aslında normalde bende öyleyiim sabah kahvaltımı yaparım evi bi süpürür toplarım yatarım aşşaAynı ben desem yeridir :)) öyle yatsam vallahi

eşim hep der bana senin kadar rahatını görmedim

öyleyim keyfime düşkünümdür valla ne yalan söyliyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında normalde bende öyleyiim sabah kahvaltımı yaparım evi bi süpürür toplarım yatarım aşşaAynı ben desem yeridir :)) öyle yatsam vallahi
Ne yapalım ne kadar yapabilirsek yani..ben aslında hiç oturamam normalde ama şimdi gel görki vücut kendini atıyor koltuga ama beyin durmuyor yerinde bunu böyle yapsam, bunları alsam, acaba oda lazım olurmu evi dip köşe temizlesem vs.düşün duraslında normalde bende öyleyiim sabah kahvaltımı yaparım evi bi süpürür toplarım yatarım aşşa
eşim hep der bana senin kadar rahatını görmedim
öyleyim keyevime düşkünümdür valla ne yalan söyliyim![]()
hoş geldin canım...
Benimde ilacım bitti gitmeyi düşünüyodum ama benim kocam derdin başka diyoevet ilaç bahane kaç gündür gidicem ilaç yazdırmaya sağlık ocağına gidelim dedi yok dedim olmaz ama doktorumda yokmuş orda başka doktorada gidemedim kaldı yani mecburen eczanedn direk alcaz.yada sağlık ocağından.
bu temizlik işi valla bugün öldürdü beni.camları sildim perdeleri yıka as,balkonu yıka derken ölmüşümde haberim yokmuş.
Aslında cam silme işini 2 ye bölmeyi planlıyordum birde çok silmeye bayılıyırım ya dış balkona gittim pimapen yaptırdım
bi ev kadar cam da orda var
başlamışken bitsin dedim ama bende bittim
Daha mutfak dolabı.buzdolabı,ev silinip süpürülcek,koltuk örtüleri yıkancak
eşimde 4 te gidiyo işe o gündüz evdeyken resmen tembel oluyorum 11.00 12.00 arası kahvaltı yapıyoruz
o evdeyken yapasım gelmiyooo
bayramdan sonrada bebeğimin kalan eksiklerini tamamlamayı düşünüyorum tabiki doktordan son bir kez daha kız cevabını aldıktan sonra![]()
![]()
canım evi leş götürürüyor o zaman yavaş yavaş yapmak en iyisiTemizlik yapanlara maşaallah ama çok yoruyorsunuz kendinizi bence. Ben okurken yoruldum. Yazık değil mi hem kendi canınıza, hem bebeğinizeArtık kendimizi çekmemiz lazım bence böyle işlerden. Benim fikrim tabi bu
![]()
Aynı ben desem yeridir :)) öyle yatsam vallahi
canım ben naturalive in bebe şampuanını aldım. bebişe aldığım ilk şey bu oldu. helal sertifikalı canım netten bir araştır istersen.Kızlar bebeklerinize hangi marka şampuan,vücut sabunu aldınız? Ne önerirsiniz?
tabi canım yoruluyoruz ama mecburen napcazTemizlik yapanlara maşaallah ama çok yoruyorsunuz kendinizi bence. Ben okurken yoruldum. Yazık değil mi hem kendi canınıza, hem bebeğinizeArtık kendimizi çekmemiz lazım bence böyle işlerden. Benim fikrim tabi bu
![]()
canım evi leş götürürüyor o zaman yavaş yavaş yapmak en iyisi
Riskin yoksa ev işlerine yavaş yavaş devam etmek en iyisi diyor herkes normal doğum için özellikle de..
Temizlik yapanlara maşaallah ama çok yoruyorsunuz kendinizi bence. Ben okurken yoruldum. Yazık değil mi hem kendi canınıza, hem bebeğinizeArtık kendimizi çekmemiz lazım bence böyle işlerden. Benim fikrim tabi bu
![]()
sevindim bu duruma yürüyüşe de başlamak istiyorum ama ne zaman rabbim bilir
tabi canım yoruluyoruz ama mecburen napcaz
benim hamileliğimde ilk büyük temizliğim geçen bayram yapmamıştım ne yalan söyliyim
Babamızda zeynebimizi yordun diyip duruyodedim zeynep kim
kızımız demez mi
anca dedim rüyanda görürsün zeynebi
benim bebeğim beniimle yatmaya alıştı ondan daha fazla yorulmuştur.Annesinin kuzusu saolsun sabahın erken saatlerinde başlamıyo tekmelere.annesini düşünüyo
İleriki haftalardada dvam etse keşke![]()
zeynep ismini değilde beraber karar vermek istiyorum ama eşim kendi belirlediğini koymak istiyo oda benim işime gelmiyo açıkçasıCanım sen neden Zeynep ismini istemiyorsun ya da hangi ismi düşübüyorsun :)
Ben de hiç tatlı çikolata falan yemem. Doğru düzgün kilo alamadım 3 kilo anca almışımdır. Ama doktorum bunlara rağmen rutin yapılıyor yaptır dedi. Yaptıracağım ben.şeker yüklemesi yaptırmak istemeyen var mı arkadaşlar?
-ailemde şeker hastalığı yok.
-her gün en az yarım saat yürüyorum.
-şekerle tatlıyla hamur işleriyle çok çok haşır neşir değilim. daha da azaltmayı düşünüyorum.
-hamileliğin başında (3. ay gibi) açlık tokluğa baktık gayet iyiydi.
-hamileliğim boyunca 3-4 kilo aldım.
şeker testini yaptırmak istemiyorum. ama yine de içim rahat değil çok kararsızım...
sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz?
canım bende dün doktordaydımşeker yüklemesi yaptırmak istemeyen var mı arkadaşlar?
-ailemde şeker hastalığı yok.
-her gün en az yarım saat yürüyorum.
-şekerle tatlıyla hamur işleriyle çok çok haşır neşir değilim. daha da azaltmayı düşünüyorum.
-hamileliğin başında (3. ay gibi) açlık tokluğa baktık gayet iyiydi.
-hamileliğim boyunca 3-4 kilo aldım.
şeker testini yaptırmak istemiyorum. ama yine de içim rahat değil çok kararsızım...
sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz?