2015 Şubat Anneleri

Kızlar beşik kılıfım bitmiş
Ablam sağolsun çok yetenekli.işte resmi

Ayy ayy bayıldım beyaz ve altın sarısı çok şık asil ve elit olmuş canım tam EMEK prensese göre ellerine sağlık ablanın sağlıkla kullanın inşAllah.

1 kilo süt
bir bardaktan bir parmak eksik(tam dolu değil) şeker
yarım çay kaşığı karbonat

sütle şekeri koy kaynayınca karbonatı ekle karbonatı ekleyince biraz kabarırı tenceren geniş olsun
arada karıştır 1 saatin sonunda rengi de kıvamıda koyulaşır kavonaza koy soğuyunca dolaba
netten tariflerine bakabilirsin daha detaylı anlatılıyor
madem süt sevmiyorsun altarnetif olabilir

Kızlar ciğer geliştirici iğne kaçıncı haftada vuruluyordu,doktor bugün verdi bana4 tane 2 sini bugün vurun 2 sini yarın dedi,bebişim iyimiş şükür 1917 gr mış

Erken doğum riskin mi var?

ben bugün yine gittim ağrılarda olunca,nst ye gönderdi,şükür bişey çıkmadı,antibiyotik verdi,2 tane fitil verdi,sende git mutlaka atlanacak bişey değil,Allah korusun
Gittim canım dra üç ilaç verdi biri fitil ilk fitili kullanacaksın dedi ben arkadan sanıyordum öndenmiş heralde tedirgin oldum kullanmadım arkadan olsa kullanacaktım seninkilerin ismi ne fitilinin tedirginim aslında hala

biteral vajinal tablet,ketoral vajinal,infex antibiyotik verdi 200 mg sabah akşam,fitillerde 3 er tane var içinde günde 1 diyor,

Harikasın ne diyim

Anne memleketi 61 Trabzon olduk :)
Özledim Trabzon'umu...
Sizinkilerde bizim gibi olmuş. Trakyalı ve karadenizli birleşmiş. Bakalım bu karışımdan nasıl kızan doğacak.

Fadime ana kim? Bir de tam haşhaş buldum derken Madımak de istiycem şimdi

amannnn dikkat et yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin bacaklarını dikip yat gerekirse
benimde eşim tesadüfen banyoya girince farketti koridora çıkıyordu köpükler az daha
Herkesin başına gelmiş kimse demedi böyle oluyor diye. Bizden sonrakiler ders alsın artık.
Yeğenimin d.günü var geldim ama yatıyorum korkumdan.

Hiç duymamıştım değişik bişeye benziyor

Romanı döktürmüşsün yine.
Çok sevindim kız kilosu da aynı bebeklerimizin boyu da. Bende hep diyorum ocakta doğar diye. Benimde 2 hafta ilerde.

sende cahidejibek cisin galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…