2015 Şubat Anneleri

ust sinir 145. Benimki 133 cikti. Normal dedi dr. Sukur.

allah sifa versin babana. Torununu opup koklasin bol bol ins.

coraspin en az 15 gun onceden bitwkiliyor. Igne de son gunlere kadar yapiliyor. Dr gorusu degisebilir tabi

Canım şekerin iyi çıkmış gözün Aydın. Bak bu şeker yüklemesi borulardaki tıkanıklığı açan lavoba açıcılar gibi. Bundan sonra kabızlık da bitti ;)

Geçen Cts burası iyi aktifti bugün İstanbul'da Hava açık ankara da da öule sanırım herkes sokaklarda.
Eşimin babaannesi öldü gece, sabah oraya gitti. Bende evde bebeğin battaniye ve yorganlarını yıkıyorum.onlar geç kurur diye erken yıkadım

Geçen Cts burası iyi aktifti bugün İstanbul'da Hava açık ankara da da öule sanırım herkes sokaklarda.
Eşimin babaannesi öldü gece, sabah oraya gitti. Bende evde bebeğin battaniye ve yorganlarını yıkıyorum.onlar geç kurur diye erken yıkadım

Allah rahmet eylesin canım.

Başınız sağolsun esoba.

Aynı durumu ben de yaşadım ve çok şükür zatağa düşmedim aldığım önlemlerle.. Hemen tavuk suyuna şehriye çorbası yap,üzerine karabiber ve limon sonra hüplet sıcak sıcak.. Yatmadan nane limon ya da ıhlamur.. Burna serum fizyolojik.. Ve iyice dinlen.. Benim önlemlerim bunlardı ve işe yaradı :KK66:
Sağol canım. Hepsini yaparımda dinlenme işi biraz zor. Tuvaletle banyoyu kırdılar alt kata su damlıyomuş diye bugün ustalar gelecek ardından temizlik yapmak lazım. Her türlü pis şey beni bulur inş kızıma da geçmez bu bahtsızlığım :KK42:

Canım şekerin iyi çıkmış gözün Aydın. Bak bu şeker yüklemesi borulardaki tıkanıklığı açan lavoba açıcılar gibi. Bundan sonra kabızlık da bitti :KK66:
Ben sinira yakin gibi dedim de dr iyi dedi. Bakalim bende ayni eykiyi yapicak mi

basiniz sagolsun.
burda hava kapali yagmurlu. Hastaneye gittik sonuc cikmasini beklerken kahvalti yaptik. esim yedigim peynrleri gorunce sasti kaldi. Eski kasar kuflu otlu ne varsa. Burda konusurken asermisim resmen.

Ahh hep öyle girişip pişman oluyorum işte. İlk yaptığım pizzayı görsen mutfağa hiç girmediğimi düşünürdün. Birinin kafasına atsam kafası kırılır pizza kırılmazdı yani o şekil
ne konuşulduğunu bilmiyorum ama yemekle ilgili sanırım cahidejibek.com diye bir site var tarifleri birebir tutuyor güvenerek deneyebilirsin

Kanim dusukmus gunde iki hap ic dedi dr. 11 aslinda.
B12 de yine dusuk igne yaptrcam bu hafta yine.

Canım bir şey soracağım sana, yardımcı kadın problemin vardı yanlış hatırlamıyorsam,Çok konuşuyor bir de çok az iş yapıyor demiştin.Naptınız devam ediyor mu hala çalışmaya?

Geliyor ben liste yapıyorum yazıyorum yapmasını istediklerimi. O gelmeden önce ben çıkıyorum böylece konuşma faslı olmuyor. Yazdıklarımı yaptığı için devam edeyim dedim ben de.

Ahh hep öyle girişip pişman oluyorum işte. İlk yaptığım pizzayı görsen mutfağa hiç girmediğimi düşünürdün. Birinin kafasına atsam kafası kırılır pizza kırılmazdı yani o şekil

bende senin gbiyim ama asla pes etmem
mesela ilk evlendğimde yemek yapmayı bilmiyordum
pilavı bile bilmiyordum
yemeğe misafir geleceği zaman ablamı çağırıyordum o yapıyordu yemeklerimi :KK53:

ne konuşulduğunu bilmiyorum ama yemekle ilgili sanırım cahidejibek.com diye bir site var tarifleri birebir tutuyor güvenerek deneyebilirsin

aaa bende onu tak,p ediyorum hatta ilk kabak çorbası deneyimimi onun tarifiyle yaşadım eşim bunu kime yaptırdın dedi :rolleyes:

Back
X