- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
canım bız hüküm vermeye muktedır degılız elbet.. bu kurban senın sıfa bulmandan zıyade Allaha sukur nıyetıyle kesılmıs..ameller nıyetlere goredır.. Mevlam kurbanı mutlaka kabul edecektır fakat adı akıka mı olur adak mı olur yada basımızın gozumuzun evladımızın sadakası mı olur..Allah bılır
kahvaltı ettık..esımı uğurladım 5 dk sonra mıdeme bısey oldu..sankı kanım cekılıyor damarlarımdan..oylede mıdem agrıyorkı..ne oldu anlamadım bırden..cok kotuyum kızlar yaa..esımın aksam 9 a kadar dersı var bugun...
ahh yalnızlık gözün kör olsun...bısey dıyemıyorum baskaa..
Bilmiyorumki nasıl ulaşıcam onlara. Gidince söylerim olursa olur artık.
Bebek için emzik fırça almıştım onları topladım odasına koydum.
Amanınn toplarken kendimi anne olmuş da dağınıklık topluyormuş gibi hissettim nasıl havaya girdim göreydiniz.
Anneler sürekli kucağı dolu bir şey topluyorya. Birde kendi kendime konuşuyorum bu kız her yeri dağıtmış diye.
Hayaldi gerçek olacak inşallah.
Canım benim , inşallah olacak dediğin gibi.Ben de zar zor daldığım uykumda bir tane bebik emziriyordum, nasıl güzel bir hismiş dediğimi hatırlıyorum.Bizim bebikti belki de ama çok net hatırlayamıyorum.Az kaldı artık , günler sayılı Allah izin verirse.Bebek için emzik fırça almıştım onları topladım odasına koydum.
Amanınn toplarken kendimi anne olmuş da dağınıklık topluyormuş gibi hissettim nasıl havaya girdim göreydiniz.
Anneler sürekli kucağı dolu bir şey topluyorya. Birde kendi kendime konuşuyorum bu kız her yeri dağıtmış diye.
Hayaldi gerçek olacak inşallah.
Kızlar günaydın demeye utanıyorum ama dün gece giren kramplar sonucu acı içinde uyumaya çalıştım.Dolayısıyla bölük pörçük bir şekilde bu saate kadar yarı uyur yarı uyanıktım.Hepimize muhteşem bir hafta sonu diliyorum.
kutunun yarısına geldım..dokunacak olsaydı sımdıye kadar olmaz mıydı kı.. daha dun okudum bır hamıle kadın gece yatmadan once ıcıyormus hep sonra mıdesı tahrıp olmuş ve kan kusmaya başlamış..acıle gıdınce dr kan ılacını gece degıl sabah ac karna ıc demıs..gece sındırım olmadığından kan ılacı mıdede uzun sure durunca tahrıbat yapıyormuş..Kan şurubunu içince de mideni acıtabilir.
Kramp bana da girmeye başladı artık. Bir keresinde Deniz'de kramp girmişti kıyıya zor çıkmıştım. Teyzemin oğlu iki yaşında falandı. Ne oldu demişti. Kramp girdi diye göstermiştim. Canım yaa bir bıçak bulup keselim krambı çıkaralım ordan demiştiçok bilmiş konuşmaları da olucak inşallah bebişlerimiZin
Banyo yap iyi gelir.kutunun yarısına geldım..dokunacak olsaydı sımdıye kadar olmaz mıydı kı.. daha dun okudum bır hamıle kadın gece yatmadan once ıcıyormus hep sonra mıdesı tahrıp olmuş ve kan kusmaya başlamış..acıle gıdınce dr kan ılacını gece degıl sabah ac karna ıc demıs..gece sındırım olmadığından kan ılacı mıdede uzun sure durunca tahrıbat yapıyormuş..
bende ılk günden berı hep sabah ac karna aldım..
melemen yemıstım..acaba omu dokundukı..bıde vcden çıkamıyorum..ıcım curumus sankı..
Yaa ne tatlıymış teyzenin oğluKramp bana da girmeye başladı artık. Bir keresinde Deniz'de kramp girmişti kıyıya zor çıkmıştım. Teyzemin oğlu iki yaşında falandı. Ne oldu demişti. Kramp girdi diye göstermiştim. Canım yaa bir bıçak bulup keselim krambı çıkaralım ordan demiştiçok bilmiş konuşmaları da olucak inşallah bebişlerimiZin
ahh birde öyle farklı çalışacak kafaları olacak.
Her anlarını sindirerek yaşayalım çok çabuk büyüyorlar.
kutunun yarısına geldım..dokunacak olsaydı sımdıye kadar olmaz mıydı kı.. daha dun okudum bır hamıle kadın gece yatmadan once ıcıyormus hep sonra mıdesı tahrıp olmuş ve kan kusmaya başlamış..acıle gıdınce dr kan ılacını gece degıl sabah ac karna ıc demıs..gece sındırım olmadığından kan ılacı mıdede uzun sure durunca tahrıbat yapıyormuş..
melemen yemıstım..acaba omu dokundukı..bıde vcden çıkamıyorum..ıcım curumus sankı..
Yaa ne tatlıymış teyzenin oğluİnşallah olacak minik bıdı bıdıları da. Magnezyum hapı sen de almıyorsun sanırım.
bensordum coraspirini 34.
Clexane in recetesinde cerrahi ya da epidural cerrahi mudahale sakincali olabilr yaziyo ondan merak ettimbensordum coraspirini 34. haftada bırakcaksın iğnede doğuma kadar dedi
ust sinir 145. Benimki 133 cikti. Normal dedi dr. Sukur.günaydın hemşehrimm,bişey çıkmaz,stres yapma yeter,sınırda çıkarsa 100 lük yapıyolar yada şunun şurasında ne kaldı diyetle halledersin ,sonuçtan haberdar et bizi :)
allah sifa versin babana. Torununu opup koklasin bol bol ins.Günaydın kızlar uykusuzum bugün yine babam normal odaya alındı annem yanında dün akşam gizlice girdim hastaneye dedim sokmazsanız şuracıkta doğururum güvenlikle kavga ettim acıdı halime gördüm sonunda kalk dedim onada ben seni bekliyom bi haftadan beri kalktta doğurcam sen beni beklicen ödeşcez dedim çok yormuşlar onu Rabbim herkesin hastasına sağlık versin yarın yine gitcem kocam yalnız gitmeme izin vermiyo onunla gitcem bi daha annem hastanede olduğu için ablamda çalıştığı için 2 Yeğenim bide karnımdaki bugünü böle geçiriyoruz YAŞ dağılımımız süper 5 2 0(0 benim meleğim ) herkese iyi tatiller
coraspin en az 15 gun onceden bitwkiliyor. Igne de son gunlere kadar yapiliyor. Dr gorusu degisebilir tabiClexane in recetesinde cerrahi ya da epidural cerrahi mudahale sakincali olabilr yaziyo ondan merak ettim
Bana da bir tek elevit verdi.Yok vermedi Dr. Multivitamin içinde var diyor 100 mg bişi.
Bana da bir tek elevit verdi.
Canım çok geçmiş olsun.Midene bir şey dokunmuş olabilir mi?Herhangi farklı bir şey yiyip içtin mi?Bir de ayaklarını sıcak tutuyorsun değil mi?kutunun yarısına geldım..dokunacak olsaydı sımdıye kadar olmaz mıydı kı.. daha dun okudum bır hamıle kadın gece yatmadan once ıcıyormus hep sonra mıdesı tahrıp olmuş ve kan kusmaya başlamış..acıle gıdınce dr kan ılacını gece degıl sabah ac karna ıc demıs..gece sındırım olmadığından kan ılacı mıdede uzun sure durunca tahrıbat yapıyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?