- 25 Nisan 2014
- 2.560
- 6.449
İç çççççççç
Ben daha binaya ilk taşındığım anda kıl oldum ona kapımı çalığ çöp günleri var o günler harici çöp dökersen bana 5 tl ceza vereceksin dedi ben büyüğüm diye saygıdan tamam dedim ama ona afedersin b.... K para veririm cezası neyse belediyeyi ararım onun önünde gelin ben çöp döktüm bana ceza yazın ödeyeyim derim ben..
Bende bu tür bi manyağım
Çok duğru söylüyorsun canım yönetici kadın kendisini dünyanın merkezi sanıyorcanım ne kötüsü ya sen tatlı iyi bir insansın, hakkını savunmak kötülükse kötünün dik alasıyım:) doğru olanı yapmışsın kimse kimsenin hakkını gasp edemez, bu dünyada doğru söyleyen hakkını savunan haksızlığa susmayan sevilmiyor olay bu, insanlar başına vurup lokmasını elinden alacak tipleri seviyor.
terbiyesizlik yapmış kadın tabi ki onun görevi , bizim kreştekiler her işi yapıyor görüyorum, doğru olanı yapmışsın
canım bu son yaşadığınız hastalık böyle hiç götürüp oralarda perişan etme derim
Ben daha binaya ilk taşındığım anda kıl oldum ona kapımı çalığ çöp günleri var o günler harici çöp dökersen bana 5 tl ceza vereceksin dedi ben büyüğüm diye saygıdan tamam dedim ama ona afedersin b.... K para veririm cezası neyse belediyeyi ararım onun önünde gelin ben çöp döktüm bana ceza yazın ödeyeyim derim ben..
Bende bu tür bi manyağım