2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

ozgskne2011 ozgskne2011 canım bugün yaşadıkların için çok üzüldüm.. sanırım iyi doktorlar karşına çıkmamış. Sen moralini bozma. Başka yerden almayı deneyebilirsin. Bu kadar yıpratma kendini. Ya da bekle biraz daha. Belki senin için daha hayırlı olur.

Kızzzllarrr...herkese merhaba,.yeni gelen arkadaşlar hosgeldiniz:KK66:
Ayol neler olmuş bir iki gün giremedik neler kaçırmışım :KK66: Virüs girmiş topiğe:KK66: Neyse ki halletmişsiniz..Ne istiyor bu insanlar ya bizzim derdimiz bize yeter.. ne gereği var bu kadar negatifliğe? Biraz empati sadece ihityacımız olan bu...
Canlarım, ne zormuş rapor çıkartma olayları ya..Allah sizlere kolaylık versin...Sonu iyi olsun inşallah...Ben rapor çıkarmadım hiç...Fsh yüksek amh çok düşük tek tüp tıkalı ve vaktim az olunca direkt tüpe başladım...
Benim de çarşamba günü rahim kalınlığıma bakılacak, sonra transfer tarihim belli olacak, muhtemelen cuma olcak gibi geliyor...Sonraaaaa heyecanlı bekleyiş..Destek bekliyorum ha bekleme sürecinde..manyak oluyorum 12 günlük beklemede ben..deli gibi nette geziyorum belirti arıyorum falan...Bu sefer uzak durmam lazım, yoksa going crazy:KK66:
Ah o 12 gün yok mu su gibi geçsin inşallah canım . Güzel haberlerini alalım sağlıkla :KK50:

ya bu nasıl iştir anlamadım, ben aşılama için raporlarım tahlillerimin hepsini ist gataya götürdüm 2 gün içinde ilk aşılama için raporumu çıkardılar. o tutmayınca bi hafta sonrada ikincisi için raporu çıkardılar ve o raporla başka hastanede sorunsuz aşılama yaptırdım ben. ve yine tüp bebek için raporuda orada çıkartmayı düşünüyorum. canım çok üzüldüm senin için inş başka şeylerle uğraşmadan kavuşursun bebişine.
Valla canım bende anlamadım sabah 9 da girdim hastaneye iki kelime için saatlerce peşlerinde döndüm oda böyle oldu, benim sınavın insanlarla galiba hiç iyisine denk gelemiyorum.

aslında kocasınada hak vermek lazım benimkide öyle üniverstede şunu şunu söylüyor dedimmi başlıyo bağırmaya bana ben sana o lanet yere gitme demiyormuyum diye eğer bana demiş olsalardı rahim filmi istiyoruz kesin bıraktırırdı ama şimdi bi daha dene bakalım dedi aşılamayı nasıl bir yer olmuş ankara ben anlamadım gerçi benimde ilk rapor çıkacağı zaman kulak burun boğaza bile kontrol ettirdilerdi ne diyim allah hastanelere düşürmesin eksikliğinide göstermesin keşke imkanın olsada buraya gelebilsen sakine aslında yarı yıl tatilinde yapmaya çalışsan bi gelsen buraya çıkartıversek raporunu
Canım çok TSK ederim bu güzel teklif için. Yanımda olmaniz inanılmaz güzel hissettiriyor bana bu bile yetiyor inan. Koca konusunda o an kizdim ama şimdi dusununce haklisin çünkü eve gireli eeşime demediğim halde olanları ben sana gitme denedin mi, onların işibize uymaz iinsafına kalmiyalim demedim mi dedi durdu hala kkızıyorben seni bböyle gondermedim bembeyaz geldin diyor. Migrenim tuttu adamdan korkuya belli edemiyorum.bu arada sol tarafında kostüm varmış kor doktorumuz solu gorwmedim demişti. Hey Allah im buluyorlar beni.

Cok gecmis olsun ne bicim doktormus o oyle.
Iste insanlar sirf bu yuzden lanet olsun deyip borc harc yapiyorlar tedavilerini

Çok geçmiş olsun canım ama malesef doktorlar halden anlamıyorlar. Halbuki o kadar masum bir istek ki bizim ki... Evladımızı kucağımıza almak istememiz bunca uğraşımız... En doğal hakkımız için nelerden geçiyoruz bir de insanlar uğraştırıyor

Bunlar artık insanlıktan çıkmışlar. Neler yazmak istiyorum ama buradan atılırım yani. Salaklar sanki keyfimizden uğraşıyoruz ay çok sinirlendim!!!
Kızlar TSK ederim destek için. Ben yine sansliyim lanet olsun deyip çıktım hastaneden biriktirip özelde yaptiririm dedim ya asgari ücretle geçinen napsin, yandı valla Allah yardımetsin onlara,

Merhaba arkadaşlar bugün bizde tedavimize başladık. 2 saat önce ipnelerimi yaptım kendime. Toplamda 4 günmüş ilaçlar. Ben daha uzun sanıyordum... inş. Kolay bir süreç olur hepimiz için. . Heyecan dorukta. Sanki hamileymişim gibi muhabet ediyoruz eşimle... Allah hüsrana uğratmasın inş..

TSK OTE="jasmine7676, post: 43343383, member: 627231"]Bence aşılamayı yaptır bir sürü destek vs aldınız belki de vücuduna o kadar ilaç yüklemeden

Lanet olsun kuzum ya sömestr de izmire gel eşim gider zaten memleketine bende kal yaptıralım burda herşeyin i[/QUOTE]
Tsk ederim J jasmine7676 canimmmm. Söylenen bile çok çok iyi geldi şuan ne cçok destekçim varmış benim, ne çok arkadaşım olmuş burası sayesinde.Allah herbirimizin yüzünü guldursun inş.

Merhaba arkadaşlar bugün bizde tedavimize başladık. 2 saat önce ipnelerimi yaptım kendime. Toplamda 4 günmüş ilaçlar. Ben daha uzun sanıyordum... inş. Kolay bir süreç olur hepimiz için. . Heyecan dorukta. Sanki hamileymişim gibi muhabet ediyoruz eşimle... Allah hüsrana uğratmasın inş..
inş muhabbetiniz hep böle devam eder. hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olur

Kızlar TSK ederim destek için. Ben yine sansliyim lanet olsun deyip çıktım hastaneden biriktirip özelde yaptiririm dedim ya asgari ücretle geçinen napsin, yandı valla Allah yardımetsin onlara,
napcak canım mecburen o drların insafını bekliyor, Allahım iyilerle karşılaştırsın hepimizi.

E="sebocek, post: 43344287, member: 77599"]Kızzzllarrr...herkese merhaba,.yeni gelen arkadaşlar hosgeldiniz:KK66:
Ayol neler olmuş bir iki gün giremedik neler kaçırmışım :KK66: Virüs girmiş topiğe:KK66: Neyse ki halletmişsiniz..Ne istiyor bu insanlar ya bizzim derdimiz bize yeter.. ne gereği var bu kadar negatifliğe? Biraz empati sadece ihityacımız olan bu...
Canlarım, ne zormuş rapor çıkartma olayları ya..Allah sizlere kolaylık versin...Sonu iyi olsun inşallah...Ben rapor çıkarmadım hiç...Fsh yüksek amh çok düşük tek tüp tıkalı ve vaktim az olunca direkt tüpe başladım...
Benim de çarşamba günü rahim kalınlığıma bakılacak, sonra transfer tarihim belli olacak, muhtemelen cuma olcak gibi geliyor...Sonraaaaa heyecanlı bekleyiş..Destek bekliyorum ha bekleme sürecinde..manyak oluyorum 12 günlük beklemede ben..deli gibi nette geziyorum belirti arıyorum falan...Bu sefer uzak durmam lazım, yoksa going crazy:KK66:[/QUOTE]
Canim
Dualarimiz seninle, hayirli haberlerle insallah.

TSK OTE="jasmine7676, post: 43343383, member: 627231"]Bence aşılamayı yaptır bir sürü destek vs aldınız belki de vücuduna o kadar ilaç yüklemeden

Lanet olsun kuzum ya sömestr de izmire gel eşim gider zaten memleketine bende kal yaptıralım burda herşeyin i
Tsk ederim J jasmine7676 canimmmm. Söylenen bile çok çok iyi geldi şuan ne cçok destekçim varmış benim, ne çok arkadaşım olmuş burası sayesinde.Allah herbirimizin yüzünü guldursun inş.[/QUOTE]
Vallaha ben çok ciddiyim bu ne ya

ozgskne2011 ozgskne2011 canım bugün yaşadıkların için çok üzüldüm.. sanırım iyi doktorlar karşına çıkmamış. Sen moralini bozma. Başka yerden almayı deneyebilirsin. Bu kadar yıpratma kendini. Ya da bekle biraz daha. Belki senin için daha hayırlı olur.

Doktorlar konusunda gerçekten talihsizim galiba ama ggeçti şimdi oysa sadece biraz anlayış dalga ggeçer tarzı siritmalar en son ihtiyacım olan şey, amh değerlerin yüzünden bekleme şansım yok geçen hergun bana kayıp , artık kendimiz yakarsilariz bizde, Allah sağlık güçkuvvet versin yeterki çalışır kazaniriz

J jasmine7676 canimmmm. Söylenen bile çok çok iyi geldi şuan ne cçok destekçim varmış benim, ne çok arkadaşım olmuş burası sayesinde.Allah herbirimizin yüzünü guldursun inş.[/QUOTE]
Vallaha ben çok ciddiyim bu ne ya[/QUOTE]

Sagol canım ama raolpor mevzusunu toptan kapattık gibi gözüküyor eşim hala söyleniyor bir saattir, İzmirde ciddi uzak yakın olsa yarın atlar gelirim valla, artık kesemize kuvvet gitmem bi daha bu maceraya.

Ben de toplam dort gun kullanip besinci gun ilac kullanmadan kontrole gidicem. Ama hemsire daha ilac alinacagini soyledi.
Kontrolde yumurtalarin durumumuna gore tekrar dozlari ayarliyorlar galiba.
Ben ignelere baslayana kadar cok heyecanliydim simdi sakinlestim hatta bu sakinlesme olayini cok garipsiyorum.
Cok umutlanmak ta istemiyorum ondandir belki. Sen nerde yaptiriyosun? Yaslarimiz da yakin

o benim de zaman zaman aklima geliyor. Sigortasi olmayan insanlar bile var. Keske onlara yardim edilebilecek bi platform olsa. Ama onun da suistimal edilecegine eminim. Millet olarak kafamiz cakalliga calisiyo. O yardimdan da durumu iyiler yararlanir

Merhaba arkadaşlar perşembe günü yumurtalar toplanacak ama eşimin bugün verdiği Sperm örneği çok kötü çıkmış sayı 1 milyonun altında yapı ve hareketlilik sıfır. ..persembe de böyle olursa empriyo oluşma ihtimali çok düşük. Dr 15 yumurta toplarız olumsuz düşünme dedi ama ....spermi düşük olup başarılı bir gebelik elde eden oldu mu ?

Back
X