2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
aman allahım duha kocalarımız cooook benzıyor benımkının lafları yemınle haa

bızımkı allah var her yere gotuurur kayserının butun magzalarını gezdırır sagolsun aldıgıma gıttıgıme karısmaz ama beraber olacak tek olmaz zaten bende gıtmem sıkılırım :)

Kızlarrrr kızlarrrrr coook mutluyum oglumum huysuzlugu belli oldu şükürler olsun ilk disimiZ çıktı bi incimiz var artık ayy nasıl mutluyum anlatamam bu kadar yorgunluga mestoldum
oyyy maşallah canım gözün aydın hayırlı olsun yerim onun incisini darısı bizlerin başına :)

Selam şekerler...
Bugün aşımız vardı yarına erteledim..
Dün gece kaynım aradı bize geleceklerini söyledi bende zaten onları yemeğe davet edecektim...
Sabah kalkıp bumbar dolması yeptım yanına güveç bulgur pilavı mercimek yapmayı düşünüyorum tatlıdan da yırttım çaya amcamlara gidecekler..
Bizden günün özeti bu..
Ha birde eşime sinir oldum gıcık. Buraya yazınca rahatlıyorum

Sagol canim

Atama yapılmadı ki daha ne ataması.inşallah atanırsın
Canim merkezi yerleatirme atamasi yapildi
Cok sagol canim
Rabbim sana guc kuvver sabir versin insallah

O acidan mutluyum bari

Maşallah sana canım ellerine sağlık, bu arada sen nerelisin? Menün tamda bizim tarafların menüsüne benzedide

Aynen.1.72 boyum kilom da 75 48 giyoyrum kıza da diyorum ki off tam bi kocakari etegi cuval gibi.bir de siyah kumas iyice kadin oldum
Benim boy 1.60 kilo 70
13 kilo fazlam var
ben bunu markette gordum ama fılelı daha mı ıyı olur dıye almamıstım nasıl guzel mı bende alsam mı
Bende alayim bundan canim
Cok severim bumbar dolmasi
Hep hazir alir yeriz keske bende yapabilsem

dur ekliyim daracıklarmış ucu çıkmış resimde solda ucu görünen beyazlık rahat durmuyo net çekemedim ama ben hergun damaklarini kontrol ediyordum bugece patlamış bi kaç güne iyice çıkar yukari

Eklentiler

• P_20150708_182035.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 103
Kızlarrrr kızlarrrrr coook mutluyum oglumum huysuzlugu belli oldu şükürler olsun ilk disimiZ çıktı bi incimiz var artık ayy nasıl mutluyum anlatamam bu kadar yorgunluga mestoldum
Maşallah canım, darısı bizim başımıza.
Ya aslında ben hem dişini çıkarsın, hem yürümeye başlasın, hemde konussun istiyorum.

Hepsini biran önce yapsın.

Çıldırdım herhalde

Slm kizlarr artik hiccc giremiyorum kk ya,telefonumun interneti cok az ve mahrumiyet bolgesindeyim sayilirim,suan aslinda cennet gibi denize sifir ama cok eski bir pansiyon evindeyim yaklasik 2 haftadir,kulaga cok hos gibi gelsede tatill gibi gelmedi malesef burasi ,her yil cocuklugumdan beri geldigim bur yerdir balikesir erdegin ormanli koyu,kucuk bir koy eski pansiyon evler kucucuk bir bakkali,iki manavi haftanin baxi gunleri yufka yumurta gelir bazen legen ci plastikci bazi gunler sebzecisi,ev sahibi artik akrabamiz gibi oldu heryil annemlere cok sevdigi icin ramazanda turist gelmedigi icin cok komik
Bir paraya ramazan boyu annemlere veriyorlardi bu yil arda var diye gelemeyiz dedjm bir hafta ramaxan gecti derken ani kararla nasil olduysa esim gidin dedi ve geldik,evimde zaten su aralar hic huzurum yoktu diyebilirim bahcemiz kocaman recidenslerden olusan insaatlar icinde gurultude kaldik balkonummutfagim hangi camdan baksan bir insaat var ve calisanlar hep ev gozetliyordu gun boyu gunesliklerle ortulu evimde birde cocukla ugras buraya gelmek bana cennet gibi geldi ama gwl gelelim ne denize girebiliyorum ne rahat oturabiliyorum ne kdr annem babmda olsa arda cOk Yaramaz oldu artik kipir kipir yatakta durmuyor hmn donuyor ortaya koyuyorim ucunda buluyorum hep nobet tutuyoruz baljonda 10 ;dk aonra sikiliyor disari cikar gezdir ev sicak soy disari cikar giydir gercekten bebekle tatil cokkkk zormuss gerci annem burasuni tatil yeri gibi dusynme dio yenek yap bulasik yika elde camasir yika tarihi eser bir ev belki iyi bir otelde tatile gitmek asla yorucu olmaz hazir yemek ye al havuza sok mutlaka farkli olur ama yinede evde olmaktansa bu kdr yorgun dusup denize bakip bu havayi solumak bile iyi geldi diyebilirim tabii cok uzucu olaylar yasadİm hic bir sey zaten 4 4 luk olmuyor anladim,15 yasindaki yegenimde bizle geldi normalde ist da bir alt katta ablam yasiyir bazen ardayi istiyolar merve teyze ver diyor veriyorum asagiya goturuyor denekki olacagi varmis,gecen hsfta merdivenin son basamaginda kucahnda ardayla ayagi takilip kuttt dusuyolar oglumun aglamasina kostum,ne ksr elimi kafasinin altina koydum desede az birsey kafasi yere carpmistir yoksa aglamazdi,en ufak bir siskinlik kusma bayginlik gozlerde kayma yasamadik zaten hmn gulup oyun oynamaya basladi rabbim korudu cok sukur birsey olmadi ama yegenim kemdini hic agfetmedi cok yzuldu dizleri morarmus yawrumun ardaya bakmaktan cocuga canin yaniyomu diye bile soramadim,cok sukur tam bu olayi atlattik derken sadece burda iki defa 5 dk yi gecmeden simidiyle denize soktum belden asagisi girdi suya iki gun sonra atesi 38,5 a cikti cok sucladim kendimi niye soktumki usuttu yawrum diye,iki gun atesi dusmedi allahtan calpol ve ates dusurucu fitilim yanimdaydi onlar sayesunde kontrol altina aldim,biz usuttukmu derken birde ne goreyim meger ust orta disleri cikmadan onlarin yanindaki dis gelmek uzereymis o ates yapmis,tbi disi farketmedigimiz icin dr antibiyotik surub ver demisti tel da iki gun antibiyotik verince hmn disi gorunce kestim bu seferde ertesi gun tum vucudunu kirmizi lekeler kapladi oda ates sonrasi olusuyomus döküntüymüs adi bazende antibiyotik dokundugu icin olabiliyormus cok sukur ateste dustu kirmizi lekelerde,suan miniko cok iyi ama eller hep agiZda,bu cmt babamiz almaya geliyor son 3 gunumuz kaldi,bu arada buradi pansiyon oldugu icin evde sadwce yatak var koltuk gibi birdey yok,ne kdr annm de olsa onlar oruclular uyuyorlar diye kiyamiyirum ama biz erkenden uyaniyoruz tuvalete gidicem yatakta biraksam dusecek asagiya bende dun pazardan legen aldim arabaya biz bile zor sigdik o yuzden ana kucagini getiremedim bende lwgenden yaptim nasil olmus kizlar :)))

Cok yaşa sen minionem.cok gecmis olsun Allah kaza bela vermesin.masallah incilerine.ana kucaginiz da harika olmus:).
Niye böyle zor sartlarda bir yere tatile gittiniz merak ettim.canasir bile yikiyormussun cocukla zor olur gercekten.

Cok yaşa sen minionem.cok gecmis olsun Allah kaza bela vermesin.masallah incilerine.ana kucaginiz da harika olmus:).
Niye böyle zor sartlarda bir yere tatile gittiniz merak ettim.canasir bile yikiyormussun cocukla zor olur gercekten.
Cnm burasi oyle bir yerki cilede ceksen eziyetide olsa tum negatif seyleri unutup seneye yine geliosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…