2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Yuce Rabbim nerde bizim gibi evlat hasretiyle yanan kardesmlerimiz varsa Rabbim cumlemizin yuuvalarina o minik kalpleri simsicak guluslerini nasip etsin Allahim sen bizlere anne babalarina vatan ve milletine atasina topragina sahip cikacak vicdanli saglikli merhametli bir lokmasini bile paylasabilecek yefi geldiginde bizlere bile bilmediklerimizi ogereteck evlatlar nasip et Allahim :)

188,4 çıktı canım iki tane transferim vardı ikiz olma ihtimali var.Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın

İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi, çokkk seviniyorum böyle güzel haberleri duyunca, 5.gun embriyosu mu transfer edilmişti erken çıkıyor sonuç 5.gun embriyosunda
Darısı bizim başımıza inşallah, tümm bekleyen anne adayları pozitifi görsün :)

7,8 günde evde test yaptım testde çıktı inanmadım bugün 8. Gün kanda çıktı
Cnm inşlh kucağına aldığın günleri de görürsün.8. Gün değerin buysa kesin ikizdir.benim 9. Gün 74,5 du değerim ve ikizlerim vardı.senin sanırım 2 tane 5. Gün embriyosu değil mi

İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi, çokkk seviniyorum böyle güzel haberleri duyunca, 5.gun embriyosu mu transfer edilmişti erken çıkıyor sonuç 5.gun embriyosunda
Darısı bizim başımıza inşallah, tümm bekleyen anne adayları pozitifi görsün :)
Evet canım 5. Gün Aminnn Allahım isteyen herkeze nasip etsin

Cnm inşlh kucağına aldığın günleri de görürsün.8. Gün değerin buysa kesin ikizdir.benim 9. Gün 74,5 du değerim ve ikizlerim vardı.senin sanırım 2 tane 5. Gün embriyosu değil mi
Evet canım 2 transfer 5. Gün Allahım inş saglıklı bi şekilde kucagımıyı nasip etsin

Back
X