2015 Şubat Anneleri

annem de kendi yapıyor dısardakinden guzel oluyor valla tüm sevdiğimiz malzemeleri koyuyor ay cok fena acıktım sehpayı kemircem brzdan..kocis de gelemedi ki yemek yiyelim

Benim annem de kendi yapıyor hamurunu bile kendi yapıyor bol malzemeli ooo mis gibi oluyor bir keresinde italyada yapmıştım İtalyan arkadaşların da hoşuna gitmişti :) Burda hiç denemedim :)

kadin cocuk emekliyor diye hergun yeri silmis dr kiziyordu fanus gibi yetismis cocuk diye. Yas buyudukce hep hastalik hep alerji oluyor sonra. Engel olunamaz bi alerji yoksa siradan bir bebege bu hijyen zararli. El yikamak baskasinin esyasini kullanmaak opmemek kalabalik ortamlara dikkat etmek yeterli. Fazlasi zarar. 7 yasina kadar yaklasik 100 enfeksiyon gecirmeliymis cocuk yoksa bagisikligi gucsuz olurmus. hastalanmazsa anormal.diyordu bir dr.

Ben aldım kolonya listede yazıyordu

Ben alisverise baslicam artik. Oglumdaki kisa ve oz listeyle. Ama ne zaman cikcaksam cocukla

kilo ile mi alakalı bilmiyorum 82 oldum ben artık sanırım sınırı geçmiycem gibi duruyor 2 3 hafta hep aynı kilodaydım bu hafta 1 kilo fazla çıktı. ama gerçekten vücudum en çokta bacaklarım çok ağrıyor. evde alaturka tuvalete oturamıyorum artık bazen enerjik oluyorum bazen elimi kolumu oynatacak halim olmuyor.yorucu bir aktivite yaptıysam hele o gece ağrıdan uyuyamıyorum. yormamak gerekli ama doktorlar harekette önemli diyor yoksa nasıl doğurcaz

kan tahlili yapılmıştı ama hatırlamıyorum neler vardı
çıksaydı doktor mutlaka söylerdi

Igg yapıldıysa ve pozitifse hastalığı daha önceden geçirmiş oluyorsun ve bağışıklığın oluyor o zaman bebişe geçme olasılığı düşüyor yani.

hastaneye gelenler için şeker,çikolata, hatta ben yaptım,pembiş hazır tüllerden alıp i.ine 2 çikolata koydum,papatyalı çiçeklerle bağladım,bide lohusa şerbeti yapıcaz...

normalde alaturka kullaniyorsan simdi birakma. Normal.dogum icin gerekli hareket sekli

normalde alaturka kullaniyorsan simdi birakma. Normal.dogum icin gerekli hareket sekli

normalde hep alaturka kullanırdım ben klozet tuvaleti sevmem ama canım ayağa kalkarken zorlanıyorum bu sıkıntı yaratmazmı. :S

normalde hep alaturka kullanırdım ben klozet tuvaleti sevmem ama canım ayağa kalkarken zorlanıyorum bu sıkıntı yaratmazmı. :S
Hafif zorlanma nornal. Risk yoksa ve normal dusunuyorsan comelmek en kral hareket. Durduk yere comelinmez en iyisi alaturka. Ama sart degil tabi ki

Ah minik kizima isim bulsaydik. Cok istiyorum ama benim aklima yatan bile yok

Normalde alaturka kullananlar doğumda çok daha rahat edicek . Benim gittiğim derslerde bütün ebeler ısrarla eğer varsa kullanın dedi. Bebek daha rahat doğum yoluna giriyormuş.
Gittiğim Pilates dersinde sürekli çömelme hareketi yapıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…