Kizlar gecen carsamba kontrolum vardi ne guzel bebegimi gorcem diye gittim sorunlar hic bitmiyo doktor demezmi iki haftada hic kilo almamis ben riskli gebe oldugum icin iki haftada bir gitmeye basladim yani 30 haftada 1,641 idi 32 de yine ayni kalmis yatirdilar kan akisina bakildi hergun sonra taburcu edildim 1 hafta sonra gel dediler cuma gittektim tatil oldu pazartesine kaldi bakalim ne olacak canim sikkin benim gibi olan varmiydi aranizda
Karnıma bi ağrı girdi. Doğum nasıl bi şekilde gelecek bilemediğimden tuvaletim mi var sancı mı ayırt edemiyorum ve heyecan basıyor. . Yrn a çıkarsam acilen çantamı hazırlamalıyım. Delikanlım yapamaz o işi
Ailem Yanımda değil istemediğim sevmediğim insanlar burnumun dibinde hem açım hem yemek yiyemiyorum çünkü iğrenç hepsi karnımda Sancı var Allah hayra çıkarsın yeni yıla mutsuz girdiriyorlar insanı seneye inşallah kızımla yalnız gircem kimseyi istemiyorum
Ailem Yanımda değil istemediğim sevmediğim insanlar burnumun dibinde hem açım hem yemek yiyemiyorum çünkü iğrenç hepsi karnımda Sancı var Allah hayra çıkarsın yeni yıla mutsuz girdiriyorlar insanı seneye inşallah kızımla yalnız gircem kimseyi istemiyorum