• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İnsallah hicc baslamazzz çok zor çünkü :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnş başlamaz Rabbim sizide kurtarsın bi an evvel sizinde bulantılarınız geçer inş

inan bende herşeyi söylüyorum kayınvalideme olan kızgınlığımı düne kadar içime atardım sorun olmasın diye şimdi herşeyi söylüyorum hallerin geldi yine diyor bana hormanlarınmı yükseldi diyo gülermisin ağlarmısın

aynısı bende de var sonrada gıybet yapıyorum diye üzülüyorum ama çok doluyorum...

Yarin 8 olucak bakalim hayrlisiyla :)(

Hadi hayırlısıyla inş benimde salıdan salıya hafta dönüyo salı 7 inş :)

Bugün tahlil sonuçlarımı aldım kızlar. SAlı doktora göstericem. Tiroit var gibi gözüküyor. Bakalım hayırlısı. Bugün ağladım durup dururken.

Günaydınnnn :emir_bebek::emir_bebek:

Ne güzel hep burdasınız ben takip edemiyorum sizi işlerin yoğunluğundan her geldiğimde sayfa sayfa atlıyor valla yetişemiyorum :1:

Benimde iki gündür mide bulantım başladı. Hayırlısı artık yeterki iyi olsunlarda meleklerimiz herşeye değer :50: en çokta sabah kalktığımda bulanıyordu netten okudum uyanır uyanmaz daha ayaklarımız yere basmadan tuzlu kraker yiyorum çubuk kraker cidden işi yarıyor bugün test ettim sabah bulanmadı :52: gün içinde işyerindede limon yiyorum ara ara böyle az az :emir_bebek:

Canım bende seni merak ettim görünmüyorsun Rabbena da öle benimde bulantılarım var dün gece uyandım midem de bir bulantı kurmakta kusamam Allah yardımcımız olsun buarada limon neden yiyorsun iyimi yemek ???

Allah de ötesini bırak...

Sevgili anneler benim kafama takilan bisey var dr size folik asit icin ne verdi ben decavite baslamistim ama tarim gida da bi yakinimiz calisiyor bunu kullanma bunun icinden pis hayvan katkisi cikti ama bakanlikta arkasi saglam cikti dedi siz ne kullaniyorsunuz

canım folik-1 verdi bana...bi yan etkisini görmedim..

ben de koyu sarı akıntı oluyor..bazen çok yoğun oluyor..sizde de var mı?
yarın doktora sorayım bakalım normal mi?

herkese iyi haftasonları :16:

İnsallah canimm :/

bulantılar benide mahvediyo.akşam sabah güniçinde.işyerinde kimseye belli etmicem diye canım çıkıyo.kraker ve limonla geçiştiriyorum bulantıları :25:

Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin miniklerini canim. Çok zor bi durum olsa gerek rabbim kimseye göstermesin. Allah hepimizin kucaklarına aldıgı günleri göstersin inşallah . 🙏🙏Hoşgeldin aramıza 😘

çok teşekkür ederim...inşaallah rabbim acılarını gösermicek hiç birimize...

ben yatmadan önce veya uyku arasında içiyorumm..uyurken protein emiliminin fazla olduğunu duymuştum...

amin arkadaşım..hayırlı cumalar hepimize..
bende sürekli uyku modundayım

Teşekkürler canım bende akşam içerim hem rahatlatıyormuş 😊

bulantılar benide mahvediyo.akşam sabah güniçinde.işyerinde kimseye belli etmicem diye canım çıkıyo.kraker ve limonla geçiştiriyorum bulantıları :25:

Sen kacinci haftadasin canim. İnsallah hepimiz bir an once duzeliriz çeken biliyor :((((

Teşekkürler canım fazla olmaz mı sabah akşam diğer arkadaşlarda akşam içeren rahatlatıyor yazmış denerim bende akşam içerim 😊

yok canım iki bardak süt 500 ml yapar bence gayet normal gerçi ne kadar yoğurt ve peynir yiyorsun bilmiyorum ama,,,,

Eş durumu isteyemiyor mu?

Yok cnm asaleti tasdik olmadan isteyemiyor malesef. Kanunda ucu açık en az 1 yıl en çok 2 yıl diyo bu süre için. Kaldiki ben bide ms hastasiyim onuda biliyor müdürü ama dedigim gibi Allah vicdan sahibi etsin herkesi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynı durumdaymışız gerçekten açım sürekli açım ama koku hassasiyetimden dolayı kendim yapamıyorum bi de kanamam olmuştu dinlenmem gerekiyor ben şu an 6+5 günlüğüm sata göre ama usg ye göre 7+5 aynen duygusalım bebkle aileyle ilgili ne görsem okusam ağlıyorum annem faceden bişiy paylaşınca ağlıyorum kardeşim arayınca ağlıyorum ama daimi AÇIMMMM :)

Ya napcaz bu açlığı. Kilo almak istemiyorum şimdiden zaten tombik baslayanlardanim hamilelige 😣 çabuk doyup 1 saat sonra kaziniyorum çubuk krakerler hayat kurtariyo ama şimdiden almayiz insallah kilo yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Halsizlikten bulantidan bagisiklik sistemim coktu sanirim. Normal de asla cikmayan ucuk geldi beni buldu simdi. Ne yapmam gerek tehlikeli olur mu bebek icin bilgisi tecrubesi olan var mi kizlar ?? :(( Bebege birsey olmaz dimi :(

bende ucukladim canim bi haftadir da gecmedi bildigim kadariyla tehlikeli degil aksine bebek anne karninda bagisiklik kazaniyo ucuk virusune ilerde bebekken cikarirsa olur da bagisikligi oldugu icin saglik tehlikesi yasamiyor. ucuklamak aslinda daha iyi

Back
X