bezide dogdugunda gider babasi alir canimGecmis olsun.annem olmasa biterdim ben ya kadin hic kaldirmiyo.bez alicam ama iste kararsiz kaldim ya erken dogarsa diye premature bezimi alsam yeni doganmi karar veremedim
Gecmis olsun.annem olmasa biterdim ben ya kadin hic kaldirmiyo.bez alicam ama iste kararsiz kaldim ya erken dogarsa diye premature bezimi alsam yeni doganmi karar veremedim
Bende de var o, doktoruma sordum normal dediBende açılma yok hamd olsun. Sadece rahmim aşağıda, hissediyorum bebek resmen özel bölgemde.
Ya valla iki kiloyu tamamlasa rahatliycam bizim suan derdimiz dogdugunda kuveze girmemesibezide dogdugunda gider babasi alir canim
sen markasini vs karar ver yaz bi kagide gitsin alsin
insallah bekler 2015 i gorseniz super olurdu
ama dogarsada sakin uzulme, sutun gitmesin
benim eltim 33 haftalikken dogum yapmisti yuksek tansiyondan ldilar, kizi simdi 7 yasinda ama bi boy pos var maasalalh, anasi kadar var nerdeyse : )
Vermezmi tabi veriyo.allah dagina gire kar verirmis bizde ins en guzel sekilde atlatcaZAllah güç veriyor, bende yalnız idare ediyorum. 2-5 kilo olan bezlerden almayı düşünüyorum bende.
Oy maşallah canımCnm biz bu hafta denedik ise yaradi 400 gr aldi. Kasar peyniri cok yedim. Her aksam muzla kiviyi dograyip balla karistirip yedirdi annem. Sabahda kahvaltidan snra iki tane muz kesinlikle yedim.oglenleri corba ictim ama yaninda yarim ekmek yedim ve en onemlisi uyurken annem gece 3 gibi kaldirip balli sut icirdi.bir haftada 400 gr aldirdik
Amin ins tek derdimiz dursun biraz daha bu haftada 400 aldirsak haftayada 400 aldirsak riski atlatcazOy maşallah canıminşallah tersi olur zamanını bekler erken falan olmaz
Açılmayla beraber sancın var mı ?Vermezmi tabi veriyo.allah dagina gire kar verirmis bizde ins en guzel sekilde atlatcaZ
Inşallah inşallah, Rabbim yüzünüze baksın çok zor hemen hemen hergün bende erken doğumdan korkuyorum anlamadım niye böyleyimAmin ins tek derdimiz dursun biraz daha bu haftada 400 aldirsak haftayada 400 aldirsak riski atlatcaz
Açılmayla beraber sancın var mı ?
Yok sancim olmuyo kasilma var bende.suanda 1500 gr ama korkma valla korkdukca zaten stresden kasilma oluo oda acilmaya sebeb oluoInşallah inşallah, Rabbim yüzünüze baksın çok zor hemen hemen hergün bende erken doğumdan korkuyorum anlamadım niye böyleyimşu an kaç kilo ?
Bende nişandan yeni geldim.Nur2808 neler aldın kız eminönünden:) bakamıyorum geçmişe NBB den çamaşır alabildinmi? Aklım sende kaldı. Tavsiye edeceğin yerler varmı? Bende pazartesi gitcm inşaAllah.
Kız hafız bacı şu forumu bir oku başımızda bir sakarlık vargecmis olsn canim aman. Ben de yolda tlfndan forum okucan diye muz kabuguna bastim son anda dengemi sagladim korktum ya
Gecmis olsunn
cok dusuk senin de B12. Ignesi de mi kasindirir ki. Ben bu sabah verdim iki saat olmadan cikti sonuc oyle bekletme fln yok. Iyi birsey degil bu eksiklikler. Tabi snin ilk hamilelik vucudun idare eder bir skilde. Benim onceki hamilelik sonra emzime donemi sonra yine hamilelik oldu o yuzden ihmal etmiyorum daha uzun bir emzirme donemi daha var cunku
Bende de var o, doktoruma sordum normal dedi
Allah Allah çok çok geçmiş olsun, inşallah erken falan olmaz ya, yat bol bol dinlen ne güzel annende yanındaymışYok sancim olmuyo kasilma var bende.suanda 1500 gr ama korkma valla korkdukca zaten stresden kasilma oluo oda acilmaya sebeb oluo
Bende o ineğin ilk sütünden yapılan yiyecek varya ondan istedim.Ben uzun zamandır ineğin bebişi olduğu zaman emzirdiği bir süt olur onu arıyordum. O da oldukça yoğun bir kıvamda oluyor. Süt reçeli ona benziyor mu? Onun niyetine yapsam mı ki?
Afyon. Usak da olur : )hashasin memleketi neresi kiz mattika
alisik olmayan kaiskladimi uyyakaliyormus : ))
bizim bunye alisik tabi : )
sen birlesik halini sevmissin ama cocuk ergenlige girdiginde bitisik isim sevmiyor ayirmak istiyorkizlar ben bi isim buldum bugun, çocuklari olanla rbilir trt çocuk yarisma var ya, ilk okul çocuklari na bilgisi yarismadsi, orda duydum bi çocugun ismi olarak
emirhan ..
esime hemen telde dedim az once sabredemdim, bayildim isme valla
guzelmis dedi sadece
sizce nasil ?
ilk oglumun adi da emre bu arada ( ahmet emre)
Canım benim kuzenimin adıda emirhan ben kuzenimin adı diye koymadım yoksa cidden bnde beğeniyorum bu ismi bnce ahmet emreylede uyumlu olur sevmekle haklısın bu ismi enerjisi güzel : ) Eşinlede gelsin yüzyüze konuşursnz sevmese sevmedim derdi herhaldekizlar ben bi isim buldum bugun, çocuklari olanla rbilir trt çocuk yarisma var ya, ilk okul çocuklari na bilgisi yarismadsi, orda duydum bi çocugun ismi olarak
emirhan ..
esime hemen telde dedim az once sabredemdim, bayildim isme valla
guzelmis dedi sadece
sizce nasil ?
ilk oglumun adi da emre bu arada ( ahmet emre)
Canım 2 kiloyu geçmiş olsa doğsa kuveze koyulmuyor mu 2 kilo altınımı kuveze koyuyorlar. ?Ya valla iki kiloyu tamamlasa rahatliycam bizim suan derdimiz dogdugunda kuveze girmemesi
Ben normalde zorla hayatta yemem o yuzden 20 kilo aldm hamilelikte ama smdi yemek gelince zorlaniorum ama 1500 gramlik cücük aklima gelio mecbur yiyorumAllah Allah çok çok geçmiş olsun, inşallah erken falan olmaz ya, yat bol bol dinlen ne güzel annende yanındaymışinşallah yediklerin Paşa'ya şifa olur bol bol kilo alır, sende öyle dua ederek ye.
Bu arada zorunlu yemek yemek varya son zamanlarda beni boğuyor, mecbur hissediyor ya insan kendinikuzular hayırlısı ile zamanında gelsin
Bayağı oldu doktora gideli, alttan muayane etti hani söylemedim ilk başta bişey varsa Söyler diye, söylemedi ben hemen anlattım ultrasyon çubuğunu soktu biraz normal dedi. Epeydir var bende sizinkide öylemi bilmiyorum bebek oynadıkça çıkacakmış gibi ciğerlerim sızlıyorAllah Allah ben sırf bu yüzden bir gece hastanede yattım, ve ayağa kalkmak yasaklandı. Bu doktorlar niye hep ayrı konuşuyor.
Ya aslinda kiloyla alakasi yok cigerleri gelismis kendi kendine nefes alabiliosa ve emme refleksi gelistiyse kuveze girmiyo.ama ne kdr kilo alirsa o kdr iyi tabi.kasilmalar duzenliyse doktora soyle benimde ilk doktora dedigimde kasilmalar 3 dkda bir oluyodu.kasilma aslinda bebek boyle bir yere toplanip oraya sisiriyosa ve tas gibi oluyosa kasilmadir.ve kasilmalar varsa sayin gunde 7 veya 8 kere olmasi normal.bebegin gelisimi ondeyse ocak ortasinda doğmasında bi sakincasi yokCanım benim kuzenimin adıda emirhan ben kuzenimin adı diye koymadım yoksa cidden bnde beğeniyorum bu ismi bnce ahmet emreylede uyumlu olur sevmekle haklısın bu ismi enerjisi güzel : ) Eşinlede gelsin yüzyüze konuşursnz sevmese sevmedim derdi herhalde
Canım 2 kiloyu geçmiş olsa doğsa kuveze koyulmuyor mu 2 kilo altınımı kuveze koyuyorlar. ?
Dr. um banada 6 hafta snraya doğabilir hazırlıklı ol dedi ama bnm sancı açılma vs ile ilgili değil hiç nst girmedim yılbaşında gitcem ozmn nst sokcakmış. Bizimde bebişin kilo boyu dışında organ gelişimide 2 hafta ilerde dedi bu bebek gelişimli gözüküyor dedi o yüzden doğarsa ocakta hazırlıklı ol dedi. Benimde kasıklarımda ağrı oluyor bazen dizime kadar iniyor ağrı. Bugünde sol kasığıma ağrı giriyordu 1 dk arayla gelip giden bir batma ve ağrı artıyordu o esnada sol yanıma yattım uzandım öle uyumuşum uyandığımda o ağrı batma geçmişti. Bebişim de dr. un incelemesinden çıkardığım kadarıyla dönmüş önceden yukardaydı başı. Senin dediğin gibi bnde kasıklarımda olduğunu hissediyorum. Kasıklarım ağırlaştı ve bazen alttan batma oluyor banada. Kasılma dediğin nasıl bir his senin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?