2015 Şubat Anneleri

Kuaförü önce dezenfekte ederim ben herşeyi bilmek de zor oluyor. Bilmesem oh ne güzel gönül rahatlığıyla zamanımı geçirebilirim. Ama bildikçe iyice bişey yapamaz hale geliyorum :)

Bende pimpiriklidirim. Kuaforlerde ( iyi biryer olmali tabi) ortuler agdalar kişiye özel kullaniliyor artik ya dert etme o kadar

Ben bu bebeye bakamiyorum ya icim eziliyo acindan ölecek yavrummm :)
gerçekten cevredekıler ne kadar rahat . cok acıkmış yavru yedı yuttu. diğeride kendını cekıyor yalnız yenı dogumus ama maşallah nasıl da kaçırıyor kendını.
gercı sureklı emseler bıle böyle bu bebeler nerenı yakalasa cuk cuk hemen emmeye başlıyor. oyyy yerım ben onları.

Eşimin traş köpüğünü kullanıyorum :)
bende hep jılet kullandım bılmem kac bıcaklılardan
tras kopugude süper oluyor gerçekten...senede 2 yada 3 kez bacaklarımı alırım bıldım bılelı jılet kullanmama rağmen cok seyrek ve ıncedır tüyler..

Esoba ablacım bana hangi hastanede doğum yapacağım sorulmuyo bile. Kayınpederim hangi hastane derse o olcaktı. Ama doktorum bırakmadı senin doğumunu ben yaptırcam bana yakın bi hastane olsun acil durumda koşup geleyim yanına dedi. Allah razı olsun doktorum dan başkasında doğum yapmaya korkuyordum çünkü. Doktorum şişlide. Medipol çok uzak gelemem dedi doktorum. Kayınpederimde şişli kolan hastanesinin başhekimiyle ahbap. Orda yaptıracak doğumumu. Doktorum da kabul etti. Medipol öega diyodu kayınpederim araştırdım hiç kötü yorum okumadım hep memnuniyet var. Kolan hastanesinde de detaylı ultrasonumuz yapıldı hastane aşırı temiz ve düzenliydi. Pahalı bi hastane ama dediğim gbi kayınpederim başhekimin arkadaşı. 5000 normal doğum 10000 sezeryan doğum demişler ama kayınpederime normal doğum 1000 sezeryan doğum 2000 demişler. Bana medipolden mesaj geldi. Aktarıyorum mesajı sana. ''Medipol üniversitesi sefaköy hastanesi hasta kabulune başlamıştır. Sgk hastalarından muayene fark ücreti alınmamaktadır.'' İstersen bu hastaneye git beğenirsen doğumu da orda yaparsın en azından muayene farkı vermediğini köşeye atar doğum da o parayı eklersin. Umarım yardımcı olabilmişimdir

Çekenler hemşire olabilir. Annesi nazil dayansin. Ağla ağla olurduk herhalde dusunsene :)
Yalniz varya öteki bebenin çekeceği var o dik duran olacak hayatta, acikan nazli :) cokkk guzeller maasallah. Hayatta bir canyoldasin var ay ne hoş duygulandim.

adı başka bizde ama içinde bulgur,yeşil mercimek ve taze fasulye var. işte ötekiler kalsık çorbalarda olan şeyler.
Hmm, tam tarif alabilirmiyim peki ? Sanırım aynı şeyden bahsediyoruz. Adı ne çorbanın ? Net.den de bakabilirim tam ölçü veremezsen.

Teşekkür ederim :)

bi arkadaşıma da sordum o da senin dediğini dedi bu gömlek gibi olan zıbınlar senin için iyi olmaz beli açılır kış bebeği seninki çıtçıtlı zıbın al daha kullanışlı olur dedi
Bnm Kardeşimde öyle dedi hiç kullanışlı değilmiş

Normalde ince değil canım benimki 1 haftaya kalmaz çıkar ama bu hamilelik hormonundan sanırım

tost mu? tost zehirlemez başka bir şeydır. sucuklu falan yedıysen orasını bılemıycem. dokunmuştur belkı ama nasıl zehırlesın ekmek ve peynır sonuçta.

peynir her zamankinden değildi sanırım
tuhaf kokusu vardı
eşime tattırdım o anlamadı ama ben anladım

ben kimse yokkende eşimden yardım isteyemem sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…