2015 Şubat Anneleri

İçim karardı cidden. hiç neşeli zamanları yok mu bunların?
kafam rahat olarak bir kaç hafta iznim olsa 7/24 hiç uyumadan bebek pışpışlamaya razıyım.

aynı şeyi düşündüm , videoyu izlerken hatta dedim e hep ağlıyor bu diye yanımdaki abla da ne sandın tuvalete gidersen şükret dedi : ((( ovvvvv

ızlerken dedımvaybehıc gazı mazı yok bu cocugun gıkı çıkmıyor ıste 2. çocuk farkı..sız ağlayan bebe gormemıssınız..bu çocuk 2 saatte emmeye kalktı gecelerı..maasallah suphanallah..herkese nasıp olsun ınsaallah

üstümüz sokak kokardı akşam eve gelince
şimdi sokakta çocuk yok

bende poyu ilk kez eşimden duydum poy poy dıyorlar .o ne dedım de gösterdiler. poylu ekmek.

Anladım ne demek istediğini.Zaten her bebek aynı olmaz ya da her aile düzeni aynı olmayacağı için öyle düşünme.Sen yine iyimser ol, çünkü yukarda da bir arkadaş yazmış , aslında çok da evhamlanıp ilerisini düşünürsek çok negatif durumları çekebiliriz.Onun yerine doğacak bebişlerimizi, evimizin neşesi geliyor diye düşünelim, karamsarlığa düşmeyelim canım.

bende sorun olmadı hala da içiyorum

Cantik dedigin nedir canim bizdede tavujlu yada etli pilav ayran ve tatli pide ve ayran verenlerde oluyo oda olabikir

bu arada dikkatimi çekti videoda iremguzumun bahsettiği o ana kucağından var, o 2 yıl kullandım demişti
yes bebegım..halıhazırda bekliyor pipili veledım ıcın
içimden bir ses bebeğimle uyumlu olacağımızı söylüyor sanki ne söylesem anlayacakmış gibi , konuşunca halimi bilecekmiş gibi : ))) evet fazla şeyler bunlar : )))
bıran once sıyrıl bu duygulardan yoksa ben gıbı çocuk doğunca bumuydu ya dıye essekten dusmuse dönersın..ahh o hayal kırıklığı..ben de derdım nasılsa emecek,nasılsa uyuyacak,nasılsa acıkacak ta yiyecek..
bacım kım ne derse desın ılk bebek olunca hemen her ev böyle oluyor.bırde kalabalık aıle degılsen.. 2ç çocuk ıcın bende yazdıkların gıbı bır hayalkuruyorum ...sonra hemen vazgecıyorum dıyorum rabbım hayırlısını ver

Cantik dedigin nedir canim bizdede tavujlu yada etli pilav ayran ve tatli pide ve ayran verenlerde oluyo oda olabikir

canım bir önceki sayfada yazdım cantığın ne olduğunu resminide ekledim bakabilirsin bursada çok yapılır bu cantık :)

Maxi cosi mi?Biz de pebble ını aldık.Bazasını da aldık hatta.Bizimki de pipili

Ya kizlar benim tahmini dogum tarihim 11 subattan 4 subata kaydi sezeryan olacagim ozamanda erken alinirsa ben ocak annesimi olacam anlamadim 2 hafta buyuk cikiyor sata gore bilgisi olan varmi yada benim gibi olan

şimdi ağlamadı mı bu : ))) bunlar hep tecrübesizlikten

şimdi ağlamadı mı bu : ))) bunlar hep tecrübesizlikten
ağlamadı tabı bıraz mıkırdandı okadar..böyle karı koca çocuk bakmaya ne var..adam bıbasına banyo yaptırıyor,altını temızlıyor..he mutfak tezgahında yıkadı ya cocugu..gavurların usullerıde bır başka canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…