2015 Şubat Anneleri

Kizlar dogum izni bitinceye 10ar gun rapor almayi dusunuyorum ama birsey sorucam. Mesela 10. gun sali evdeyim, carsamba hemen yeni raporu isleme koydurtabiliyor muyum yoksa cars calisip pers mi raporu isleme koyduruyorum?

Son düzenleme:
Valla hazir ama cantaya konulmadi daha annem saolsun hallediyo o isleri.bende oturdugum yerden suslerini hallediorum odasini zaten bir bucuk ay once hazirlamistim

Anneciğinin kıymetini bil :) Benim annem hasta herşeyimi internetten halletmek zorunda kaldım, komşum pazartesi ütülerimi yapacak çantaya koyacağız.
Kizlar ikinizin bebekler de 37 yi beklicek ins. Stres yapmayin allah yardimciniz olsun.

Amin ins tek derdimiz dursun biraz daha bu haftada 400 aldirsak haftayada 400 aldirsak riski atlatcaz
kuvez riski kiloyla ilgili ama organ gelisimi de cok onemli. 34 de dogup ertesi gun eve cikan var. 34 te dogup iki hafta kuvezde kalan var. Sen beslenmene yine dikkat et. Ama 37 haftayi kodla kafana durcak ins bebegin.

Bak işte bu sancıların belirtisi 1.5 ay çektim ben oğlumda, son 3 hafta bilemedim inan sancılarım kasılmalarım sıklaştı zaten 36-37'de doğurmayı çok istedim dayanılmaz bir haldeydim kasılmalarım saydım 37 bitmemişti artık dakikalara düşmüşüm gittim hemen rahim açıcı ilaç verdiler 2 gün 3. Gün doğurdum şükür :)

Ohhh öaş
Canım maşaAllah baya işlerini halletmişsin. Benimde gecelik sabahlık pijama almam lazım. Bende bakayım havuzluhana toptantıcan önce:)
Etiket işinide, mesela biz kurabiyelere 1'e 3 boyutunda HOŞGELDİN ....... yazdık, zımbaladık. Kalın bir kağıda dijitalciden be a4 kağıdına yazıcıdan çıktı alabilirsin. Sticker önermem, çünkü keselere yapışmıyo çok çabuk çıkıyo.

Bal koysam kaynatamam evde stevia bitkisinden üretilmiş şeker var şeker pancarı değil yani. O şekeri kullansam mı ki?
Ben hamileliğimin yarısında o şekerden kullandım. Şeker içemiyordum demir gibi geliyordu şekerin tadı.
Sonra ne olur ne olmaz diye bıtaktım.
Daha doğrusu millete ne kadar bitkden yapılıyor diye anlatsamda bırakmadılar yakamı.sakarin zannediyorlar gelde anlat.
Belki gerçekten zararlıdır bilemedim

hashande Canım ben ayakta kalıyorsam geziyorsam yada ayakları uzatıp oturmadıysam da normal oturduysam koltukta uzun süre ozmn karnımın alt kısmı kasıklarıma doğru sertleşiyor geriliyor birde çişim geldi ve tutuyorsam aynı sertleşiyor içeriden yırtılıyor gibi acı oluyor. Ama bugün ki 1 dk bir gelen ağrı ve batma olurken karnım sert değildi yumuşaktı ağrı vardı sadece ve 1 dk bir batma oluyor ağrı o anda artıyor snra geçiyor 65 sn snra tekrar geliyordu sol yanıma yattım uyudum geçmişti.
Dr.a söyledim ama normal bu haftalarda yalancısı olur dedi. Şimdi nstye bağlamıcam dedi 3 hafta snra gel dedi yılbaşından snra 2 ocakta gitcem ozmn nst bağlıcakmış. Birde bnm dr.a gittiğimde olmuo ağrı sızı fln genelde bnm akşamüzeri gece oluyor bu ağrılar batmalar bnm oğlan gece başlayn sancılarla mı gelecek napcak acep 6 hafta snra gelir dedi ama bna ciğer için iğne fln yapalım gibi bir öneride bulunmadı zaten 6 hafta snrası 38. hafta oluyor die dememiştir büyük ihtimalle. RAbbim hepimizin yardımcısı olsun inşAllah.

hımm bnde keseye zımbalamalı olsun die düşünmüştüm benim burada öle bir yer bulur muyum bilmiyorum dijitalcı dediğin kırtasiye gibi büyük yerler mi oluyor? Biraz kağıdı kalın olsun istiyorum birde " Hoşgeldin" yazıp isimi yazmayı düşünüyorum ve küçük bir fiğür gibi bişi eklemek istiyorum. Bu tarz kağıt işleriniden anlamam ben tasarımnı yapabilirim phshop kullanmayı biliyorum ama kağıt tarzı basım çıktı işinden anlamıyorum

Maşallah iyiymiş kilosu. O idrar yolu enfeksiyonuna bende çok korkuyorum ama doktorum nedense benim zorumla yedi ayda tahlil yaptı onda da bol su iç dedi.
Herkes ısrarla erken doğuma neden olur derken dr neden önemsemiyor anlamadım

aynen öyle alttan alltan vurunca çıkacakmış gibi oluyor, başka doktora daha gitsene belki sana da iğne yaparlar. risk falan olmasın.

Dışardan trombosit verince olmuyor mu? Neden düşük oluyormuş trombositleri.
Ya bu forumda normalmiz yok mu?
Acaba problemlerin diye mi burdayız?

Dışardan trombosit verince olmuyor mu? Neden düşük oluyormuş trombositleri.
Ya bu forumda normalmiz yok mu?
Acaba problemlerin diye mi burdayız?

bebeğin mi annenin mi?

annenin zaten hastalık; nedeni bilinmiyor; antikorlar zararlı madde gibi trombositleri de yiyor... genetik bir hastalık da değil.
o yüzden genelde bu hastalıkta bağışıklık sisteminin en önemli organı dalak alınıyor ki bağışıklık sistemi güçlü olmasın; trombositler normal olsun diye.

bebek de anneden aldığı antikorla galiba doğuyormuş 10 gün içinde kendi savunma sistemini geliştirdiğinde zaten trombositleri de normale dönmüş oluyor. benim midem-bağırsağım kanamış; "sandoglobulin" verilmiş (hatta babama 3 saat içinde bulmazsan kaybederiz bebeği demişler-annemin haberi yok bunlardan tehlikeli 72 saati atlatınca haberi oluyor). sandoglobulin verilince de (dünyanın birçok yerinden insandan+hayvanlardan toplanan antikorlar var) kanım mikrop kapmış 27 günlükken hastaneden çıkmışım... vücut trombositi üretiyor zaten sorun antikorların onu yemesinde...

bende senin gbiyim ama asla pes etmem
mesela ilk evlendğimde yemek yapmayı bilmiyordum
pilavı bile bilmiyordum
yemeğe misafir geleceği zaman ablamı çağırıyordum o yapıyordu yemeklerimi
Ben yemek yapmayı internetten öğrendim evlenince. Yemekte elim çok lezzetlidir ama hamur işleri tam aksi. En sonunda alcam bi mutfak tartısı o olcak. Herşey gramla. Azıcık az azıcık fazla olsa tutmuyo işte

Amin canım.

Değişik bir şeymiş. Annen için dedim trombosit verilmiyor mu diye? Annene zararı var mı peki? Birde trombosit tamamen bitmiyor değil mi? Kan grubu ne

Değişik bir şeymiş. Annen için dedim trombosit verilmiyor mu diye? Annene zararı var mı peki? Birde trombosit tamamen bitmiyor değil mi? Kan grubu ne

zararı var tabi her an iç kanama riski var (beyin dahil)... normali 140.000 ben annemin 10.000lerde olduğu zamanı bilirim ben de 15.000 le doğmuşum
yok canım bağışıklık sistemi baskılanıyor işte. 0+ (doğumlarında babamın arkadaş ordusu hazır bulundu hep) en son ama 2008 de kemoterapi aldı; yeni bir tedavi bulunmuştu o uygulandı; 1-2 sene içinde cevap verdi...
şimdi bizim kadar normal olmasa da hayati önem taşımıyor; alt sınırlarda olsa da normal sınırlarda trombositleri...

Afyon. Usak da olur : )
Kabugundan uyunr. Icinden kimse uyumaz efsane o

sen birlesik halini sevmissin ama cocuk ergenlige girdiginde bitisik isim sevmiyor ayirmak istiyor
hadiya
e benim kizin ismi birlesikk
simdilik memnun halinden ama buyyun ce ne isterse onu kullanmazmi
arkadaslarina emir deyin derlerse emir derler : ) demezlermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…