- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
bende hastane çıkışını aldığım yerde gördüm çok hoşuma gitti alabilirim battaniyesi çok diye dün elim gitti vazgeçtim ama:) canım senin el yazın daha güzel olmaz mı büyüyünce verirsin kuzunaValla ben son ana sakladık çünkü ablamın mini göğüslerine bile 100 olmamıştı şok olmuştuk bir de benimkiler büyük nasıl olacak bilmiyorum :))
Çok zarif almışsın. Bayıldım..
sağlıkla mutlulukla kullanırsın inş :))
Yok canım tedirgin olma bebeklerimiz Büyüdü artık içmemen bakteri zarar verir içmezsen o kötü aslında..
Teşekkür ederim canım :)
Canım battaniyeye bayıldım tam hatıralık bir battaniye ama kalem ile biz yazıyormuşuz keşke Nakış veya tekstil ile onlar işlese :)) çok güzelmiş
Başbaşa gidiyoruz zanımın sağlıkla tamamlarız inş :)
nasıl geçecek uykusuzluğa alışarak geçecek bebek doğunca zorlanmayalım diye:)selam annişkolar. cuma cumartesi horul horul uyudum. ama ptesi iş var ya ondan olsa gerek pazar gece uyuyamadım gitti bi bel ağrısı ki sormayın bacaklarım ve bilem koptu resmen dönemiyorum da sağa solabu son iki buçuk ay nasıl geçecek bize bakalım
![]()
yok canım onla ilgisi yok bebeğinin iri olduğunu gösteriyor sadeceBebeğin kilosunun önde gitmesi daha erken doğacağı anlamına gelir mi acaba? Doktora sormayı unuttum. Bizimki göbekliymiş önde gidiyormuş. Sana doktorun öyle birşey dedi mi ?
Kasılma tam nasıl oluyor? Dünden beri karnım kasılıyor mu yoksa bebek hıçkırıyor mu anlayamıyorum. Karnım 2-3 sn aralıklarla soldan sağa doğru atıyor nedir acaba?
o hıçkırık oluyor canım , kasılma şöyle olur karnın birden sertleşir özellikle göbek deliği etrafı, tortop olur karnın