- 11 Mart 2015
- 654
- 334
- 103
- 36
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
- #1.081
Benim 14 kasim pazartesi transfer olduAy kuzum Allahim kucaguna almayi nasip etsin insallah hadi bakalim darisi cumlemizin basina insallah kanda kac cikti bebegm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 14 kasim pazartesi transfer olduAy kuzum Allahim kucaguna almayi nasip etsin insallah hadi bakalim darisi cumlemizin basina insallah kanda kac cikti bebegm
188,4 çıktı canım iki tane transferim vardı ikiz olma ihtimali var.Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasınAy kuzum Allahim kucaguna almayi nasip etsin insallah hadi bakalim darisi cumlemizin basina insallah kanda kac cikti bebegm
Kacinci günde baktiniz kanda mi idrar da mi baktinBenim pazartesi dün bugün evde test yaptım çıkmaz diye şok oldum hamileyim hiç umudum yoktu,bugün kandada belli oldu çok şükür darısı sizlere
Ayyyyy çok sevindim darisi basimiza benimde 2 transfer roldü inşallah ikiz olur ve saglikla dünyaya gelir senenin de ins188,4 çıktı canım iki tane transferim vardı ikiz olma ihtimali var.Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın
Aminnn canım darısı tüm isteyenlerin başınaAyyyyy çok sevindim darisi basimiza benimde 2 transfer roldü inşallah ikiz olur ve saglikla dünyaya gelir senenin de ins
7,8 günde evde test yaptım testde çıktı inanmadım bugün 8. Gün kanda çıktıKacinci günde baktiniz kanda mi idrar da mi baktin
188,4 çıktı canım iki tane transferim vardı ikiz olma ihtimali var.Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın
Cnm inşlh kucağına aldığın günleri de görürsün.8. Gün değerin buysa kesin ikizdir.benim 9. Gün 74,5 du değerim ve ikizlerim vardı.senin sanırım 2 tane 5. Gün embriyosu değil mi7,8 günde evde test yaptım testde çıktı inanmadım bugün 8. Gün kanda çıktı
Evet canım 5. Gün Aminnn Allahım isteyen herkeze nasip etsinİnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi, çokkk seviniyorum böyle güzel haberleri duyunca, 5.gun embriyosu mu transfer edilmişti erken çıkıyor sonuç 5.gun embriyosunda
Darısı bizim başımıza inşallah, tümm bekleyen anne adayları pozitifi görsün :)
Evet canım 2 transfer 5. Gün Allahım inş saglıklı bi şekilde kucagımıyı nasip etsinCnm inşlh kucağına aldığın günleri de görürsün.8. Gün değerin buysa kesin ikizdir.benim 9. Gün 74,5 du değerim ve ikizlerim vardı.senin sanırım 2 tane 5. Gün embriyosu değil mi
Canım sonra arttımı degerlerin bu degerle ikiz olma ihtimali de var demekkiCnm inşlh kucağına aldığın günleri de görürsün.8. Gün değerin buysa kesin ikizdir.benim 9. Gün 74,5 du değerim ve ikizlerim vardı.senin sanırım 2 tane 5. Gün embriyosu değil mi
Kaçıncı gündesin canımBenim değerlerim de 156 küsür
13. Gün cnm bugünKaçıncı gündesin canım
Canım keseyi görebildinizmi, saglıklı bi şekilde kucagımıza almayı nasip etsin13. Gün cnm bugün