- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
son ay 3 kilo toplam 16 kilo ben kocaman birşeyim :)
ohhh rahatlamışsındır ne güzel :) bu sene en özel doğum günüm olacak kızımla ilk doğum günüm çokkk teşekkür ederim :)Sonunda yaptırdım , korktuğum gibi geçmedi.Ağdayı yapan hanım da çok dikkatli ve sakin yaptı.Sonunda kurtuldum,darısı yaptıracak arkadaşlarıma, doğuma kadar idare eder inşallah.Canım sen de yaptır kurtul, erteleye erteleye çözümü yok,inşallah seninkide hemencik biter acısız.Doğumgünün de şimdiden kutlu mutlu olsun şeker
86Offf en kilolu benim herhalde 84(((
tuğba'nın dr mı gittin beğendin miben dün muayne oldum bebeğin kafası aşağıda dedi doktor.kanala girmiş falan demedi ama bebek daha küçük 37 e kadar dönebilir dedi.ama ben bacaklarımı kapatamıyorum belki ben çok aşağıda taşıyor olabilrim.
hakkınızda hayırlısı olsun dur başka dr vardır sana yardım olacakYok yok bugun benm icin berbat bir gün iyice emin oldum az once aldigim bir haberle yıkılmis bulunuyorum. Dogum yapmaya geleceğim dr subatta yokmus saka gibi bu kadarı da fazla bugün ama ya
Çıktığı takdirde yaptıracağım tabiki mecbur ama beni en çok korkutan bugündü.Nolur çıkmasın artık nolurrrrDoğuma kadar bir ay var daha. Doğum öncesi de yaptıracaksın di mi?
yok anam orası beni aştı.perşembe anlatırım teferruatları.medivia ya gittim..ne pişircen perşembeyetuğba'nın dr mı gittin beğendin mi
sıcak su konusunda aynıyız her gün giriyorum ve çok hoşuma gidiyor rahatlıyor her yerim.Koku hassasiyetin devam ediyor herhalde ondandır belki koku rahatsızlığın.Ya ben hep banyoda duruyorum. Buz gibi su seven ben şimdi sürekli o kaynayan su başımdan aksın istiyorum.bu kar kıyamette günde üç kez banyodayım.
Bütün ağırlığımı ağrımı sızımı alıyor alıyor
Sürekli kokuyormuşum gibi hissediyorum.
Kıyafetlerimide sürekli yıkıyorum.delirdim mi acep
mutlaka vardırbı hayır..stres yapmamaya calıs..suan kı durumdan dolayı hayrı goremıyoruz ..kafanı toparlamaya calıs..yasadıgın yer de ssvd yapanları araştır mutlaka bır cozum yolu bulunur
Ya ben hep banyoda duruyorum. Buz gibi su seven ben şimdi sürekli o kaynayan su başımdan aksın istiyorum.bu kar kıyamette günde üç kez banyodayım.
Bence yunus emre canım : )Hayırlı geceler, gidemedim gece valla uyumuşum gece.. Her neyse bekliyor bakalım.önşşey soracam size
Yunus Emre mi olsun
Berat Hamza mı? Her ikiside bana göre kötü değil ama ikisinden biri olsun bari buna karar vereyim
Slm kızlar. Dün şiddetli bir şekilde avuç içi ve ayak tabanları başta olmak üzere tüm vücutta kaşıntı başladıherhangi bir kızarıklık veya kabartı yok. Yarın doktorumu arayacam da sizlerden hiç bu durumu yaşayan var mı?
Canım o sertleşme bende de var hep oluyobu karnımda sertleşme bugün yine fazla. kurtulamadım şu sertleşmelerden, en çokta akşamları oluyor. ilacı da içmiyorum artık mahfetti o ilaç beni.
Ya ben hep banyoda duruyorum. Buz gibi su seven ben şimdi sürekli o kaynayan su başımdan aksın istiyorum.bu kar kıyamette günde üç kez banyodayım.
Canım o sertleşme bende de var hep oluyo
sankı cok normal bakıyomus gıbı öncedenay ben alıştım artık ama bazen az oluyor bazen aşırı. doktor fazlalaşırsa ilacı 3e çıkar dedi ben hepten bıraktım o ilacı bırak 3 kere içmeye yarım bile içmeye niyetim yok. deli hapı gibi kafamı bir milyon yapıyor hayata tuhaf gözlerle bakmaya başladım
sankı cok normal bakıyomus gıbı önceden
eneee bir topikte 3 ssvd adayı şok şok şok...maşallah bize..sizin doğum nerede olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?