyor kartla
ayy hem de ne deli çok sinirlendim ilk defa güzelce uyuyordu
ayy canım maşaallah ben çok fenayım 75 im çok üzülüyorum ama elimden gelmiyor şimdi bir şey, sana bir de erkek şart :) :)
canım aylık 400 gr almış yani dediğin gibi demek ki yapıları öyle, hızlı aldı bizimkiler ilk aylar ondan sanırım vücut dengeliyor
Aynen doğrupraline canım ya çok küçük yada 4 yaş iyi 2, 2,5 tam kıskandığı dönem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?