sen cıdden sayılı gun kaldı. belkı ilk sen doğum yaparsın. az kalmış cunku. 30 un altında sensın sadece.
peki doğum pozisyonu ne zaman almalı yada ne zaman alıyor ?
doğum pozisyonu almadan doğarmı bebek ?
senle bende bır durum var sankı. bunlar yemıyor bence.
bende cok boşlukta hıssedıyorum kendımı ..sencantanı yap ben ne yapıyım???Bilgisayarin da mouse bozulmus notları da giremiyorum ne kılcık bi gun bugun ya. Gidip canta mi yapsam napsam sıkıldim bosluga düşünce :)
O bacak kapatamama durumu dogum kanalına yerleşiyorsa oluyor diye biliyorum
Güzel soru benimkide oldu bitti kafasi hep asagida ama dogum posizyonundami bilmiyorum pazartesi randevum var sormak lazim.
doğum pozisyonu diyorlar ama bacaklarını kapatamazsın olayı bebeğin doğum kanalına yerleşmeye çalışması aşağı inmesi. mesela benımkının de kafas aşağıda ama doğum kanalına gırmemıs o yuzden hem rısk yok hem de bacaklarımı kapatabılıyorum.
bende cok boşlukta hıssedıyorum kendımı ..sencantanı yap ben ne yapıyım???
ben de ayırıp oturuyorum bacaklarımı..ama gobegım kucağımda gıbı degıyo bacaklarıma..rahat edemiyorum,kızımda böyle degıldı,gobegımde assagıda degılmıs :/amannn ne bılem yaa
bu sorularınnet cevabı yok..bebek Allah ne zaman dılerse o zaman doğum pozısyonu alırve assagııner..
doğum pozısyonu alması hemen dogacagı yada erken dogacagı anlamına da gelmez herzaman..
bas assagı donduğu halde sezo olan nıce ınsanbılıyorum sırfbebek kanala gırmedı dıye..
doğum sonu kestırılemeyen sadece tahminlerle ılerleyen bır süreç..Allah de otesını düşünme
eneee bir topikte 3 ssvd adayı şok şok şok...maşallah bize..sizin doğum nerede olacak?Bende heycanliyim normal dogumu tatmak istiyorum hayirlisiyla. Ins hepimiz icin cocuklarimiz icin Ne iyiyse öyle olsun
Sonunda yaptırdım , korktuğum gibi geçmedi.Ağdayı yapan hanım da çok dikkatli ve sakin yaptı.Sonunda kurtuldum,darısı yaptıracak arkadaşlarıma, doğuma kadar idare eder inşallah.Canım sen de yaptır kurtul, erteleye erteleye çözümü yok,inşallah seninkide hemencik biter acısız.Doğumgünün de şimdiden kutlu mutlu olsun şeker
Benkininde basi asagida bayadir ama dogum yolu ayri birsey doguma yakin girmesi lazim.doğum pozisyonu diyorlar ama bacaklarını kapatamazsın olayı bebeğin doğum kanalına yerleşmeye çalışması aşağı inmesi. mesela benımkının de kafası aşağıda ama doğum kanalına gırmemıs o yuzden hem rısk yok hem de bacaklarımı kapatabılıyorum.
her şerde vardır bi hayır.üzülme görelim mevla neyler neylerse güzel eyler..Yok yok bugun benm icin berbat bir gün iyice emin oldum az once aldigim bir haberle yıkılmis bulunuyorum. Dogum yapmaya geleceğim dr subatta yokmus saka gibi bu kadarı da fazla bugün ama ya
37 . Haftayi bekleyebilseydin keske sonrasinda kullanirdin.programin cok mu yogundu?Ve son iş günümü tamamladım, Pazartesi gidip analık iznimi alıcam 34+1 de.. Dinlenmek istiyorum,öğrencilere tahammülüm kalmadı hiç.. Sağlık,huzur ve bol şanslı bi yıl diliyorum hepimize bebiklerimizle :))
sılmedıgımı nebılıyoncamları sil yağmur çamur batmıştır şimdi
bebekbaskı yaptığında o hıssı makat ta degıl on tarafta hıssedersın canımBişey sorabilir miyim? Sanki büyük tuvaletin varmış gibi his bebişin baskısından mı oluyor acaba? Yoksa kabızlık falan mı?
eee..nolcak sımdıYok yok bugun benm icin berbat bir gün iyice emin oldum az once aldigim bir haberle yıkılmis bulunuyorum. Dogum yapmaya geleceğim dr subatta yokmus saka gibi bu kadarı da fazla bugün ama ya
her şerde vardır bi hayır.üzülme görelim mevla neyler neylerse güzel eyler..
son ay 3 kilo toplam 16 kilo ben kocaman birşeyim :)toplamda mı
mutlaka vardırbı hayır..stres yapmamaya calıs..suan kı durumdan dolayı hayrı goremıyoruz ..kafanı toparlamaya calıs..yasadıgın yer de ssvd yapanları araştır mutlaka bır cozum yolu bulunurAcilen b c planlarima yenilerini bulmak durymundaym olcagi buiremguzum çöplüge dönen kafam iyice karscak rabbim dogru isimde karar kildirsin sizinle ayni sartlrda olsam hic sıkıntı yapmiycam ama ssvd konusunda zaten ince eleyip sık dokurken bu hic iyi olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?