Gebelikte ,Kan hacmi artar sola yatıldığında kalbe geri donen kan miktarı da arttığı için çarpıntı hissi oluşuyor. Herkeste değil ama rahatsız ediyorsa sağ yanınıza yatın kalbinizi zorlamayın. ?
Ben çok beğendim bunlarıŞu azra yazan isimlik çerçeve yi ne kadara yaparsın cnm esime sormadım gerçi ama olsun cok güzel özel mesaj atmayı bilemedigimden buradan yazdım kusura bakma cnm
Benim annem de pomak. Pomak yemeklerini çok severim ama pirinç böreği hariç. Mısır unu çok kullanır pomaklaryok neyseki eşim h.işi falan yemıyorda öyle annemın senın dıye ayırt edemiyor. annesıde zaten pek güzel yemek yapamıyorum.
en buyuk yemeklerı kızartma. bir keresınde börek yapmıştı. bir kersinde hevesle ısırdım ne goreyım içinde pirinç var.
gözlerime inanamadım. pomak böreğimşymiş neymıs.
ne güzel anne çocuk mınık mınık takılırsınız. keşke bende genç anne olsaydım.
ooo sen yaza kadar yoksun. nerdeyse 20 hafta bebeklesin ne güzel.37 ye kadar dayanabilirsem şayet 13 hafta doğum izni olacak sonra 40 gün yıllık iznim var, rapor almaya çalışacam ama kesin değil tabi orası
her bi yanımdan ateş fiskiriyor valla :)
ben biraz yemek seçen biriyim. öyle değişik şeyleri pek yemıyorum.Benim annem de pomak. Pomak yemeklerini çok severim ama pirinç böreği hariç. Mısır unu çok kullanır pomaklar
26 mı büyük kızan. benim kardeşim bile üniversiteye gidiyor 24 yaşında. biz hala ona çocuk muamelesi yapıyoruz.bir pirelideve gibi genç değilim ama görüntüyle kurtarıyom : )) 26 yaşındayım , ruhumdan bahsetmicemm : ))
Bebeğinizin kan gurubu bu durumda önemli. 0 sa sorun olmuyor du yanlış hatırlamıyorsam. Ama bebek A B YADA AB ise ve anne bebekten farklı bi gurubsa o zmn olabiliyor
Ewt canım. Övünmek gbi olmasın ama annemin sülalesinde bi tane çirkin yada orta güzel bi kadın yok. Hepsi manken gbi. Annemi benim yanımda gören kardeşiz zannediyo. Ama erkekleride iyi olur hanım kıymeti bilirler. Şanslısın canım :)ben biraz yemek seçen biriyim. öyle değişik şeyleri pek yemıyorum.
kızları çok güzel oluyor ama.
ben incecik giyiniyorum normalde çok üşüyen biriydim hamilelik çok yaradı bana usuMekten eser kalmadı :) herkes evde kalorifer yaktigindan falan bahsediyor bizde daha tık yok :) eşim de Üşümez hiç bu kışı yakmadan geciricez bebis doğana kdr :)hele bi de ben bugün hava yağışlı diye boğazlı giyindim soyunasım var
ooo sen yaza kadar yoksun. nerdeyse 20 hafta bebeklesin ne güzel.
ayakta mı anlatıyorsun dersi?
tekme ve alışveriş . en güzel noktalardan yakaladın.Günaydın Anne adayları... sağlıklı bol tekmekli ve alışverişli gün dilerim :)
26 mı büyük kızan. benim kardeşim bile üniversiteye gidiyor 24 yaşında. biz hala ona çocuk muamelesi yapıyoruz.
ee tabi pirelideve istisna o cidden minik.16 yaşında evlenseydim onun yaşında kızım olurdu.
Tarifi istiyorum been :)Benim fix bir tarifim var bayatlamiyor 1 hafta hem yunusaklik hem lezzet garantili
ne okuyorlar.Çoğu zaman ayaktayım da projeksiyon getirttim oradan göstericim bugün inşallah. Bir de üniversite cocukları hala anlamadı Göbüşü habire masalar arasından yanlarına çağırıyorlar beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?