2015 Şubat Anneleri

akika niyetiyle kesilmiş olduğunu biliyorum sadece canım :) öyle tabi ki teşekkür ederim

Kan şurubunu içince de mideni acıtabilir.

Bilmiyorumki nasıl ulaşıcam onlara. Gidince söylerim olursa olur artık.

Yani zaman önemliyse telefonları bir şekilde bulunabilir diye düşünmüştüm. 32 den sonraki rapor bu di mi? Îki hafta sonra verdiklerinde eski rarihli rapor veremiyebilirler belki.

Inşallah canım

Kızlar günaydın demeye utanıyorum ama dün gece giren kramplar sonucu acı içinde uyumaya çalıştım.Dolayısıyla bölük pörçük bir şekilde bu saate kadar yarı uyur yarı uyanıktım.Hepimize muhteşem bir hafta sonu diliyorum.

Canım benim , inşallah olacak dediğin gibi.Ben de zar zor daldığım uykumda bir tane bebik emziriyordum, nasıl güzel bir hismiş dediğimi hatırlıyorum.Bizim bebikti belki de ama çok net hatırlayamıyorum.Az kaldı artık , günler sayılı Allah izin verirse.

Kramp bana da girmeye başladı artık. Bir keresinde Deniz'de kramp girmişti kıyıya zor çıkmıştım. Teyzemin oğlu iki yaşında falandı. Ne oldu demişti. Kramp girdi diye göstermiştim. Canım yaa bir bıçak bulup keselim krambı çıkaralım ordan demişti çok bilmiş konuşmaları da olucak inşallah bebişlerimiZin

Kan şurubunu içince de mideni acıtabilir.
kutunun yarısına geldım..dokunacak olsaydı sımdıye kadar olmaz mıydı kı.. daha dun okudum bır hamıle kadın gece yatmadan once ıcıyormus hep sonra mıdesı tahrıp olmuş ve kan kusmaya başlamış..acıle gıdınce dr kan ılacını gece degıl sabah ac karna ıc demıs..gece sındırım olmadığından kan ılacı mıdede uzun sure durunca tahrıbat yapıyormuş..

bende ılk günden berı hep sabah ac karna aldım..

melemen yemıstım..acaba omu dokundukı..bıde vcden çıkamıyorum..ıcım curumus sankı..

ahh birde öyle farklı çalışacak kafaları olacak.
Her anlarını sindirerek yaşayalım çok çabuk büyüyorlar.

Banyo yap iyi gelir.

Yaa ne tatlıymış teyzenin oğlu İnşallah olacak minik bıdı bıdıları da. Magnezyum hapı sen de almıyorsun sanırım.

Mideni de üşütmüş olabilirsin o zaman geçmiş olsun Can'ım.

günaydın hemşehrimm,bişey çıkmaz,stres yapma yeter,sınırda çıkarsa 100 lük yapıyolar yada şunun şurasında ne kaldı diyetle halledersin ,sonuçtan haberdar et bizi :)
ust sinir 145. Benimki 133 cikti. Normal dedi dr. Sukur.

allah sifa versin babana. Torununu opup koklasin bol bol ins.

Clexane in recetesinde cerrahi ya da epidural cerrahi mudahale sakincali olabilr yaziyo ondan merak ettim
coraspin en az 15 gun onceden bitwkiliyor. Igne de son gunlere kadar yapiliyor. Dr gorusu degisebilir tabi

Canım çok geçmiş olsun.Midene bir şey dokunmuş olabilir mi?Herhangi farklı bir şey yiyip içtin mi?Bir de ayaklarını sıcak tutuyorsun değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…