2015 Şubat Anneleri

Çıtçıtlıyı da giydirmesi zor diyorlar nasıl yapıcaz?
yenı doğan bebek kucaktan kucağa gezmiyor kı ! sırtı belı açılsın..

bence kararsız kalıyorsanız ıkısındende edının ve deneyın sonrasında hangısınden memnunsanız onla devam edersınız

Latex minikleri alıyor mu ya. Ben sirden sonra bide makine ile geçiyordum üstünden

Sağol canım. sefaköy bana uzak bağcılar yakın. parası çok önemli değil aslında hem yakın olsun hem de ıyı olsun ıstıyorum sadece.
senın k.pederde maşallah her bir yerde tanıdık var.:) şişlide de çok pahalı değilmiş aslında.

Bnnmde ocağa kayacak büyük ihtimal ölçümler 21 ocak diyor hayırlısı dönmedi daha bnm sıpa

Ya bu dönme olayına taktım ben. Sürekli uykumda bile düşünüyorum. Doğumdan önceki son gün bile dönebiliyormuş. Niye şimdiden strese sokuyorlar bizi.

Emme bir refleks bebekte. Her zmn aç olduğu için emmiyor bizzat yeğenimde yaşadım 2 saat annede durururdu çeker çekmez ağlardı. Parmağımızı yarım saat morartana kadar emerdi niye bundan süt gelmiyor diye ağlamazdı. Emzik iyi değil diye vermediler ilk başta bizde bilmedik emme ihtiyacının açlıktan baska birşey olduğunu. Saatlerce emzirmekten kardeşimin göğüsleri kanamaya başladı yastıkları ısırıyordu o emerken. Derken mastit oldu iki göğsü birden antibiyotik iğnesi başlandı ve hızla sütü kesildi. Tam 40 günlüktü kuzucum ememiyordu artık. O yüzden ben çılgınca emzirmicem inşallah 30 30 dk iki meme tamam. En azından uzun süre emer.. hala üzülüyorum yeğenime

Herşeyden iki çeşit almaya karar veriyorum zaten amma kararsızım ben de.

Oyle deme c gunde kac kez emzirmek icin kucaga aliypr anne
Gazi oluyor agliyor bi cok krz kaldirip indiriyosun
Gobegi dusene kadar zibin atlet ki bi hafta on gunde dusuyor bu surecte mantikli
Gobek baginda klips oluyor cocugun hem pansuman hem alt degistirme hem de citcitli gibi alttan kasmadigi icin acitma ihtimali olmuyor
Ama bag dustukten sonra kolunu sokmadim zibina
Benim kolayima gore hic degil sivaniyo aciliyo vs
Citcitliyi giydirmek de zibini giydirmek de ayni eforu gerektiriyo zorluk acisindan da

Ya bu dönme olayına taktım ben. Sürekli uykumda bile düşünüyorum. Doğumdan önceki son gün bile dönebiliyormuş. Niye şimdiden strese sokuyorlar bizi.
Ben buna bizzat şahit oldum. Hastayı 40 hafta makat diye sezeryan planlayıp yatırdık sabah kadını sezeryana aldığımızda baş olarak çıktı ve hepimiz şok olduk. Hoca neden sbh usg yapmadınız diye kızmıştı hatta :) ama akşam yapmışız rutinde yapmıyorduk ki bi daha. O bana bi ders oldu. Benimki donmezse ben beklerim 40 ı bi aksilik olmazsa

Alisverisini tamamlayan var mi kizlar ya
Pijama tulum vs kac aylik ne kadar aldiniz

Öyledir canım :) her türlü tanıdığı var herşeyimiz böyle oluyo işte. O birini ayarlıyo ona yaptırıyoruz işimizi. Doktorum da kayınpedrimin arkadaşı. 1 kuruş ödemedik daha. Bi kere verdik muayene ücreti veznedeki kıza parayı öğrenince azarlamış kızı kayınpederime geri iade etmiş. Tatlı dillidir kayınpederim çok severim kendisini. Sen nerde ikamet ediyorsun bilmiyorum ama inzar bağcılarda kine gidiyo ona bi danış istersen. Şişli sana yakınsa kolan mükemmel bi hastane. Çok çok ilgililerdi veznedekiler hemşireler doktor. Temizliği zaten beni benden aldı. Heryer parlıyo 1 tanecik toz yoktu

ayyy tam şuan sol meme ucum öyle acıyor kaşınıyor ki, birimde dokunamıyorum da niye böyle oldu bu şimdi

Benimki baş aşağı idi doktora gittiğimde ama şimdi yan yatıyo :) daha çok döner bu sıpalar stres yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…