2015 Şubat Anneleri

Hz Fatıma anamızın eli diye biliyorum ben de demek Fadime de deniyormuş. Haşhaşı markette denk geldim canım ezilmiş olarak satılıyordu. Belki yöresel ürünler satan bir marketten bulabilirsin. Internet'ten de sipariş veriliyormuş serefraz I'n önerdiği biryer vardı internetten almaya karar verirsen o adresi de veririm sana.

ne yaptin kiz hashas laa

Geçtiğimiz haftalarda mixovul fitil vermişti banada bende huzursuz olup 2 gün kullanıp bırakmıştım ama gectıgımız gün sancılanıp gıttığımde enfeksıyonun gecmedıgını ve enfeksiyon nedenıyle erken dogum rıskı olduğunu söyledi ve fıtılı kullanmadığım ıcın kızdı tekrar başladım fıtıle yine sen bilirsin ama doktor kullan dediyse kullan bence .

bana bugün verdi de 34 . haftadan sonra ciğer gelişimi tamamlanıyormuş zaten kafam karıştı...
senin açilman varmi c anim?
dikis dedigin serklaj mi ne diyolar o mu oluyor
dikise ragmen erken dogum tehliken devam ediyormuymus
ben kizimda 33 de yaptirdim o igneyi, 1 cm açilmam vardi ve kafasi dogum kanalindaydi
sonra 40 haftada dogdu kizim o ayri da bi zararini gormedim ben yani ...

kizlar ya bende idrarda yanma var ama çok deil,hatta bazen oluyor bazen oilmuyor

son gunlerde bana noldu bilmiyorum gunde 2 br suyu zor içiyorum
kabizlik aynen devam ediyor
kendi kendimi zorla kabiz ediyorum resmen, insan su içmeyi unuturmu yaws, hiç aklima gelmiyor : (

başka bi blogta görmüştüm malzemede az ve bulunur olunca yapayım dedim iyide oldu
çok araştırdım pek bilinmiyor cahidenin sitesindede dek geldim bloglarda yapan cok

Ben uzun zamandır ineğin bebişi olduğu zaman emzirdiği bir süt olur onu arıyordum. O da oldukça yoğun bir kıvamda oluyor. Süt reçeli ona benziyor mu? Onun niyetine yapsam mı ki?

Senin eşin sütü alırken ineği falan da kontrol ediyordur sağlıklı mı diye di mi?

kasapta satılıyor günlük süt ordan alıyor inek nerde hangi köyde bilmiyoruz
taze olmasına temiz olmasına dikkat eder
hayvan sağlığı hakkında bilgileri lisanstaki eğitmle sınırlı
genetik, istatistik onlarla ilgili

Ben uzun zamandır ineğin bebişi olduğu zaman emzirdiği bir süt olur onu arıyordum. O da oldukça yoğun bir kıvamda oluyor. Süt reçeli ona benziyor mu? Onun niyetine yapsam mı ki?

nette resimleri var canın cekmezse bi bak
yapabilirsin basit yani
senin o dediğin AĞIZ tam adı ne bilmiyorum ama bizim oralardaa bu isimle anılır
onu nerelerden bulabilirsinki
inek besleyen birilerini bulman lazım

erken doğum riski yoksa neden 32 de alacaklar
iğne kullanıyor musun?

açılma yok,normal görünüyor dedi,serklaj yapıldı evet,ya çok hastası var doktorun bir giriyorsun bir çıkıyorsun şöyle adam akıllı oturup şu şöyle,şundan dolayı demiyor,inşallah benim kızımda bekler son haftalarını ...

ben bugün yine gittim ağrılarda olunca,nst ye gönderdi,şükür bişey çıkmadı,antibiyotik verdi,2 tane fitil verdi,sende git mutlaka atlanacak bişey değil,Allah korusun
gecmis olsun aman dikkat bu haftalarda

Kızlar ciğer geliştirici iğne kaçıncı haftada vuruluyordu,doktor bugün verdi bana4 tane 2 sini bugün vurun 2 sini yarın dedi,bebişim iyimiş şükür 1917 gr mış
gerekiyorsa 30 dan sonra yapiyorlar.

Kızlar beşik kılıfım bitmiş
Ablam sağolsun çok yetenekli.işte resmi
gule gule kullanin cok guzel

Bardakla içme şişeye iç. Bir de suyu tatlandırabilirsin içine yeşil elma kabuğu koyabilirsin ya da limon sıkabilirsin.

Vay genetik mi? Klonlamayla ilgili bilgisi var mı? Günlük süt pastörize olduktan sonrasinda herhalde.

nette resimleri var canın cekmezse bi bak
yapabilirsin basit yani
senin o dediğin AĞIZ tam adı ne bilmiyorum ama bizim oralardaa bu isimle anılır
onu nerelerden bulabilirsinki
inek besleyen birilerini bulman lazım

Bulması zor en iyisi unutmayı seçeyim ben :) süt reçelini deniycem şeker kullanmasam başka ne koyabilirim acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…