Kizlar grip olmak uzereyim tylolhot icilebiliomu bilgisi olan varmi?
Allahtan kayınvalidem tarafında yok böyle şeyler. Yapmak zorunda kalırdım yoksa. Normal gün yapar gbi mevlüt yapmayı planlıyorum ben. İkram hazırlar kuran okuturuz daha ne olsun yani. Ne kuaförü ne abiyesi ne geceliği. Ayy ne tuhaf adetler. İlk defa duyuyorum.
Size 15 günlük bir bebeyle 24 saat nasıl geçiyor videosunu yollamaya çalışacağım, bayılıyorum.
Hadi ya oda grip baslangicinda ii geliodu bana hemen atiodum. Baya agir olacam galiba napsam ki hersey de yasakmide yine berbat. cuma günü kontrolüm var sonunda. sanki
yok canım ona normalde bıle zararlı dıyorlar. sımdı hıc olmaz.
Çok iyi yaaa gece sadece iki kez uyandı bebecik
Bu şekilde yaşamaya mahkum değilsin . Zararın neresinden dönülse kârdır . Üzüntüden hastalığa kalırsın olan sana olur , kendini düşün Kıymet ver azcık şaşırsın o da , rolünü değiştir . Bi yerde demek ki bi sıkıntı var, düzeltmeye çalışan taraf sorun çıkmasın diyen taraf oldukça sorumluluk sadece senin üzerine kalırAh canım 3 yıldır yaşadıklarımı bilsen.. Geçen yıl psikoterapi gördüm,psikoloğum bile üzülmüştü halime,eşim kabul etmemişti eş terapisini.. Bi ara düzelir gibi oldu ben evi terkettiğimde ama geçiciymiş malesef.. O arada kızıma hamile kaldım düzeldiğini düşünerek ama can çıkar huy çıkmazmış.. Gün içinde arayıp sormuyor,akşam okuldan çıkıp arkadaşlarının yanına koşuyor,demiyor bu kadın iyi mi,bi yerde düşüp kaldı mı.. Evin 5. duvarıyım ben.. Bekliyorum son kez sabırla.. Doğumdan sonra da değişen bir şey olmazsa tayin isteyip çekip gidicem.. Benim ruh sağlığımı bozdu,kızımınkini bozmasına izin vermicem..
Hadi ya oda grip baslangicinda ii geliodu bana hemen atiodum. Baya agir olacam galiba napsam ki hersey de yasak
Amin.
ama sana bişey diyeyim mi, bakınca "bundan anne olmaz," dediğin insanların bir uslu bebeği oluyorki sorma. senin benim gibiler evhamlanıyor "aman gazı olacak, ağlıycak, nasıl bakıcam vs" diye, öyle kişilerin de çocuğu uslu duracaksa da durmuyor iştee.
Maxi cosi mi?Biz de pebble ını aldık.Bazasını da aldık hatta.Bizimki de pipili
Ah canım 3 yıldır yaşadıklarımı bilsen.. Geçen yıl psikoterapi gördüm,psikoloğum bile üzülmüştü halime,eşim kabul etmemişti eş terapisini.. Bi ara düzelir gibi oldu ben evi terkettiğimde ama geçiciymiş malesef.. O arada kızıma hamile kaldım düzeldiğini düşünerek ama can çıkar huy çıkmazmış.. Gün içinde arayıp sormuyor,akşam okuldan çıkıp arkadaşlarının yanına koşuyor,demiyor bu kadın iyi mi,bi yerde düşüp kaldı mı.. Evin 5. duvarıyım ben.. Bekliyorum son kez sabırla.. Doğumdan sonra da değişen bir şey olmazsa tayin isteyip çekip gidicem.. Benim ruh sağlığımı bozdu,kızımınkini bozmasına izin vermicem..
tam denk geldi desene sana :) evet bizim düğün dernek hatta cenazede vazgeçilmez bir hamur işimizdir :) yani bursa dışında olanların bilmemesi normalmiş şimdi internetten baktım da gerçekten fazla bilgi yok :) konu tamamen benim mevlütte ne dağıtacağıma karar vermemle açıldı kimsede bilmiyormuş. bilmediklerini bilseydim hiç yazmazdım canları çeker filan diye bak senin bile canını çektirdim
Kizlar grip olmak uzereyim tylolhot icilebiliomu bilgisi olan varmi?
28+2 iken dr.a gittik en son ozmn 1460 gr dı boyu da 39 -40 cm arasındaydı. 11 gün ileri çıkıyor işte 29+6 ile uyumlu gözüküyor demişti dr.umuz.
Senin msjlarinin çoğunun fotosunu çekiyorum galerim senin faydali bilgilerinle dolduBEBEKTE Kİ GAZ SANCILARI İÇİN...
-KİMYON(1 c.k anne ağzına koyar ve bol su ıle yutar) hem annenın hem bebegın gazını alır.
-ÇÖREK OTU YAĞI(bir cay kaşığına 2,3 damla damlatılır ustune anne sutu sıkılır ve bebeğe içirilir)
-MERCAN KÖŞK OTU(anne demleyerek içer..anne sutunu artırır,hazmı ve sinidirimi kolaylaştırır)
-REZENE-ANASON(anne hergun 1 2 fıncan demleyerek içer..anne sutunu artırır hazma ve sındırıme sıfadır,uyumayan çocuk ıcın uyku yapar)
sordum soruşturdum kızlar..yazın bunları..
Ah canım 3 yıldır yaşadıklarımı bilsen.. Geçen yıl psikoterapi gördüm,psikoloğum bile üzülmüştü halime,eşim kabul etmemişti eş terapisini.. Bi ara düzelir gibi oldu ben evi terkettiğimde ama geçiciymiş malesef.. O arada kızıma hamile kaldım düzeldiğini düşünerek ama can çıkar huy çıkmazmış.. Gün içinde arayıp sormuyor,akşam okuldan çıkıp arkadaşlarının yanına koşuyor,demiyor bu kadın iyi mi,bi yerde düşüp kaldı mı.. Evin 5. duvarıyım ben.. Bekliyorum son kez sabırla.. Doğumdan sonra da değişen bir şey olmazsa tayin isteyip çekip gidicem.. Benim ruh sağlığımı bozdu,kızımınkini bozmasına izin vermicem..
sadece bursada var canım bilmeleri normal ben resmini ekledim tarif ettim ama sanırım msjımı görmediler bir kaç sayfa geride kaldı pide gibi biraz küçük şekli yuvarlak oluyor kuşbaşılıda var kıymalıda peynirli de var bizde kardeşimin sünnet kınasında dağıtmıştık bursada genelde bunun dağıtılması tercih ediliyor böle sünnet mevlüt kına vs. gibi günlerde :)
Tarhanayi oldum olasi sevmem o yuzden mercimek yaptim :) portakal mandalin bide limom destegiyle ins ustesinden gelirimtarhana çorbası acayip zindelik veriyor. bence dene. bol sebze ve meyve tavsiye ediyorum. ve dinleneceksin.
bnm randevum da 6 aralık :)ay benimki ne alemde acaba? görmeyeli bayağı zaman oldu. 6 aralık'ı beklemek de çok zor geldi valla bu sefer. zaman geçmedi.
hep keseciye rezil olduğumu düşünürdüm :)
soru bana deil ama yinede cevapliyam : )))Bişi sorabilir miyim? Erkek çocukları mı kız çocukları mı daha iri ve uzun oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?