2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İyi gecelerrrr..... Cee ee... Nasılmıs bakalım bnm güzel annelerim... Masallah cok güzel konuslmus bugun...
Hepsini tam okuyamadım.. Basım dönüyo..
Suan aclıktankwndimi mutfakta yemek yerken bıldum... Nideeeeem...
Kızlar mutfagımı temizledim ya bnden pasası yok... Miss miss varya bayılıyorum...
Bimin güldal yag sökücüsünw bayılıorum... Avizelere dolap kapaklarına içe dısa aspretöre hep onu kullandım... Cok güzek emin olun...
Mutfagımı en son doguma yakın yıne dip köşe silerim yeter... Zaten huyumdur gunun sonunda mutfak dolabımın dısını yag sökücüyle guzelce silerım.. Fazla işim çıkmaz... En cok zamn harcadıgım yer fırın ocak aspıretpr bölümü gerısı zaten miss miss...
Dun kışlıklarımı cıkardım... Guselll bi yıkadım.. Kurudular ütü yapıp yerleştrdım... Amaa gıcır gıcır... Sıkır sıkır... Cam dolabımı sildimm guselce ...
Nevresımlerımı degıstrdım...
Evi havalandırdım bugun... 2 3 gundur yagmurdan sdolayı acmamıstım pek camı...
Ben bayramda sonra baslıcam ewıme.. Plan yaptım ona göre yapıcam...
Cok sevıyorum evımle ugrasmayı... Bana enerjı katıyo bililer yapmk.. Bazen tembellik vuruyo o gun içim bayılıyo sanki...
Bugun aspirixle kapılarımı sildimm... Amb Allhım kapıların yanından gecerkn zırt bırt bakıyorum ......
Şimdide heryerı gırgırladım... Düzelttim... Camasırlarımı astım...
Uykun yok... Kardeşime eliş yapıyodum ya diger havluya geçtim... Uzatcam ayaklarımı dayıcam sırtıma yastıgı ohhh... Acarım tv yı.. Artık neolursa...
Bevişimle kınusurum arada.. Suanda kıpır kıpır masallah...
Kızımda uyuyo..herifimde yattı.. Keyif bnm arkadas: D
vallahi billahi içindeki bitmek bilmeyen enerjiye hayranım:KK36: bugün bi iki iş yaptım pestil gibiyim
işleyen demir pas tutmaz diye boşa dememişler :KK66:
Maşallah diyimde nazar değmesin :KK51:

Bebişlerim önmli bî ayrıntı var.. Normalde kullanmamkla beraber hamile oldgum için maske kullanıyorum temizlik ürünleri kullanırken.. Eczenelerde satılıyo baska bi yerlerde varmı bilmem.. Malum hamileyiz..

Bi arkadasımızda temizlk işini sormus..
Bn şöle yaparım.. Haftalık aylık temizlüim var.. Planlarım o sekılde olur..
Sabah erkenden işleri bitirmek bnm için en iyisi.. Evde tekseniz zaten ev kırlwnmz pek.. Ama cocuk varsa dagınık olur muhakkak..
Aksam yatmadan dagınklıgı toplarım..
Sabah erken kalkıp en geç 10 da temizlime baslarım.. Bi aksılık olmassa.. Misafirm geliceksw aksama doru süpürüp silerim ...
Mesela bayramdan sonra.. Sabah kalkıp nasipse dip köşe yapıcam.. Avizelerim kapıların camlarım perdelerim hepsini temizlicem... Halılarımı 1 ay sonra koltuklarımıda aynı şekılde silicem güzelce.. Yıkatmaya erken verdim mwcbur ama siz yıkatmaya son ayınızda verin.. Hem koltuk hem halı yıkayan yerler var..
Son ayımdada inş. Nevresimlerimi yıkayıp yerlestırıcm.. En son hafra bi kadın ayarladım o gelicek temizlicek bi üstten geçer..
Kardeslerim var calısıyolar.. Kardeşimde olsa kimseye muhtac etmesin rabbim.. Omsularım var ama hepsinin küçk cocugu var..
Eee suandada yapabılcek halin var son aya bırakmak istemiyrum..
Hm insanın kedi yaptı temizlk kadar güzel bişi yok... Hertarf gıcır gcır... Ayyyyy....
Allahım düşünsenize ev oarlıyo. Gıcır gıcır şıkkır şıkkır olmus...
Bide loffusalıkta o temiz evde durmak bi başka...
Hersey yerli yerine missss gibi ee daha nee

vallahi billahi içindeki bitmek bilmeyen enerjiye hayranım:KK36: bugün bi iki iş yaptım pestil gibiyim
işleyen demir pas tutmaz diye boşa dememişler :KK66:
Maşallah diyimde nazar değmesin :KK51:
Yawrumm merak eyleme... O enerji senide bulur..hiç yorma kendini ... Saol caanıımmm...

Hayırlı geceler hanımlar. Bugün karnımda gerginlik ve kasığımda ağrıyla dra gittim, meğer bebeğim çok aşağı inmiş, başı okadar aşağıdaki çok şaşırdım, o yüzden ağrı yapıyormuş. Karnimda ki kasılmaları ölçtüler, çok şükür rahimde açıklık yok, kasılmalar da tehlikeli sıklıkta değil ama bundan sonra çok daha dikkat edip dinlenmem gerekiyormuş, birde ilaç verdi dr, yoksa Allah korusun erken doğum riskim var. Lütfen bana dua edin, Allah bebeğimizi bize bağışlasın, bir sorun olmadan atlatıp saglıkla kucağıma alayım kızımı. Aminn:KK42:

Sılam hosgeldin be kuzum... Narelerdesinn yahu... Oglunun pipisi iyileştimi biraz.. Artık unutmustur inş.. Canım o gergınlık bendede oluyo bazen...

Bu arada vajınamdakı agrı geçti şükür.. Diklerın mu neydi o igne iyi geldi dün güzel bi uyku cekmısım ki sormayın şkürkerolsun rabbime...

Öle kasıkta belde vajınada agrınız olursa mınoset içebilirsinix dediydi dr um..

Hayırlı geceler hanımlar. Bugün karnımda gerginlik ve kasığımda ağrıyla dra gittim, meğer bebeğim çok aşağı inmiş, başı okadar aşağıdaki çok şaşırdım, o yüzden ağrı yapıyormuş. Karnimda ki kasılmaları ölçtüler, çok şükür rahimde açıklık yok, kasılmalar da tehlikeli sıklıkta değil ama bundan sonra çok daha dikkat edip dinlenmem gerekiyormuş, birde ilaç verdi dr, yoksa Allah korusun erken doğum riskim var. Lütfen bana dua edin, Allah bebeğimizi bize bağışlasın, bir sorun olmadan atlatıp saglıkla kucağıma alayım kızımı. Aminn:KK42:
Bitanem ya cokk geçmiş olsun...

Canim bende almanyadayim benim diger iki hamileligimde olmamisti ama perşembe günü kontrolum vardı bu sefer bir batdak kirmizi üzüm suyina benzer bir içecek içirdiler bir saat sonra kan alcaz dediler şaşırdım hayir da diyemedim ilk defa bunda oldu seker kontrolü şükür çıkmadı ama seker falan kötü birsey değilmiş gerekirse yaptircaz mecbur ki bana sormafilar bile ben.ictikten sonra dank etti şeker kontrolü oldugum :))
Biliyorum sılacıgım seninde burda yaşadıgını.Benimde 2.hamileligim ilkinde böyle bir şey yapılmadı bunda yapılacaksada bilemem bakalım perşembe kontrolüm var o zaman anlarız.Ama sanırım Türkiye'de çok yapılıyor.Bu arada mutlu oldum geri dönmene :)

şeker yüklemesi yaptırmak istemeyen var mı arkadaşlar?

-ailemde şeker hastalığı yok.
-her gün en az yarım saat yürüyorum.
-şekerle tatlıyla hamur işleriyle çok çok haşır neşir değilim. daha da azaltmayı düşünüyorum.
-hamileliğin başında (3. ay gibi) açlık tokluğa baktık gayet iyiydi.
-hamileliğim boyunca 3-4 kilo aldım.

şeker testini yaptırmak istemiyorum. ama yine de içim rahat değil çok kararsızım... :KK43:
sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz?
canım sen bilirsin ama bence yaptır bu şekeri bebek yapıyo çok dikkatli olsanda olabiliyo dikkat etmesen olmayabiliyo. benim ailemde var şeker en başından beri acaip tatlı yiyorum toplamda 7 kilo aldım ama çok şükür şekerim 83 çıktı en yüksek yüklemeden sonra. ama dediğim gibi belli olmuyo dikkat eden arkadaşların sınırı geçmiş olabiliyo bi baktır kafan rahat olur

kızlar bu şeker yüklemesi konusunda aydınlatırmısınız beni.Tamam akşam belli saatten sonra bişey yemicez sabah aç gidicez.İlk kan alcaklar açlık şekerine sonra o kötü şeyi :KK45: içtikten 1saat sonra tokluk şekerine bakıcaklar.Peki bu ilk alınan kanın sonucu malum öğleden sonra çıkıyo.ona göremi bize gramaj ayarlancak.yani ben ilk kanı verdikten sonra sonuca göremi içeçeğim o_O
doktoruma sormadım çünkü kan uyuşmazlık testi yaptırdım sonucu gösterirken sorarım dedim oda negatif çıktı gitmeye gerek duymadım ( doktorla o şekilde konuşmuştuk )
Detaylı sonucunu gösteririm ozaman sorarım dediydm doktorum eğer ordan birşey demezlerse temizse buraya kadar yorulma dedi. ( üniversite hastanesind yaptırdım profesör temiz dedi geri doktoruma gitmeye gerek duymadım )
şimdi iyicene kafam karıştı bu 50 gr. 75 gr.100 gr mı görünce.
Bu arada ben dvlet hastanesine gidiyorum ama illaki prosedürleri aynıdır yaa :mad:
canım ben gece 12den itibaren su da dahil ağzıma hiç bişey koymadım. sabah 9a doğru açlık kan şekeri için kan alındı hemen ardından hemşire iki tane bardağa şekerli su hazırladı hazır değildi orda hemşire yaptı. bunları iç bittiği anda saate bak birer saat arayla kan ver dedi o esnada da hiçbir şey yiyip içmiyosun ardı ardına oluyo hepsi öğleden sonrada hepsinin sonucu çıkıyo
0. saat
1. saat
2. saat diye

saolcanım bugün olan sınavımın biri berbattı büte kaldım herhalde bayramdan sonra işin yok ders çalış :KK43:
neyse canım verirsin onu da inşaallah, sağlık olsun
kızlar benim tetenoz aşım pazaretsiydi 2 gündür evde yokum yarına kaldı

cuma günü de şeker testi yaptırmayı düşünüyorum doktor 1 ay sonra gel dedi ama ilacım bitti :Dilaç bahane bebiş şahane:D

ev temizliği yapacağım bu arada git geller dışında yavaş yavaş ev uçuyor yetişemiyorum
siz nasıl temizliyorsunuz nasıl yetişiyorsunuz
evet bebek şahane:)

canım bu aralar yetişemiyorum sancım oluyor sinir oluyorum:(
Nasılsıniz arkadaşlar? Şikayetler başladı sanırım bazılarımızda..Bende durum farklı degil..Acayip çabuk yoruluyorum yaa ben karnımda büyüdü epey sipsivri bir şey oldu.Nefes alıp vermemden çıkan sesten ben korkuyorum yani o kadar.bu ikinci hamileligim ilkinde bu kadar çabuk başlamamıştı sanırım şikayetlerim daha enerjiktim diye hatırlıyorum...eeeee aradan 7yıl geçti tabiki yaşlandımbu arada :) Temizlik yapmak işkence gibi hele yerden egilip bir şey almak offf...hayırlısıyla şu 3ayıda bir geçirseydik inşallah hepimiz
inşaallah canım
Valla canım helal olsun şu iş yapanları duydukça şaşırıyorum ben kendimi bi kanepeden bi kanepeye atsam yetiyor bana bir de suyumu yemeğimi alıyorum :)) maşallah canım sana..:
senin işini yapan var o zaman canım:) yoksa mecburen yaparsın, benim kv yapıyorda bu sefer istemiyorum kadıncağız çok yoruluyor
Ne yapalım ne kadar yapabilirsek yani..ben aslında hiç oturamam normalde ama şimdi gel görki vücut kendini atıyor koltuga ama beyin durmuyor yerinde bunu böyle yapsam, bunları alsam, acaba oda lazım olurmu evi dip köşe temizlesem vs.düşün dur
ne güzel tarif etmişsin aynen beyin durmuyor o da stres yapıyor bende, iş var iş var diye
Temizlik yapanlara maşaallah ama çok yoruyorsunuz kendinizi bence. Ben okurken yoruldum. Yazık değil mi hem kendi canınıza, hem bebeğinize :KK43: Artık kendimizi çekmemiz lazım bence böyle işlerden. Benim fikrim tabi bu :stop:
canım haklısında işte mecburen yapılıyor bayram geldi kim yapacak ,gelen hamilesin demiyor maalesef, yoksab enimde hiç halim isteğim yok ki temizlik delisiyim ben ama yok yok enerjim yok ve sancım oluyor hemen:(
yavaş yavaş yapılır tabi o çok normal ama böyle cam kapı silmek falan, büyük temizlikler.. ne bileyim ya dedim ya okurken içim bir fena oldu :110: belki de bünye meselesidir ama cam sildiğimi düşünemiyorum ben bu halimle. ufak tefek işler zaten mecburen yapılıyor gebelikte risk yoksa. bana kalsa onları da yapmam ama :KK22:
sabahları okulda zaten canım çıkıyor öğlene kadar olduğu halde. eve gelince yemek yapsam kâr sayıyorum valla. bir de yürüyüşe başladım bu aralar. bana yetiyor bunlar. maşaallah size :nazar::nazar::nazar:
cam silmeyin zaten uzanarak silindiği için çok riskli, eskiler bebek emzikten düşer derler yani Allah korusun emzik dedikleri kordan oluyor
kızlar bu şeker yüklemesi konusunda aydınlatırmısınız beni.Tamam akşam belli saatten sonra bişey yemicez sabah aç gidicez.İlk kan alcaklar açlık şekerine sonra o kötü şeyi :KK45: içtikten 1saat sonra tokluk şekerine bakıcaklar.Peki bu ilk alınan kanın sonucu malum öğleden sonra çıkıyo.ona göremi bize gramaj ayarlancak.yani ben ilk kanı verdikten sonra sonuca göremi içeçeğim o_O
doktoruma sormadım çünkü kan uyuşmazlık testi yaptırdım sonucu gösterirken sorarım dedim oda negatif çıktı gitmeye gerek duymadım ( doktorla o şekilde konuşmuştuk )
Detaylı sonucunu gösteririm ozaman sorarım dediydm doktorum eğer ordan birşey demezlerse temizse buraya kadar yorulma dedi. ( üniversite hastanesind yaptırdım profesör temiz dedi geri doktoruma gitmeye gerek duymadım )
şimdi iyicene kafam karıştı bu 50 gr. 75 gr.100 gr mı görünce.
Bu arada ben dvlet hastanesine gidiyorum ama illaki prosedürleri aynıdır yaa :mad:
canım hayır hepsi bir çıkacak 50 lik yapılıyor genelde
Şükür kavusturana :)
Canlarım sifri unuttum gunlwrdir giremiyorum sonunda bugun akil edip yonetimden yardım istedim yeni sifre verdiler aranızdayım acayip unutkan oldum bunuda unutmazsam iyidir..
Hepinizi tek tek çooook özledim yönetim bile özelden yais face de ismim.yazilmis sanırım yokum diye anlamadım konuyu ama neyde :)
Bende durumlar iyi şükür karnim cok gergin ve sis o cok rahatsız edici onun haricinde bel agrim cok fazla en daysnilmazida bu bel ağrısı :KK43:
İnşallah hepinizin durumu iyidir artık burdayım inşallah ozlendiniz Cadılar :))
bende diyorum nerde kaldı sıla, hoş geldin:)
İyi gecelerrrr..... Cee ee... Nasılmıs bakalım bnm güzel annelerim... Masallah cok güzel konuslmus bugun...
Hepsini tam okuyamadım.. Basım dönüyo..
Suan aclıktankwndimi mutfakta yemek yerken bıldum... Nideeeeem...
Kızlar mutfagımı temizledim ya bnden pasası yok... Miss miss varya bayılıyorum...
Bimin güldal yag sökücüsünw bayılıorum... Avizelere dolap kapaklarına içe dısa aspretöre hep onu kullandım... Cok güzek emin olun...
Mutfagımı en son doguma yakın yıne dip köşe silerim yeter... Zaten huyumdur gunun sonunda mutfak dolabımın dısını yag sökücüyle guzelce silerım.. Fazla işim çıkmaz... En cok zamn harcadıgım yer fırın ocak aspıretpr bölümü gerısı zaten miss miss...
Dun kışlıklarımı cıkardım... Guselll bi yıkadım.. Kurudular ütü yapıp yerleştrdım... Amaa gıcır gıcır... Sıkır sıkır... Cam dolabımı sildimm guselce ...
Nevresımlerımı degıstrdım...
Evi havalandırdım bugun... 2 3 gundur yagmurdan sdolayı acmamıstım pek camı...
Ben bayramda sonra baslıcam ewıme.. Plan yaptım ona göre yapıcam...
Cok sevıyorum evımle ugrasmayı... Bana enerjı katıyo bililer yapmk.. Bazen tembellik vuruyo o gun içim bayılıyo sanki...
Bugun aspirixle kapılarımı sildimm... Amb Allhım kapıların yanından gecerkn zırt bırt bakıyorum ......
Şimdide heryerı gırgırladım... Düzelttim... Camasırlarımı astım...
Uykun yok... Kardeşime eliş yapıyodum ya diger havluya geçtim... Uzatcam ayaklarımı dayıcam sırtıma yastıgı ohhh... Acarım tv yı.. Artık neolursa...
Bevişimle kınusurum arada.. Suanda kıpır kıpır masallah...
Kızımda uyuyo..herifimde yattı.. Keyif bnm arkadas: D

Bebişlerim önmli bî ayrıntı var.. Normalde kullanmamkla beraber hamile oldgum için maske kullanıyorum temizlik ürünleri kullanırken.. Eczenelerde satılıyo baska bi yerlerde varmı bilmem.. Malum hamileyiz..

Bi arkadasımızda temizlk işini sormus..
Bn şöle yaparım.. Haftalık aylık temizlüim var.. Planlarım o sekılde olur..
Sabah erkenden işleri bitirmek bnm için en iyisi.. Evde tekseniz zaten ev kırlwnmz pek.. Ama cocuk varsa dagınık olur muhakkak..
Aksam yatmadan dagınklıgı toplarım..
Sabah erken kalkıp en geç 10 da temizlime baslarım.. Bi aksılık olmassa.. Misafirm geliceksw aksama doru süpürüp silerim ...
Mesela bayramdan sonra.. Sabah kalkıp nasipse dip köşe yapıcam.. Avizelerim kapıların camlarım perdelerim hepsini temizlicem... Halılarımı 1 ay sonra koltuklarımıda aynı şekılde silicem güzelce.. Yıkatmaya erken verdim mwcbur ama siz yıkatmaya son ayınızda verin.. Hem koltuk hem halı yıkayan yerler var..
Son ayımdada inş. Nevresimlerimi yıkayıp yerlestırıcm.. En son hafra bi kadın ayarladım o gelicek temizlicek bi üstten geçer..
Kardeslerim var calısıyolar.. Kardeşimde olsa kimseye muhtac etmesin rabbim.. Omsularım var ama hepsinin küçk cocugu var..
Eee suandada yapabılcek halin var son aya bırakmak istemiyrum..
Hm insanın kedi yaptı temizlk kadar güzel bişi yok... Hertarf gıcır gcır... Ayyyyy....
Allahım düşünsenize ev oarlıyo. Gıcır gıcır şıkkır şıkkır olmus...
Bide loffusalıkta o temiz evde durmak bi başka...
Hersey yerli yerine missss gibi ee daha nee
oyyy merve beni imrendirme kızzzzz, ilk hamileliğimde sen gibiydim ama şimdi sancım çok oluyor sinir oluyorum gerçekten bu halime, iş bekliyor ama sancım oluyor diye korkuyorum bir kere kayıp olunca, ilkte gözüm karaymış, şimdi bende yapıcam ama çok dip köşe yapamam, koltukları kim çekecek, düşük riskim olunca temizlikten olmuştu:( cam silmiştim koltuk hantal sehpayı çekmiştim:( kv yapalım diyor kadına yüzüm yok utanıyorum, kendi annem bir kere demiyor ya çok zoruma gidiyor:( ağlıycam saban sabah

canım geçmiş olsun iyi ki gitmişsin

Günaydın herkese

Bende bugün en azından perdeleri yıkıycam, asma işini yapacak kişi var neyse ki

Onun dışında mutfak dolaplarını sileyim diyorum ama yükseğe çıkmaya korkuyorum tansiyondan, nasıl olacak bilmem:(

Hiç keyfim yok temizliği düşünmekten:(

eflalim.post: 37148521 .!.:
Günaydın herkese

Onun dışında mutfak dolaplarını sileyim diyorum ama yükseğe çıkmaya korkuyorum tansiyondan, nasıl olacak bilmem:KK43:

Hiç keyfim yok temizliği düşünmekten:KK43:
Günaydın canım..kendine güvenemiyorsan çıkma bence.Allah korusun ne kaldı şurda ne yapalım oldugu kadar yaparsın

günaydın kızlar.. temizlik konusu bende de yara :( haftasonu eğitimlerim vardı hiç biyeri elleyemedim doğru düzgün. h.içi zaten 8 de geliyorum eve yemek ye topla 9. sora da bi köşeye sızıp kalıyorum zaten. e bu hafta da bayram. kayseriye gidecez. ama ben daha kıyafet bile hazırlamadım. bu akşam onları yıkayıp çantamı yavaştan hazırlamam lazım. temizlik bayramdan sonraya kaldı :mad:

neyse canım verirsin onu da inşaallah, sağlık olsun

evet bebek şahane:)

canım bu aralar yetişemiyorum sancım oluyor sinir oluyorum:KK43:

inşaallah canım

senin işini yapan var o zaman canım:) yoksa mecburen yaparsın, benim kv yapıyorda bu sefer istemiyorum kadıncağız çok yoruluyor

ne güzel tarif etmişsin aynen beyin durmuyor o da stres yapıyor bende, iş var iş var diye

canım haklısında işte mecburen yapılıyor bayram geldi kim yapacak ,gelen hamilesin demiyor maalesef, yoksab enimde hiç halim isteğim yok ki temizlik delisiyim ben ama yok yok enerjim yok ve sancım oluyor hemen:KK43:

cam silmeyin zaten uzanarak silindiği için çok riskli, eskiler bebek emzikten düşer derler yani Allah korusun emzik dedikleri kordan oluyor

canım hayır hepsi bir çıkacak 50 lik yapılıyor genelde

bende diyorum nerde kaldı sıla, hoş geldin:)

oyyy merve beni imrendirme kızzzzz, ilk hamileliğimde sen gibiydim ama şimdi sancım çok oluyor sinir oluyorum gerçekten bu halime, iş bekliyor ama sancım oluyor diye korkuyorum bir kere kayıp olunca, ilkte gözüm karaymış, şimdi bende yapıcam ama çok dip köşe yapamam, koltukları kim çekecek, düşük riskim olunca temizlikten olmuştu:KK43: cam silmiştim koltuk hantal sehpayı çekmiştim:KK43: kv yapalım diyor kadına yüzüm yok utanıyorum, kendi annem bir kere demiyor ya çok zoruma gidiyor:KK43: ağlıycam saban sabah

canım geçmiş olsun iyi ki gitmişsin

Günaydın herkese

Onun dışında mutfak dolaplarını sileyim diyorum ama yükseğe çıkmaya korkuyorum tansiyondan, nasıl olacak bilmem:KK43:

Hiç keyfim yok temizliği düşünmekten:KK43:

canım dert etme boşver yapabildiğin kadarı ile yap benim ev 2 haftadır uçuyor ki kimin umrunda hafta sonu eşime süpürttüm bende sildim de biraz temizlendi ama yine battı işte

bende bugün kendi dolabımda işe yaramayan kıyafetleri çıkararak baaşladım işe şimde de perdeleri atıp camlara girişcem inş rabbim yardımcımız olsunm sonrada elektrikli tutarım iki oda bir banyoyu bugün
yarın mutfağı hallederim diğer camları da cuma hallederim o perdeleri eşim asar onlar zor çünkü

Çantayı eklemeyi unuttum iyi mi :rolleyes: çanta.webp

Back
X