2015 Şubat Anneleri

ohhh rahatlamışsındır ne güzel :) bu sene en özel doğum günüm olacak kızımla ilk doğum günüm çokkk teşekkür ederim :)

tuğba'nın dr mı gittin beğendin mi

İki öksürük ve malum son. Eve kıyafetlerimi değiştirmeye geldim.
Kötü mü oldu iyi oldu aslında ama telim hiç susmuyor.
Kapatsam sesini.

Ya ben hep banyoda duruyorum. Buz gibi su seven ben şimdi sürekli o kaynayan su başımdan aksın istiyorum.bu kar kıyamette günde üç kez banyodayım.
Bütün ağırlığımı ağrımı sızımı alıyor alıyor
Sürekli kokuyormuşum gibi hissediyorum.
Kıyafetlerimide sürekli yıkıyorum.delirdim mi acep

sıcak su konusunda aynıyız her gün giriyorum ve çok hoşuma gidiyor rahatlıyor her yerim.Koku hassasiyetin devam ediyor herhalde ondandır belki koku rahatsızlığın.

mutlaka vardırbı hayır..stres yapmamaya calıs..suan kı durumdan dolayı hayrı goremıyoruz ..kafanı toparlamaya calıs..yasadıgın yer de ssvd yapanları araştır mutlaka bır cozum yolu bulunur

Yok ki kuzum burda yaptiran o yuzden iistanbula geliyorum bulucaz insallah bakalim rabbim ortada koymaz illa ki

ben de oyleyim ama su son bi haftadir gubes enerjisini isitcak kadar gunesli gun olmadi hic mahrum kaldım o keyiften de

Bence yunus emre canım : )

Canım ihmal etme git muhakkak aynen dediğin gibi kaşıntıları bnde çekiyorum dün gece yoktu önceki gecede yoktu bu gece bakalım kaşıntı olacak mı bilmiyorum. ama iyi bişi değil karaciğer değerlerine bakılması lazım karaciğer kaynaklı olursa riskli bir boyuta gidebilir die kontrol altında oluyorsun sık sık gidiyorsun dr.a bnm karaciğer değerlerinde bişi çıkmadı ama cildiyeci 2 hafta snra tekrar gel dedi.

demek ki tek ben değil mişim böyle hisseden eşim sen kafayımı yedin diyor bu kış gününde habire banyodasın dedim ağrımı sızımı alıyor
Birde sanki hep ter kokuyormuşum gibi bir his var içimde kıyafetleri söylemiyorum bile günde kaç kere değiştiriyorum allah bilir ee bide kış günü kurumuyor

Canım o sertleşme bende de var hep oluyo

ay ben alıştım artık ama bazen az oluyor bazen aşırı. doktor fazlalaşırsa ilacı 3e çıkar dedi ben hepten bıraktım o ilacı bırak 3 kere içmeye yarım bile içmeye niyetim yok. deli hapı gibi kafamı bir milyon yapıyor hayata tuhaf gözlerle bakmaya başladım

sankı cok normal bakıyomus gıbı önceden

iyi günler annişler : )
off koca okulda bnm evde canım sıkılıyor dışar da deli gibi rüzgar var wuuu sesler geliyor
kociş bu karda fırtınada bizimkilere süpriz yapıp gitmeyi istemiyor yolda izle kalırız yada ben doğururum die korkuyor.
Bnde çok heveslenmiştim gideriz annemlere die

Acaba cuma özel hast. randevu verir mi gidip oğlumu görsem bari

gidiyorum ben evi toplayacam hala oturuyorum burada lak lak yapıyorum
özleyin beni birazdan yine damlarım başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…