yenı doğan bebek kucaktan kucağa gezmiyor kı ! sırtı belı açılsın..Çıtçıtlıyı da giydirmesi zor diyorlar nasıl yapıcaz?
Latex minikleri alıyor mu ya. Ben sirden sonra bide makine ile geçiyordum üstündencanım ben hiç gitmedim şimdiye kadar başkasına. dün eşim çok ısrar etti uğraşma ben yaparım diye ona bile böyle pis bişey için cesaret edemedim : )
valla şu lateks eldivenler sağolsun. belli bir yere kadar sir ağdayla, kalanları lateksle topladım. bir sonrakini 18-19 Ocak'ta planlıyorum. Dolunay epilasyonu yaptığım için. gerçekten daha az çıkıyo... : )
Canım severim ben kırmızu mercimek çorbasını ama maalesef baştan beri midemi bulandırdı hala yiyemiyorum
Bnnmde ocağa kayacak büyük ihtimal ölçümler 21 ocak diyor hayırlısı dönmedi daha bnm sıpaben falan olabilirim ilk doguranlardan büyük ihtimal ocağa kayar bnm doğum diye düşünüyorum
Sağol canım. sefaköy bana uzak bağcılar yakın. parası çok önemli değil aslında hem yakın olsun hem de ıyı olsun ıstıyorum sadece.Esoba ablacım bana hangi hastanede doğum yapacağım sorulmuyo bile. Kayınpederim hangi hastane derse o olcaktı. Ama doktorum bırakmadı senin doğumunu ben yaptırcam bana yakın bi hastane olsun acil durumda koşup geleyim yanına dedi. Allah razı olsun doktorum dan başkasında doğum yapmaya korkuyordum çünkü. Doktorum şişlide. Medipol çok uzak gelemem dedi doktorum. Kayınpederimde şişli kolan hastanesinin başhekimiyle ahbap. Orda yaptıracak doğumumu. Doktorum da kabul etti. Medipol öega diyodu kayınpederim araştırdım hiç kötü yorum okumadım hep memnuniyet var. Kolan hastanesinde de detaylı ultrasonumuz yapıldı hastane aşırı temiz ve düzenliydi. Pahalı bi hastane ama dediğim gbi kayınpederim başhekimin arkadaşı. 5000 normal doğum 10000 sezeryan doğum demişler ama kayınpederime normal doğum 1000 sezeryan doğum 2000 demişler. Bana medipolden mesaj geldi. Aktarıyorum mesajı sana. ''Medipol üniversitesi sefaköy hastanesi hasta kabulune başlamıştır. Sgk hastalarından muayene fark ücreti alınmamaktadır.'' İstersen bu hastaneye git beğenirsen doğumu da orda yaparsın en azından muayene farkı vermediğini köşeye atar doğum da o parayı eklersin. Umarım yardımcı olabilmişimdir
latex eldiven canım tek kullanimlik beybi marka büyük migroslarda falan var
çıtçıtlı niye zor ki bence çok pratik bisiye benziyor
Bnnmde ocağa kayacak büyük ihtimal ölçümler 21 ocak diyor hayırlısı dönmedi daha bnm sıpa
Emme bir refleks bebekte. Her zmn aç olduğu için emmiyor bizzat yeğenimde yaşadım 2 saat annede durururdu çeker çekmez ağlardı. Parmağımızı yarım saat morartana kadar emerdi niye bundan süt gelmiyor diye ağlamazdı. Emzik iyi değil diye vermediler ilk başta bizde bilmedik emme ihtiyacının açlıktan baska birşey olduğunu. Saatlerce emzirmekten kardeşimin göğüsleri kanamaya başladı yastıkları ısırıyordu o emerken. Derken mastit oldu iki göğsü birden antibiyotik iğnesi başlandı ve hızla sütü kesildi. Tam 40 günlüktü kuzucum ememiyordu artık. O yüzden ben çılgınca emzirmicem inşallah 30 30 dk iki meme tamam. En azından uzun süre emer.. hala üzülüyorum yeğenimegerçekten cevredekıler ne kadar rahat . cok acıkmış yavru yedı yuttu. diğeride kendını cekıyor yalnız yenı dogumus ama maşallah nasıl da kaçırıyor kendını.
gercı sureklı emseler bıle böyle bu bebeler nerenı yakalasa cuk cuk hemen emmeye başlıyor. oyyy yerım ben onları.
yenı doğan bebek kucaktan kucağa gezmiyor kı ! sırtı belı açılsın..
bence kararsız kalıyorsanız ıkısındende edının ve deneyın sonrasında hangısınden memnunsanız onla devam edersınız
ben kimse yokkende eşimden yardım isteyemem sanki
Oyle deme c gunde kac kez emzirmek icin kucaga aliypr anneyenı doğan bebek kucaktan kucağa gezmiyor kı ! sırtı belı açılsın..
bence kararsız kalıyorsanız ıkısındende edının ve deneyın sonrasında hangısınden memnunsanız onla devam edersınız
bir adı yok biz fasulyeli mercimekli çorba dıyoruz.Hmm, tam tarif alabilirmiyim peki ? Sanırım aynı şeyden bahsediyoruz. Adı ne çorbanın ? Net.den de bakabilirim tam ölçü veremezsen.
Ben buna bizzat şahit oldum. Hastayı 40 hafta makat diye sezeryan planlayıp yatırdık sabah kadını sezeryana aldığımızda baş olarak çıktı ve hepimiz şok olduk. Hoca neden sbh usg yapmadınız diye kızmıştı hatta :) ama akşam yapmışız rutinde yapmıyorduk ki bi daha. O bana bi ders oldu. Benimki donmezse ben beklerim 40 ı bi aksilik olmazsaYa bu dönme olayına taktım ben. Sürekli uykumda bile düşünüyorum. Doğumdan önceki son gün bile dönebiliyormuş. Niye şimdiden strese sokuyorlar bizi.
Öyledir canım :) her türlü tanıdığı var herşeyimiz böyle oluyo işte. O birini ayarlıyo ona yaptırıyoruz işimizi. Doktorum da kayınpedrimin arkadaşı. 1 kuruş ödemedik daha. Bi kere verdik muayene ücreti veznedeki kıza parayı öğrenince azarlamış kızı kayınpederime geri iade etmiş. Tatlı dillidir kayınpederim çok severim kendisini. Sen nerde ikamet ediyorsun bilmiyorum ama inzar bağcılarda kine gidiyo ona bi danış istersen. Şişli sana yakınsa kolan mükemmel bi hastane. Çok çok ilgililerdi veznedekiler hemşireler doktor. Temizliği zaten beni benden aldı. Heryer parlıyo 1 tanecik toz yoktuSağol canım. sefaköy bana uzak bağcılar yakın. parası çok önemli değil aslında hem yakın olsun hem de ıyı olsun ıstıyorum sadece.
senın k.pederde maşallah her bir yerde tanıdık var.:) şişlide de çok pahalı değilmiş aslında.
Yok yaa ben yeğenime doğduğunda giydirdim kaç kere. Ağlarken panik yapmadıktan sonra sorun olmazÇıtçıtlıyı da giydirmesi zor diyorlar nasıl yapıcaz?
Benimki baş aşağı idi doktora gittiğimde ama şimdi yan yatıyo :) daha çok döner bu sıpalar stres yok :)Ya bu dönme olayına taktım ben. Sürekli uykumda bile düşünüyorum. Doğumdan önceki son gün bile dönebiliyormuş. Niye şimdiden strese sokuyorlar bizi.
2 gündür bendede var kaşıntı. İkisindede var ama. Bide ucunda beyaz bişiler oluyo bazen. Süt mü acaba ?ayyy tam şuan sol meme ucum öyle acıyor kaşınıyor ki, birimde dokunamıyorum da niye böyle oldu bu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?