2015 Şubat Anneleri

Hafif zorlanma nornal. Risk yoksa ve normal dusunuyorsan comelmek en kral hareket. Durduk yere comelinmez en iyisi alaturka. Ama sart degil tabi ki

o zaman alaturkaya devam edeyim. evet normal doğum istiyorum :)

sağol canım ne güzel atlatmışsın darısı başıma :)

Ben mide yanmalarım sayesinde öğrendim hamile kaldığımı. Düşün aylardır nasıl çektim , yeri geldi oturdum ağladım. Çünkü süt , şerbet,rennie,gaviscon falan hiç birşey fayda etmedi.
Ama benimki reflü. Mide suyumu çıkarıyordum sürekli. Doktor lansör verdi. Dünya varmış dedim. Şimdi yanmaya başlayınca içiyorum max yarım saat sonra iyi oluyorum. Sende konuş doktorunla mutlaka faydalı biilaç verir.

Of cok
üzüldüm okuyunca canm bnm ya cok gzm günlerin olsun inş

Kizlar ya birsey sorucam. Sutyenimi cikartinca bluzumun icinde sol gogus ucum disarda duruyo ama sag gogsumun ucu sanki iceri girdi. Oynayinca cikiyo..sizin boyle bir durumunuz var mi, yoksa dra gidicem

yemegi cok yersem oluyor benim. Ayaklarini sicak tut gazsa ciksin. Gecer ins

Annemi aradim, agladim bi guzel. Rahatladim. Dogumdan itibaren anneye aglamak, nazlanmak hep iyi geliyo demek ki. Minikim aglayinca bunu hatirlayip rahatlatmaya calisayim insallah.. Valla cennet annelerin ayaginin altinda..

Kizlar ya bisi sorucam. Sutyenimi cikartinca bluzumun icinde sol gogus ucum disarda duruyo ama sag gogsumun ucu sanki iceri girdi. Oynayinca cikiyo..sizin boyle bir durumunuz var mi, yoksa dra gidicem

Her zaman mi boyle? Genelde uyarilinca gogus ucu cikar. Belki sol gogsun daha hassastir.

inşallah canım sağol,senin aliexpresten yaptığın alışverişlerin,minnak ayakkabılar geldi mi nasıllar

sanırım maddi olarak ücretsiz izin almaya şartları uygun degil ki döndü izni bitince. Idareci daha degsmez bizim o değişim süreci bitti bu sonuncu artik kadrolu gelen yeri saglam yani. Biz ne yapicaz bakalım sıra bize gelince bize de sorun cikarablcek tipler gerçi ben yasına kadar ücretsiz almak istiyorum eylulden subata kadar ama bizim de kredi vb odemesi var kızımın okul masrafı var onu da alıştığı yerden almak istemiyorum ama hak gecsin de istemiyorum ikisinde de yasina dek yanlarında olayim istiyorum bakalım rabbim yardım etsin cumlemize

inşallah canım sağol,senin aliexpresten yaptığın alışverişlerin,minnak ayakkabılar geldi mi nasıllar

Geldi geldi :) bir güzeller ki anlatamam . Bu kadar beklemiyordum . Sanırım 15 tane falan söylemiştim. İçinden iki tanesini çok beğenmedim ama diğerleri şahane.
Bak bunların fotoğrafını çekmiştim:)

Eklentiler

• image.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 84
  • image.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 85
Annemi aradim, agladim bi guzel. Rahatladim. Dogumdan itibaren anneye aglamak, nazlanmak hep iyi geliyo demek ki. Minikim aglayinca bunu hatirlayip rahatlatmaya calisayim insallah.. Valla cennet annelerin ayaginin altinda..
Benim kimsemde yok ağlayacak bir saattir ağlıyorum kendi kendime. Ailedekiler ağlayınca dalga geçiyorlar.
Eşim arkadaşı ile buluşacakmış gelmedi henüz.
İçlendim kimsem yok başıma bir şey gelse diye. Kimse beni merak etmiyor.
Eşim zaten merak etmiyor hiç, bu evde yalnız,ağrısı sızısı olur mu başına bir şey gelir mi diye.

O yüzden sanırım sadece hastanelerde kullanılıyor bu dezenfektan. Evde çok da gerekli değil belki misafir falan gelince kullanılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…