- 12 Ocak 2014
- 4.092
- 3.336
- 448
Eşimin traş köpüğünü kullanıyorum :)Jilet için jel kullanıyor musun?
Kuaförü önce dezenfekte ederim benherşeyi bilmek de zor oluyor. Bilmesem oh ne güzel gönül rahatlığıyla zamanımı geçirebilirim. Ama bildikçe iyice bişey yapamaz hale geliyorum :)
gerçekten cevredekıler ne kadar rahat . cok acıkmış yavru yedı yuttu. diğeride kendını cekıyor yalnız yenı dogumus ama maşallah nasıl da kaçırıyor kendını.Ben bu bebeye bakamiyorum ya icim eziliyo acindan ölecek yavrummm :)
Eşimin traş köpüğünü kullanıyorum :)
bende hep jılet kullandım bılmem kac bıcaklılardanEşimin traş köpüğünü kullanıyorum :)
Esoba ablacım bana hangi hastanede doğum yapacağım sorulmuyo bile. Kayınpederim hangi hastane derse o olcaktı. Ama doktorum bırakmadı senin doğumunu ben yaptırcam bana yakın bi hastane olsun acil durumda koşup geleyim yanına dedi. Allah razı olsun doktorum dan başkasında doğum yapmaya korkuyordum çünkü. Doktorum şişlide. Medipol çok uzak gelemem dedi doktorum. Kayınpederimde şişli kolan hastanesinin başhekimiyle ahbap. Orda yaptıracak doğumumu. Doktorum da kabul etti. Medipol öega diyodu kayınpederim araştırdım hiç kötü yorum okumadım hep memnuniyet var. Kolan hastanesinde de detaylı ultrasonumuz yapıldı hastane aşırı temiz ve düzenliydi. Pahalı bi hastane ama dediğim gbi kayınpederim başhekimin arkadaşı. 5000 normal doğum 10000 sezeryan doğum demişler ama kayınpederime normal doğum 1000 sezeryan doğum 2000 demişler. Bana medipolden mesaj geldi. Aktarıyorum mesajı sana. ''Medipol üniversitesi sefaköy hastanesi hasta kabulune başlamıştır. Sgk hastalarından muayene fark ücreti alınmamaktadır.'' İstersen bu hastaneye git beğenirsen doğumu da orda yaparsın en azından muayene farkı vermediğini köşeye atar doğum da o parayı eklersin. Umarım yardımcı olabilmişimdirpirelideve sen ne karar verdin doğum için hastane konusunda.
benim sabaha kadar kafama takıldı uyuyamadım yine.
benım gıttıgım doktor ıyı ama hastane kucuk bır hastane. ondan bıraz korkuyorum orda doğum yapmaya.
birde bana ameliyattan dolayı hamılelıkte ılerleyen zamanlarda rahim yırtılması olabılır demişlerdi.
şimdiki doktoruma ameliyatla ılgılı bır sey söylüyorum. doktora 5 aydır gıdıyorum hala dıyor sen ne amelıyatı olmuştun. yanı Allah korusun bır mudehale gerekse adamın haberı yok.
dün bir arkadaşım geldı ablası medıpol mega da doğum yapmış. doktoru nagihan kaya çok memnunlarmış. sen neden öyle küçük hastanelere gıdıyorsun falan dedı. içime sıkıntı çöktü.
gerçekten cevredekıler ne kadar rahat . cok acıkmış yavru yedı yuttu. diğeride kendını cekıyor yalnız yenı dogumus ama maşallah nasıl da kaçırıyor kendını.
gercı sureklı emseler bıle böyle bu bebeler nerenı yakalasa cuk cuk hemen emmeye başlıyor. oyyy yerım ben onları.
Hmm, tam tarif alabilirmiyim peki ? Sanırım aynı şeyden bahsediyoruz. Adı ne çorbanın ? Net.den de bakabilirim tam ölçü veremezsen.adı başka bizde ama içinde bulgur,yeşil mercimek ve taze fasulye var. işte ötekiler kalsık çorbalarda olan şeyler.
Bende pimpiriklidirim. Kuaforlerde ( iyi biryer olmali tabi) ortuler agdalar kişiye özel kullaniliyor artik ya dert etme o kadar
Teşekkür ederim :)Tarif yazdığım gibi canım tencereye koyup pişiriyorsun belli pişme süreleri olduğu için önce buğdayı sonra mercimek ve soğanı sonra ıspanağı koyuyorsun haşlAnmış nohut en son sonra da sarmısak limon ve pul biber naneyle yağ.
Bnm Kardeşimde öyle dedi hiç kullanışlı değilmişbi arkadaşıma da sordum o da senin dediğini dedi bu gömlek gibi olan zıbınlar senin için iyi olmaz beli açılır kış bebeği seninki çıtçıtlı zıbın al daha kullanışlı olur dedi
Normalde ince değil canım benimki 1 haftaya kalmaz çıkar ama bu hamilelik hormonundan sanırımbende hep jılet kullandım bılmem kac bıcaklılardan
tras kopugude süper oluyor gerçekten...senede 2 yada 3 kez bacaklarımı alırım bıldım bılelı jılet kullanmama rağmen cok seyrek ve ıncedır tüyler..
Bnm Kardeşimde öyle dedi hiç kullanışlı değilmiş
latex eldiven canım tek kullanimlik beybi marka büyük migroslarda falan varHiç görmedim ki adı ne?
tost mu? tost zehirlemez başka bir şeydır. sucuklu falan yedıysen orasını bılemıycem. dokunmuştur belkı ama nasıl zehırlesın ekmek ve peynır sonuçta.
O zmn rabbi yessir i de okuyabiliriz bolcaEki Görüntüle 1307907
Kızlar bunu okumak doğumu kolaylaştırırmış. Forumu karıştırırken görmüştüm. Normal doğum yapacakların aklında bulunsun
Yumuşatıyo canım tüyleri kolay ve daha kısa dipten alıyo.Aaaa o oluyor muymuş. Eşim de önermişti de olmaz o demiştimeğer olursa süper hem bildikleri iş
çıtçıtlı niye zor ki bence çok pratik bisiye benziyorÇıtçıtlıyı da giydirmesi zor diyorlar nasıl yapıcaz?
geçen yıl bugün kürtaj olmuştum varlığını öğrenmemle kaybetmem bir olmuştu..abaha kadar uyumamış kürtajı düşünmüştüm korkum kürtaj değildi aslında hep böyle mi olacak hep bulmuşken kayıpmı edeceğim neden bebeklerim beni istemiyor ve bırakıp gidiyorlar..narkozdan uyanırken çok ağlamışım bebeğim beni bırakıp gitti ben onu cok istemiştim ama o beni istemedi bırakıp gitti diye yüreğimdeki sızı karnımın ağrısını bastırıyordu..çok çok karamsardım bilebilirmiydim ki bir yıl sonra karnımdaki meleğimin tekmeleriyle bunları yazıp hatırlayacağım..hiç aklıma gelmezdi..
şükürler olsun allahım kışın ardından gelen bahar için
ben kimse yokkende eşimden yardım isteyemem sankişimdiden zorluyor , ağdayı önermiyorlar, dün akşam aklıma geldi son zaman nsl edecem diye, bazılarının eşi yardım ediyormuş, o seçeneği eledim hemen çünkü izne çıktığımda annem kardeşim yanıma gelecek onlar varken eşim yardım edemez , nsl ederim ecep ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?