Tamam cnm ben belki normal siniri olmayisima bağladım
eşinin yorumu da çok komik bak çarpıldın der gibi
Anladım kızlar ben normal gicikligimi sinirimi regl olmayışima bağlayıp bahane buluyorum dmeekki

hoşgeldin güle gulenkullan telefonunu kuzucugun nasil
canım çok zor Allah kolaylık versin sen anlatınca kızım aklıma geldi o uyuyunca herseyden uyaniyordu nefes alsam bile ben tedirginnoldukca oda daha hassas oluyordu bazen beşiğe koyup hemen aşağıya çöküp kedi gibi sürünerek kaçardım

ama odadan çıkınca ağlama sesi ve ben karisimis saclarla sallamaya devam ben hatta bu cocugumda sallamayacagim dedim guya

ama ahmet te emziğin etkisi sanırım zor uyusada ağzında emzik oldugundan bi saat uyuyor ben kiizmi salıncakta sallamaya alıştırmıştım o daha cabuk dalmasını sağlardı simdi ahmeti de araba koltuğu veya salıncakta salliyorum ters salladigi için gazi varsa da daha kolay daliyor ama bazı şeyler çocuğa özgü malesef 18 aylikkken artik kızım için dedim ki sallamicam ışığı kapattim arkasindan sarildim öyle alıştı ..ama simdi bile bazen uykusuzluktan sapıtınca salıncakta sallarim koca kizi
Amin canim daha büyük dertler görmeden bu geçici durumu atlatırsınız inşallah bigun yiyecek canım Allah korusun ya çölyak olsaydı öyle bi öğrencim vardı çok zor Allah küçük seylerle sınav etsin yine ..sanada çok çok kolaylık versinnn

ayy hadi gözün aydin darısı etraf karıştıran kedi olmasına

canım sunu soyleyim emeklemeyr başlayınca goreceksin heran başına birşey gelecek diye pesinde oluyorsun ona rağmen ahmet 3 kere kafayı vurdu bi yerlere

sürekli pesinde koşturma donemi 8 -20 ay arası oluyor

yani sen 2,5 yasa kadar rahat etmeyi unut biraz acı gerçekler oldu ama

yalnız su vaar artık konuşunca anlayacak zekası gelişecek senı çok mutlu edecek yaramazlıkları onun büyüdüğünü görmek seni yorgunlukla mest edecek

canım bende araba koltuğunda uyutuyorum yalnız ayağımla öne arkaya sallayarak