canım bir şey yapamazsın ilkinde öyleydim ben ilk üç ay sürmüştü çok acır bilirim
canım aynen son üç ay iyi çünkü onların zaman kavramı yok henüz söylemedim söylemeyide düşünmüyorum son aylara kadar
canım karnının içi dar olanların hemen göbeği beliriyor
69 maalesef
canım çok normal korkma ilk hamileliğimde önce yuvarlaktı bebek yokken bebek oluşunca elips oldu
alkol mü var nasıl yani?
geçmiş olsun canım
canım şimdi nasıl besleniyorsun liste istiyorum senden:)
zararlı olur canım geçmiş olsun
ooo çok fazla ben veremem şahsen şimdi devlete gidiyorum cihazlar gayet güzel dr da iyi olursa süper ilgileniyor, benim doktorum iyi özelde kendi doktorumda var olmazsa ona gidicem muayene ücreti 50 tahlillere ekstra alıyorlarsa şimdi ki önceden alınmıyordu sistem değişti şimdi, sağlık ocağında devlette yaptırmak mantıklı
hoş geldin hayırlı olsun, benim rahmimde sağa dönük böyle bir şeyi ilk kez duyuyorum rahmi arakaya dönük bir sürü kadın var dr gereksiz endişelendirmiş seni
hayırlı olsun
gözün aydın canım sorun yokmuş
maşallah bebişine
canım mide yanmasına tahin öneririm şıp diye kesiyor
maşallah bebişe
canım korkma geç döllenme olmuş normal
lcw ve de factoya bakabilirsin fiyatları uygun
sen kesebilmişsin bunda canım çok istiyor tatlı

ilkinde hiç yememeiştim
hiç vicdan azabı duyma şurda ilk üç ya böyle sonra zaten düzeleceksin erkekleri çok düşünmeye gelmez:)
hayırlı olsun
ayy ayy maşallah tosuncuğa

korkma canım Allah'a emanet yavrun
hayırlı olsun
hayırlı olsun
elmayı tek geçerim:)
iyi tatiller canım bol bol eğlenin
ohhh sefan olsun canım
canım ben ikili üçlü yaptırmıycam oğlum da da yaptırmadım çok gereksiz buluyorum
hayırlı olsun amin
maden suyu iç canım bolca
canım benim inşallah geçicek bu günler söylemesi kolay tabi ama sabırdan başka çare yok sabret bolca dua et Rabbim şifa versin sana
Allah sana bağışlasın kuzunu
canım gülü seven dikenine katlanır meleğin iyi olsunda azcık sık dişini
çok geçmiş olsun canım
uçak yolculuğunu doktoruna sor canım daha iyi olur
ay maşallah kuzuya

canım doktoruna sorman lazm
folidoce
geçmiş olsun