Bir taneside burada. Bir kaç saat önce aradım meşgüle düşürdü. Bende telin sesini kapatıp yatmıştımhea bizim hatunların kocalarının maşallahı var.hepsinin elinde bin bir marifet. bekleme canım kimseden birşey her işini kendin gör kocan bile olsa nazlanıp birşey yaptıramıyorsun. ben başkalarıyla kıyaslayamam bana çok kızar hiç sevmediği şeydir başkalarının kocaları lafı o yüzden alttan alttan laf sokup dalga geçiyorum işte :) anlıyor mu hayır tabi ki de
sen bu saate kadar kocan yüzünden acsınve bırsey soyleyınce vıdı vıdı yapıyor oluyorsun
geçenlerde esım bana ulaşamamış bende yemeğe bekliyorum..ama oyle bır sinirlendimkı vallahı karsımda olsa kafa goz dalarım adamaneyse geldı bu..telın sarjı bıtmıste ,benım daha once canım ceken bırseyı aramışta cartmısta curtmus...adama saydırcam dıye ıstahımda gıttı.bıde ona kızdım.. en son geldı yanıma nıce zaman sonra sakınlestıysen yemek yıyebılırmıyız artık askım dedı gene kızdım kalktı hazırladı benıde yağlaya cılalaya yedırdı..affettım bende artıkın...
kısacası sana yaptığını bana yapsa ??,,*0987654321=?????
Ya işte bu erkeklere göre işini yapmıycan. Benim karnım acıkınca hiç beklemiyom hamile olduğumdan beri, tansiyon, şeker ne varsa düşüyo sinirlerim tepeme çıkıyo. Bekleme altıyı atıştır bi şeler...
ay boşver bütün erkekler aynı rahatlıkta.
sen yeseydin ara ara bi şeyler. bizimki de geleceği saatte gelmediyse "ben yiyorum" diyorum. o da "tamam" diyo. yapacak bi şey yok. yazık günah o kadar aç durulur mu?
:)) baska zaman istesen vermezler , geri gitsen olmzmi :))İyiki erken geldim eve.
Şoktayım.
3 kişi aradı para getirdik işyerinde yoksunuz diye.
Kıyamet mi geliyor?
Bilemedim.
Bir taneside burada. Bir kaç saat önce aradım meşgüle düşürdü. Bende telin sesini kapatıp yatmıştım
Bir ara uyandım baktım.Cümle alem aramış bizim kocadan ses yok
Tam içimden diyordum Allahım beni doğumda buna muhtaç etme baktım arıyor.
İşi varmış.
Bebikin kısmetinedir annesi.İyiki erken geldim eve.
Şoktayım.
3 kişi aradı para getirdik işyerinde yoksunuz diye.
Kıyamet mi geliyor?
Bilemedim.
ne kadar sakinsinSöyledi bakalım dışardan bişiler. Bebek Arabası almaya gidecektik yüzelli lira indirimi vardı onu iptal ettik artık. Belki Ocak'ta yine indirime girer. Yemek gelsin iyice karnımı doyurucam. Akşam kp ve kv ye gidecektik oraya da tok giderim artık. Çok yemem. Aldığım 4.5 kiloya fazla almışın demezler böylece
Ay cok özendim :))) süperYaptırdım cherish kurtuldum
Tuzlu yedigimde veya cok ayakta kaldigimda sisiyo benimayaklarımı ellerimi şiş hissediyorum son bir saattir
son haftalar şişlik oluyor diye biliyorum ödemmi topluyor vücut
Valla suyla mı alakalı bilmiyorumHamisler ben sivi tuketemiyorum fazla simdi nette okudum su fazla icin bebis kilo alsin dio suyu tuketebilen arkadaslar soruyorum bebislerinizin kilosu normal mi yoksa kilo orani azda olsa yuksekmi cok merak ettim benim bbebis normal olculerde 3200 dogar dedi doktor tabi yanilma payi da olabilir yani ucun altina da dusebilir tombis bir bebek olsa guzel olur tabi ele avuca gelir korkmadan kucaga alirsin dimi :)
Bana yeşil çay iç dedi hemşire şiş için. Bugün içtim susuzluktan dilim damağıma yapışıyor resmen.kiraz sapıda vardı içinde.Tuzlu yedigimde veya cok ayakta kaldigimda sisiyo benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?