• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben bugun bişey öğrendim bilginiz varmı benım hiç saglık güvencem yoktu daha önce kadın dogum hastanesi gittimde 31 tl veriyordum ayrıca tahlıllerde baxıları ücretlıydı şimdi yasa çıkmış anne adayından ücret alınmıcakmış özel hastanelerde dahilimiş üçret talep ederlerse yasayı dıcekmışsınus ayrıntılı faturan istersen ozaman almıyolarmış

nasıl yani..Ciddimisinn.Başbakan bizi çatır çatır doğutmaya kararlı :1:

yok canım sadece gece 12 de ararsam doktoru o zaman 65 tl...minnak sevimli güzel şehrim benimmm:1:

o zaman şanslısın :) kendi memleketimde olsam ben devlete giderdim ama burda biraz sıkıntı hijyen olarak ondan en iyi hastaneye doktora yöneliyosun. ikimiz de sağlıklı olalım da giden para olsun çok şükür doktorum da hakkını veriyo çok memnunum hamileyken doktora güvenmeyip arayış içinde olmak da yıpratıcı oluyo allahtan o yönden 1-0 önde başladım :)

Yaa arkadaşlar benim kafamda bir sürü soru işaretleri var???? Benim ikinci hamileligim 6yaşında bir kızım var.ilk hamileligimde 13.haftada ense kalınlıgı kızımda çok fazla çıkmıştı ve bir sürü testlerden geçtik sonuç Allah'a şükür iyiydi, ama tabiki ben çok bunalıma girmiştim...çok şükür kızım dünyaya saglıklı geldi ama bu seferde logusalıkta bunalıma girdim kimse yardım etmedi (ailem Türkiye'de ben yurtdışı) benim halimi gördükleri halde eşimin ailesi yalnız bıraktı, kızımda çok aglayan bir bebekti...onunla ilgilenmekten açlıgımı unutup hastaneye acile kadar gittim daha neler neler....Neyse çok uzattım şimdi yine öyle olacak diye korkuyorum.Insallah bu sefer ailem gelecek ama yinede korkularım var.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kıslaar doktordan geldim.. Bebikim tamm 6 haftalıkmış :) 7 olması gerekti ama bir hafta fire vermiş :p kesenin içinde bi noktacık gördük,ses için çok erken dedi ama ben görüyorum kalbi atıyo dedi ;)) boyuda 0.38 cm mişş.. Darısı görmeyenlere inşallah

Burada olmak çok güzel hepimiz bebişlerimizi hayırlısyla kucağımıza alırız inşallah :)
Bişey sormak istiyorum kızlar doktorun verdiği rutin testler var ya tam idrar tam kan tahlileri v.s onları ne zamana kadar yaptırmamız gerekiyor o heyecanla sormayı unuttum da ben:)))bi sonraki randevumda 2 hafta sonra

burada olmak çok güzel hepimiz bebişlerimizi hayırlısyla kucağımıza alırız inşallah :)
bişey sormak istiyorum kızlar doktorun verdiği rutin testler var ya tam idrar tam kan tahlileri v.s onları ne zamana kadar yaptırmamız gerekiyor o heyecanla sormayı unuttum da ben:)))bi sonraki randevumda 2 hafta sonra

canım ben bir kere yaptırdım sonra bi daha yaptırmadım
doktor senin o kanlara çok ihtiyacın olacak dedi.
değerler normalse sürekli bakıp durmaya gerek yok

Son düzenleme:
canım ben bir kere yaptırdım sonra bi daha yaptırmadım
doktor senin o kanlara çok ihtiyacın olacak dedi.
değerler normalse sürekli bakıp durmaya gerek yok

ben beta hcg dışında bişey yaptırmadım doktor upuzun bi liste verdi geçen hafta. Bunları yaptırırsın 3 hafta sonra da gelirsin dedi şimdi 2 hafta sonra inş gidicem ama testleri yaptırmak için geç mi kalıyorum acaba siz hemen yaptırdınız mı tsh antihiv falan bissürü şey var listede

Ahhh ayni dertten bende muzdaribim tahammül edemiyorum.sonra o kadar pisman oluyorum ki.ve bide söyle bi his olmaya basladi bende.ya cocugumada tahammul edemezsem.birisi hakkinda azicik yanlis bisey dusunsem allahim beni affet cocugumda öyle olursa.kafayi yiceeeeeeem.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok canım bebiş doğunca çok sevicez ondan eminim😊 şu an hormonlarımızın etkisiyle böyle gerginiz, geçicek düzelicek olumlu düşünelim..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya ben çalışan sgk lıyım.özel hastaneye 12 tl veriyorum sadece katılım payı... sizinkiler tuzlu:17:

ben hastaneye gitmiyorum özel muayenehanesi var doktorumun 270 tl cik ücretide :44: ama çalıştığım kurum tamamını karşılıyor özel sağlık sigortamız var yoksa gidemezdim tabi...

Kıslaar doktordan geldim.. Bebikim tamm 6 haftalıkmış :) 7 olması gerekti ama bir hafta fire vermiş :p kesenin içinde bi noktacık gördük,ses için çok erken dedi ama ben görüyorum kalbi atıyo dedi ;)) boyuda 0.38 cm mişş.. Darısı görmeyenlere inşallah
Allah size bagıslasın canım cok sewindim..
Burada olmak çok güzel hepimiz bebişlerimizi hayırlısyla kucağımıza alırız inşallah :)
Bişey sormak istiyorum kızlar doktorun verdiği rutin testler var ya tam idrar tam kan tahlileri v.s onları ne zamana kadar yaptırmamız gerekiyor o heyecanla sormayı unuttum da ben:)))bi sonraki randevumda 2 hafta sonra
Canım elindeki testler gebelik rutin testler... Ne kadar erken yaptırırsan okadar iyi canım ..
Kansızlık kan grubu troıd hormanları bulasıcı hastalık varmı yokmu gibi önmli. Hastalık degerlrine bakılcak saglık ocagındada yapıyolar git yaptır bencede bekletme
merhaba arkadaşlar..ben de iki düşükten sonra tekrar hamile kaldım..inşallah bu kez bebeğim bizi bırakmaz :))
Hosgeldin canım..
Allah bu sefer yüzünüzü güldürsün inş
Rabbim nelere kadir. Yetr ki o ol desin :))
Canım sonadet tar yas ve beklenen dog tarıhını SILA_M arkadasa özel msjla bildirin listemize alalım senide ...
Eger gönderenessen buraya yaz bilgileri ben gönderirim

selam kızlar ben de 7 haftalık hamıleyım keseyı ve bebeyı görduk ama kalp atışını duyamadık bu cuma gidicem kalp atışı için bana dua edın de duyuyum artık. bu arada beenım yaklaşık bir haftadan berı sankı atesım var gıbı cok degıl ama 37 cıvarı dıyebılırım sizce bu normal mi, sizde de oluyor mu bu durum ? bu arada 3 gun öncesıne kadar hıçbırseyım yoktu. şimdi yataktan kalksam basım dönuyo midem bulanıyo offff

ben hastaneye gitmiyorum özel muayenehanesi var doktorumun 270 tl cik ücretide :44: ama çalıştığım kurum tamamını karşılıyor özel sağlık sigortamız var yoksa gidemezdim tabi...

muayenehaneyi mi kemiriyo yiyiyo hastalar napıyo bu doktor 270 tl istiyor.
doktorlarda iyice abartmış .
Allahtan sigoralarımız var yoksa ateş pahası .
benimde gittiğim doktor eğer sgk anlaşman yoksa 170 lira alıyorlar . bizden 40 alıyorlar gerisini sigorta karşılıyormuş.

Back
X