2015 Şubat Anneleri

Çarpıntı değil de sıkışma var. Acaba göğüsler büyüdü ondan mı ki

Benim annem de pomak. Pomak yemeklerini çok severim ama pirinç böreği hariç. Mısır unu çok kullanır pomaklar

hemen herkes ozelden yolla tarıfı demıs en ıyısı burdan vereyim..

2 yumurta(akı hamura sarıları ustune sürülecek)
1 s.b sıvıyağ,
1 s.b sıcağa yakın sut,
1 s.b sıcağa yakın su,
1 pkt yas maya,
6 y k seker,
1 yk tuz,
yaklaşık 1 kg un...

butun sıvı malzemelerı ve mayayı erıtın..azar azar un ekleyerek olabıldıgınce ele yapışmayan yumuşak bır hamur yoğurun(ne kadar yumuşak olursa poacanızda oyle yumuşak olur-1.püf noktası).. hamuru sıcak bır ortamda sarıp sarmalayıp 1saat dınlendırın... fosur fosur kabarsın.. -2. püf noktası

1 saat sonra sekıl verın(hamur pastane tarzı sekerlı bır hamur olduğu ıcın sade yapmanızı onerırım
1 saat te ustu kapalı bır sekılde tepsıde bekleyecek-3.püfnoktası..

(hep yoğurunca hem tepsı mayasının gelmesı sart ancak oyle bayatlamayan ve puf puf poacalarınız olur..)

en son önceden 180-200 derece ısıtılmıs fırında ustune yumurta sürerek fırınlayın..

bir pirelideve gibi genç değilim ama görüntüyle kurtarıyom : )) 26 yaşındayım , ruhumdan bahsetmicemm : ))
26 mı büyük kızan. benim kardeşim bile üniversiteye gidiyor 24 yaşında. biz hala ona çocuk muamelesi yapıyoruz.
ee tabi pirelideve istisna o cidden minik.16 yaşında evlenseydim onun yaşında kızım olurdu.

Bebeğinizin kan gurubu bu durumda önemli. 0 sa sorun olmuyor du yanlış hatırlamıyorsam. Ama bebek A B YADA AB ise ve anne bebekten farklı bi gurubsa o zmn olabiliyor

Dr hanım bak benim tezimi onayladı bebiş B grubuysa dikkat etmek lazım o zaman. Ben A0 eşim B0. Peki sarılıkta ne yapmalı?

ben biraz yemek seçen biriyim. öyle değişik şeyleri pek yemıyorum.
kızları çok güzel oluyor ama.
Ewt canım. Övünmek gbi olmasın ama annemin sülalesinde bi tane çirkin yada orta güzel bi kadın yok. Hepsi manken gbi. Annemi benim yanımda gören kardeşiz zannediyo. Ama erkekleride iyi olur hanım kıymeti bilirler. Şanslısın canım :)

hele bi de ben bugün hava yağışlı diye boğazlı giyindim soyunasım var
ben incecik giyiniyorum normalde çok üşüyen biriydim hamilelik çok yaradı bana usuMekten eser kalmadı :) herkes evde kalorifer yaktigindan falan bahsediyor bizde daha tık yok :) eşim de Üşümez hiç bu kışı yakmadan geciricez bebis doğana kdr :)

yok ya büyük değil okuyan biri için anca erken bile hatta : )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…