- 27 Haziran 2012
- 1.738
- 1.468
- 448
Bana hatta doğumdan sonra da devam edeceksin demişti.Sana da dedi mi öyle doktorun?Benimki de elevit.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana hatta doğumdan sonra da devam edeceksin demişti.Sana da dedi mi öyle doktorun?Benimki de elevit.
ust sinir 145. Benimki 133 cikti. Normal dedi dr. Sukur.
allah sifa versin babana. Torununu opup koklasin bol bol ins.
coraspin en az 15 gun onceden bitwkiliyor. Igne de son gunlere kadar yapiliyor. Dr gorusu degisebilir tabi
Bana hatta doğumdan sonra da devam edeceksin demişti.Sana da dedi mi öyle doktorun?
Geçen Cts burası iyi aktifti bugün İstanbul'da Hava açık ankara da da öule sanırım herkes sokaklarda.
Eşimin babaannesi öldü gece, sabah oraya gitti. Bende evde bebeğin battaniye ve yorganlarını yıkıyorum.onlar geç kurur diye erken yıkadım
Başınız sağolsun esoba.Geçen Cts burası iyi aktifti bugün İstanbul'da Hava açık ankara da da öule sanırım herkes sokaklarda.
Eşimin babaannesi öldü gece, sabah oraya gitti. Bende evde bebeğin battaniye ve yorganlarını yıkıyorum.onlar geç kurur diye erken yıkadım
Canım bir şey soracağım sana, yardımcı kadın problemin vardı yanlış hatırlamıyorsam,Çok konuşuyor bir de çok az iş yapıyor demiştin.Naptınız devam ediyor mu hala çalışmaya?Allah rahmet eylesin canım.
Sağol canım. Hepsini yaparımda dinlenme işi biraz zor. Tuvaletle banyoyu kırdılar alt kata su damlıyomuş diye bugün ustalar gelecek ardından temizlik yapmak lazım. Her türlü pis şey beni bulur inş kızıma da geçmez bu bahtsızlığımAynı durumu ben de yaşadım ve çok şükür zatağa düşmedim aldığım önlemlerle.. Hemen tavuk suyuna şehriye çorbası yap,üzerine karabiber ve limon sonra hüplet sıcak sıcak.. Yatmadan nane limon ya da ıhlamur.. Burna serum fizyolojik.. Ve iyice dinlen.. Benim önlemlerim bunlardı ve işe yaradı![]()
eşinin yorumlarını yazar mısın canım sen hep ocaktakine niyetleniyordun zaten Allah gönlüne göre versinben çok istiyordum ama gidemiyorum
eşim bu gün istanbula gidecek o bakacak fuara
ben Allah nasip ederse ocaktakine gideceğim artık
Ben sinira yakin gibi dedim de dr iyi dedi. Bakalim bende ayni eykiyi yapicak miCanım şekerin iyi çıkmış gözün Aydın. Bak bu şeker yüklemesi borulardaki tıkanıklığı açan lavoba açıcılar gibi. Bundan sonra kabızlık da bitti![]()
basiniz sagolsun.Geçen Cts burası iyi aktifti bugün İstanbul'da Hava açık ankara da da öule sanırım herkes sokaklarda.
ne konuşulduğunu bilmiyorum ama yemekle ilgili sanırım cahidejibek.com diye bir site var tarifleri birebir tutuyor güvenerek deneyebilirsinAhh hep öyle girişip pişman oluyorum işte. İlk yaptığım pizzayı görsen mutfağa hiç girmediğimi düşünürdün. Birinin kafasına atsam kafası kırılır pizza kırılmazdı yani o şekil
Geçmiş olsun canım, takviyelerle hallolur inş. Şeker testi de yaptıracakdın sanki?Kanim dusukmus gunde iki hap ic dedi dr. 11 aslinda.
B12 de yine dusuk igne yaptrcam bu hafta yine.
Yaptirdm ust sinir 145. Benim 133 cikti. Onceki hamilelikte 118 fln cikmisti. Ama dr normal dedi.Geçmiş olsun canım, takviyelerle hallolur inş. Şeker testi de yaptıracakdın sanki?
eşinin yorumlarını yazar mısın canım sen hep ocaktakine niyetleniyordun zaten Allah gönlüne göre versin
Çok şükür onu da atlatmışsın için rahatlamıştır en azındanYaptirdm ust sinir 145. Benim 133 cikti. Onceki hamilelikte 118 fln cikmisti. Ama dr normal dedi.
Canım bir şey soracağım sana, yardımcı kadın problemin vardı yanlış hatırlamıyorsam,Çok konuşuyor bir de çok az iş yapıyor demiştin.Naptınız devam ediyor mu hala çalışmaya?
Ahh hep öyle girişip pişman oluyorum işte. İlk yaptığım pizzayı görsen mutfağa hiç girmediğimi düşünürdün. Birinin kafasına atsam kafası kırılır pizza kırılmazdı yani o şekil
ne konuşulduğunu bilmiyorum ama yemekle ilgili sanırım cahidejibek.com diye bir site var tarifleri birebir tutuyor güvenerek deneyebilirsin