2015 Şubat Anneleri

Modum düstü uyku bastırdı tv sıkıcı. Midede yer yok bisürü ıvır zıvır var yiyesim yok. Öyle kös kös oturuyoz biz de.

fyz35 az sabır canim insallah hersey gönlünce olur bundan sonra.
Litchi sen son anda kurtarmissin ortmdan kendini iyi olmus
S Sond sende durumlar nasil dumanli mi ortam sigara dumannda bogmuyolar inşallah seni

fyz35 az sabır canim insallah hersey gönlünce olur bundan sonra.
Litchi sen son anda kurtarmissin ortmdan kendini iyi olmus
S Sond sende durumlar nasil dumanli mi ortam sigara dumannda bogmuyolar inşallah seni
Tok canım.kayekulli ile herkesi Eledim.
Amcamla yengem vardım gittiler.
Sigarayı mutfakta içtiler. İki üç çerez yedim nefes mide mahvoldu senin gibi.
Masa bana bakıyor ben masaya.
Meyveler falanda bol ama.ben yer miyim.
Saldırdım.kuru pastalara mide göçtü.

Yine ağlayarak girmeyi başardım ve yalnız.
Ben de ağlamamak için kendimi zor tutuyorum eşim babam kızar diye ağlamıyorum ama ocak ayını gördük ya çok duygulanıyorum bide 2015 yılı inşAllah bebeğimin sağlıkla hayırlısıyla gelmesiyle beraber unutamayacağım bir sene olur bu ara zaten ağlamak için bahane de gerekmez. Rabbim hepimize zamanlı sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin . Sen neden yalnızsın?

Deli gibi silah sıktı.burda millet nasil bi zevktir yarabbm oturdugum yerden stres oldum herkes ne kadar rahat tehlikeye atabiliyor birbirini cerez gibi olmus silah herkeste mubarek allah islah etsin

tv ler ne sıkıcı birde canlı yayınmış gibi günler öncesinden çekim yapıyorlar şu geriye doğru saymaları yokmu çok yapmacık geliyor
benim koca koltukta uyuyor yalnız sayılarım midem kazınmaya başladı canım hiçbişey istemiyor..
bebeklerimize bir adım daha yaklaştık acayip heyecan basıyor her geçen gün seneye bu zamanlar yanımızda kucağımızda olacaklar...bu zamanlarımızı hatırlayacağız o büyük gün doğum anını anımsayacağız ..
sağlıkla gelsinler kavuşmaya az kaldı

Benim duygulanmaktan değil.
Eşim uyudu
Uykum yok tek başıma.tv izliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…