Çok güzeller tam benlik janjanlı değil. Özdilekte pijama mı varmış?Ozdilekten aldigim pijamalar kızlar. Ekleyemedim kaç gündür. Bugünde aksamdan beri agliyorum. Gözlerim sizliyo simdide. Nie boyle olduk biz
Ozdilekten aldigim pijamalar kızlar. Ekleyemedim kaç gündür. Bugünde aksamdan beri agliyorum. Gözlerim sizliyo simdide. Nie boyle olduk biz
Allahım bu nasıl bir şey bende istiyorum. Yapma etme. Yer değiştirelim mi?
kızlar dr kontrole 31. haftada çağırdı bebek doğum yoluna girmiş kafa aşağıda hiç ayrılmak istemiyom ama sanırım raporu erkenden verecek
Mandalina yedim bolca bana da o yaptı gibi geldi.
ben de aklımda olan hamurişini yaptım akşam yedik içtik güya çamaşır makinesini sirkeyle temizleyecektim. bir ağırlık çöktü uyuyakalmışım
pıhtılaşma mi direnç mi canim?Arkadaşın bebeğin kilosu düşük çıkmış 28 haftalık. Dr bebeği besleyen damarda pıhtılaşma var demiş aspirin vermiş.
Böyle bir şey duyanını var mı düzelir mi?
Mandalina yedim bolca bana da o yaptı gibi geldi.
Yaa ne guzel en cok ozledigm sey kar burda
ondandir canim turuncgiller dokunuyor cok iyi mi simdi miden
Ordan hiç çıkmadan,kimseyle görüşmeden yaz kış yaşayabilirim. Bizim sokakta bir tane bile ağaç yok.arkada vardı dalları balkona sarkardı bir sabah uyandım yok. Evden nefret ettim resmen.Güzel di mi :) Ankara'da bu kadar yeşillik bile yok. Çarşıya uzağız ama burası apayrı :) yer değiştirmeyelim sen de buraya gelSaleplerimizi tokuşturalım :)
İyi geçmiş sabaha. Sağol can.Yaa ne guzel en cok ozledigm sey kar burda
ondandir canim turuncgiller dokunuyor cok iyi mi simdi miden
Hurma dediğiniz o turuncu yumuşak meyve mi?Şeker testinden beri mandalina yemiyorum içinde çok şeker varmış diye meyve listemden çıkardım. Portakal suyu sıkıyodum makinesi vardı kırdım kenarını o yüzden uzun zamandır portakal suyu da içmiyorum. Elma ayva Trabzon hurması yiyorum. Hiç yanma yaşamıyorum. He bir de tam bugday ekmeği yiyorum.
Ordan hiç çıkmadan,kimseyle görüşmeden yaz kış yaşayabilirim. Bizim sokakta bir tane bile ağaç yok.arkada vardı dalları balkona sarkardı bir sabah uyandım yok. Evden nefret ettim resmen.
Şikayet etsen kimi kime şikayet edeceksin.
Hurma dediğiniz o turuncu yumuşak meyve mi?
Ben pek meyve yiyen biri değilim elma severim 3 aydır yemedim. Dün arkadaşım yedirdi zorla soyup tıkıyor yedirme hastalığı var.
Portakal da en sevmediğim meyve.
Yasak olsa ya da diyet falan yapsam can atarım yemek için de ıvır zıvırlardan sıra gelmiyor.
Gördün mü işte süper. Sadece bizde önem vermiyorlar. Arkadaşta googleden hollanda da sokaklarını,evlerini gösterdi her sokak yemyeşil evler hep bahçeli. Biz ne zaman o duruma geleceğiz.Eki Görüntüle 1313582
Ağaç kesen insanlara sinir oluyorum. Bazıları sadece görsellik için bile ağaçları kesiyorbak Fransa'da da yürüdüğüm yollar böyleydi. Ordan sonra zaten yeşil biryer aradık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?