2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlarrr hiç bu aralar kendinize bir şeyler aldınız mı ? mesela atıyorum bir gömlek? doğum sonrasında biraz zayıflayıp giyerim fln diye.. ben alışveriş ypmaya bayılırdım şimdi sadece bakıyorum :))
Ben en son kendime hamile taytiyle, yeni gögüslerim için emzirme sütyeni almıştım :)). doğumdan 3-4 ay sonra inşallah eski kiloma dönünce almayı düşünüyorum hem moral olur:D iç çamaşırlarım filan pörsüdü koca göbekten :))

Kocam ulusa gıdıcem ddı sabah saka yapıyo sanmıstım once hobite gıtmıs adi i bende evde ana, baba kızımla oturuyum :KK43: cok kızdım ben penguenlere gıtmemeıstm sımdı gorsun o gıdıcem hıh :KK66:
anammmmmm hobbit bugün çıkıodu di mi nasıl unuttum ben onuuuu :S:S:S

Dün itibariyle bebiş çantamıź hazır lakin kendi eşyalarımı ancak bavul alacak gibi. Siz naptınız kendi eşyalarınızı neye koyuyorsunuz
Eneee ben direk bebişe de ayrı valiz düşünmüştüm, ona ayrı bana ayrı çok mu fazla olur acepo_O

Yok canım benim eşim değildi öyle:) gerçi benimki de pek nazlamıyor beni. Bi de bana kardeşim oğlum falan diyor bazen yuh yani tamam ilişkiye ara verdik vs ama bu kadar da olmaz ki... Sanırım bu erkekler hamileyken bile seksi olmamızı bekliyor.
benimkide önceden hamsi gibiydin, şimdi balina gibi oldun diyor bana:KK45:. Doğumdan sonra sporumuzu yapıp eskisindende fit olalımda gösterelim onlara :cool:

Canlarım bn anca müsait oldum..
Bebegim iyi şükürler olsun babasına dil cıkardı oglum... Eşim utanmasa aglıcaktı...
3.300 kılo... Bu pazar degil haftaya pazar dogum gözüküyo..
Nst de sancım cıkmadı düzenli degildi yani o yüzden alttan muayene etmedi...
Haftaya yine nst için cagırdı..
Agrılarım olursa ılık dus be uzanıp dinlen..kasılmaların olur sancın düzenli olarak olur veya kanama olur veya suyun geldigini hissedersin hmn gel dedi...
Suyumda iyi iyiyiz işte...
Dularını iyi dileklerii eksik etmeyen arkadaslarıma cokk tesekkür ediyorum
Geçmiş okuyayım
canım hadı bakalım masallah ogluna benden bıgun once dogurcan ıste kız :)
kızçeler benim eşimin de iş yemeği var cuma akşamı banka müdürü hazırlamış moral yemeği gibi bişey

uzakta olacaktı eşim ve birkaç kişi gelemem deyince adam bir kaç gün sonra karar değiştirmiş yakına almış uyuz müdür
ne güzel gitmcekti :KK61:

evlendiğimden beri ilk defa eşimle ayrı bir akşam geçireceğim :110: erken gelirim diyor ama banane yaa:KK61:

diyor evde yalnız kalma anneme götüreyim seni yok dedim daha neler hem huzursuz olacam sen dışarda diye hem oturmaya çalışcam kv kp yanında :KK56::KK51:
evimde daha huzurlu mutlu olurum ben:KK61:
canım ılk kez mı bızımkı asker malum nobetı oluyor gıdıyor gorev oluyor sehır dıısı gıdıyor o gıdınce bende kızdsan once tedırgındım ama artık kızımla evde partı yapıoz :) bazen ıyıde oluyor uzak kalmak kafa dınlıyor ınsan
kızlarrr hiç bu aralar kendinize bir şeyler aldınız mı ? mesela atıyorum bir gömlek? doğum sonrasında biraz zayıflayıp giyerim fln diye.. ben alışveriş ypmaya bayılırdım şimdi sadece bakıyorum :))
aynen cnm sadece bakıyorum ama gecenlerde bı pantolon aldm sonra gıyerm dıye ama ınsan hc ınan,

ahh ahh yarama bastın,alışveriş manyağı olan biri olaraktan bir çöp almadım kendime,bir geçenlerde doğumdan sonra üşünüyormuş çok diye xxlarge bir peluş sabahlık aldım onada eşim göz koydu yrn bitanede kendime alıcam işte kısmetse,onun dışında zaten ne deneyebilirmli bu halime,eskiden 38 beden pantolon üstümde 38-40 olurken şimdi hep xxxlarge bluzlar anca oluyor,o yüzden giyimden çok soğudum ,ıkı tane pazardan xxl tayt aldım şu zara taytlardan,habire onları giyiyorum bol bir penyeyle,montlarım zaten hepsi önü açık göbek açıkta,ama sonrası için bi iğne almam bu halimde,belki marta doğru,görümcem nihayet evlenirse onların sözü için belki olabilir

kızlarrr bişey danışmak istiyorum sizlere bu konu face de çok tartışıldı ama biz burda hiç konuşmadık,hemen hemen bilgili anneler 2.erkek çocukları için ilkinde bilemedik çok çektik,yeri geldi idrar yolları tıkandı yok şöle böyle ama ilk işimiz doğasıya sünnet ettirmek olcak diyenler oldu,sanırım hemen bikaç gün sonra oluyormuş,gerçi dr uma sormadım ama annemde geçen kızdı,hani dedi bu çocuğa sünnet yapıcaktık,dedim yaparız yıne ,öyle şeymi olur diyor,şimdi sağlıklısı buysa eğer doğasıya sünnet ettirmek,ilerde ben 5 yaşında oğlumu giydirip sünnet düğünü yaptıramazmıyım illa yani pipinin kesilmesimi lazım düğünde :KK51:
Okuduğum kitapta yenidoğan sünnetini pek tavsiye etmiyordu. 4 yaş falan idealmiş. Oğlum olsa öyle yapardım.

:))) yani evde oturman çok daha hayırlı cnm bencedee
desene benm yerimde olsan yüzkere boşardın kocanı:KK48::KK48::KK48:
daha 1 haftalık evliydim eşim iş için 15 günlüğüne antepe gitti
senede 5 defa biryerlere gitti her gidişi 15-25 gün kaldı,her yıl bu olayımız oldu
ayrıca 1 senedir karar aldık,cumaları trafikten eve 3 saatte gelemediği için işyerini güngören evimiz beylikdüzü
1 yıldır cuma akşamları eve gelme diyorum git annende kal diyorum oda öyle yapıyor:KK48:
bnde cuma sabahtan anneciğime giderim kahvaltıya,akşamı bende onlarda kalıyorum onların ev dubleks,üst kata kendime şahane bir oda yaptım çatı katına,odamdada yatıyorum cmt akşamı doğru evime geliyordum ama artık ağırlaştım diye bu haftadan itibaren gitmiyorum kocada eve geliyor,ama şart koştum artık,bebek olunca işten 7 de değil 6 da çıkıyorsun evine erkenden geliyorsun dedim,bakalım uyabilcekmi:KK17::KK17::KK17:

ayy hafta sonu olsa da eşimle ortak zaman geçirsem diye hafta sonunu dört gözle bekliyorum ben :KK70::KK70:
eviniz işe uzakSA o yüzden böyle olmuştur sizinki de:KK51:
ama annemlerde yakında olsa çok iyi olurdu ben başka şehirdeyim eşim benim herşeyim oluyor o yüzden:KK43:
anam babam arkadaşım eşim aşkım:KK61:ablam bile:KK22::KK45:

Benim kizimda öyle kalabalikta seste daha bi cosuyo sanirim kendi de sesli mesli bisey olacak hoşuna gittiğine gore :-)

Ohh iyi kotu bi haber yok canim.ay seninde az kaldi tabi acele etmezse oğlun :-)

Cokk güzel olmuş canim ya bayildim ben buna.mutlaka yap eşini. Bende hakim yaptirabilecegim biri varmi cevremde :-) çok hoşuma gitti kizima giydirmezsem catlarim :-)

Ayy canim ya hemen ilk firsatta anneleri ne götürmek niye acaba :KK43: rahat edemiceksin oturup kalkamicaksin en iyisi evin,hem evinde bulduğun huzuru başka nerde bulcan :)

aynen canım yaaa evimden başka yerde rahat değilim hamile olmadığmda bile aynıydı bu:KK50:

oda süslemesi için bişeler yapmaya devam...
(çiçekler pencere önü için)

eline sağlık güzel görünüyorlar

ben kazak ve pantolon aldım 1 er adet 2 hırka 2 eşofman 2 badi aldım ev pjama takımı aldım gündüz giyilebilen
doğum sonrası yeni yeni giymek için :KK69:

hamile kıyaftleri giymeyiz artık göbüşte biraz iner ama eski kıyaftler hemen olmaz daha almak lazım

Bugün bende hafıza problemi oldu. Bi kaç şeyi hatırlayamadım. Çok moralim bozuldu ağladım biraz.
ayy cnm kıyamam ya,ben hep unutuyorumm,demir hapını içip içmediğimden tutta,benm bu odada ne işim vardı bile dediğim oluyor neden odaya geldiğimi bilmiyorum,hele dün ayıptır söylemesi kek yapıcam,evde yumurta yok,asla yumurtasız olmaz,neyse zar zor markete gidiyorum,un süt şeker meyva alıyorum eve çıkıyorum ev 9.katta, soyunuyorum ellerimi yıkıyorum,eşofmanlarımı giyıyorum,kaseye yumurta kırcam ben şokkkkkkkkk,nasıl olur diye,sinirden öldümmm,eşşek gibi gittim sonra bidaha markete:KK48::KK48::KK48:

Benim de alışveriş krizim tuttu geçe haftalarda ama öyle böyle değil, tüm alışveriş sitelerini gezdim pantolonlara taytlara iç geçirdim bi kaç ayakkabı aldım sonra mağazalara sardım Allah'tan üst bedenim değişmedi hamilelik öncesiyle bi kaç tunik filan aldım da rahatladım

Back
X