2015 Şubat Anneleri

Benim duygulanmaktan değil.
Eşim uyudu
Uykum yok tek başıma.tv izliyorum.

Bir yandan acaba dışarı çıksak daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum. Bir yandan da oturamıyorum bile sürekli yatmak istiyorum. Bu yıl da böyle olsun canım en güzeli bu hatta. Anne baba bebiş tam Çekirdek aile.

ben geldim kızlar tv cidden her yerde yılbaşı curcunası öle boş açık tv.
Bana bu gün gurbet hüznü çökmüştü akşamüzeri tuttum yalnızlıktan ütü yaptım evi süpürdüm temizlik yaptım snrada bi güzel duşa girdim ağladım rahatladım. Snrada yemek yiyordum ki tek başıma ( eşimin okulda toplantısı oluyor her çarşmba orada yiyorlar ) kapı açıldı geldi eve yemek yemişler ama bnde dünden kalanları yedim. Snra belim ağrıyordu uzandım koltuğa o geldi tv açtı pc aldı nette gezdi durdu snra uyumuşum ben kasık ağrısıyla uyandım ve açıkmıştım da bana tost yaptırdı getirdi çayla birlikte meyve getirdi yedirtti şimdide şemsiyesi fırtınada kırılmış onu inatla tamir etmekle uğraşıyor olmaz diyorum ille yapıyor 1 saattır onla uğraşıyor sonunda olmadığına karar verdi sanırım

Yaaa ben annemlerle olmak istiyorum onları çok özlediiiiiiiiimmmm

İnşAllah RAbbim bu yeni gelen yıl ülkemiz için İSlam alemi için ve herkes için hayırlı dua ettikleri umut ettikleriyle kısmetli gelir.
Oğluşumda ve herkesin bebişi sağlıkla inşAllah kısmetiyle gelir

Duygulandığın için mi ağladın?
Yok karışık biraz.
Eşim abisini,eniştemi,amcamı falan davet etmişti. Bende ben sigara dumanında duramam o zaman siz erkek erkeğe kutlayın Bende ablama gideyim dedim.
Sonra abisine demiş Oba ablasına gidecek sen yalnız gel.
O da ben eşimi bırakamam demiş.
Sonra onlar gelmeyince sadece amcam ve yengem geldi. Onlarıda yine eşim davet etti.
Bana kalsa başbaşa geçirecektik.
Bana, abim çok bozuldu dedi.
Sonra abi bu akşam kalkmış tekirdağa annesine gitmiş ailesiyle,ordan da resim çekilmiş eşime gönderdi,aradı son ses müzik çok mutlulularmış gibi davrandı.
Bizimkide çok.üzüldü.
Senin yüzünden abimden ayrı geçirdim dedi.
Mesele o değilde kıskandı abinin anne ile olmasını. Beni suçladı.
Uzun oldu. Mesele bu.

Bende sürekli seneye benimle olacak inşAllah bir yaşında olacak diye düşünüyorum. Her hayalimde o var.

Siz erken kutladınız zaten.
En iyisi evde durmak.
Bize.göre.değil şimdi.gezme eğlence işleri

Daha varmış.sizin
Ben hiç.eğlenerek girdiğimi bilmem zaten.
Canim bak benim kız aldı tombalayi topladi bizi oynuyoruz... Emek de yapıcak bunlari bu da senin son eglenmeden gecirdigin yilbasi olsun.....
Herkese mutlu seneler ...

Yaw bu kardeşler erkek kız aynı davranıyorlar. Kardeş de olsa çok yüzgöz olmaya gelmiyor demek ki. Annesiyle olamayacağını zaten biliyordu sonuçta seni bırakıp gidemez veya seni zorla götüremez. Boşver o kısma üzülme de bu şekilde nispet yapıyorsa abiyle de mesafeli olmak gerekebilir. Daha çok sizin Yanınızda olup mutluluğunuzu isteyenlerle beraber olmak en iyisi. Eşin de parti planları patladı diye sinirlenmiştir hatasını anlar nasılsa.

Canim bak benim kız aldı tombalayi topladi bizi oynuyoruz... Emek de yapıcak bunlari bu da senin son eglenmeden gecirdigin yilbasi olsun.....
Herkese mutlu seneler ...
Amann benim için çok.büyük.anlamı yok ama.
Evlenince dağılıyor insanlar. Eskiden kuzenler toplanırdık deli gibi oynardık,çok eğlenirdik.
Herkes bir yere dağılıyor.

Kendi istemedi annesine gitmeyide. Ben hayır demezdim gidelim dese.
Şimdi kıymetli oldu

Üzme kendini ya erkeklerin isine bisey gelmedimi hep kadinlar suclu olur zaten. Bu böyle gelmis böyle gider.

Siz erken kutladınız zaten.
En iyisi evde durmak.
Bize.göre.değil şimdi.gezme eğlence işleri

Evet iyi oldu evde olmak. Dışarıda hala çok rüzgar var. Kv ve kp telefonla aramış eşimin kardeşi de aramış bizim telefonların sesi kısıktı. Biraz fırça yedik sanki telefonla yapışığız bir on onbeş dakika bekleyelim diyen yok neyse yarın gelelim dedik biz de böylece bu Akşamı ertelemiş olduk bu arada benim telefonum bozuldu ne arayan numaraları görebiliyorum ne de mesaj geliyor. Telefon çalarsa açıyorum konuşuyorum ya da aramak istediğim Kişiyi arıyorum o kadar. Ev telefonu gibi oldu. Ama kimse bu duruma inanmıyor

Şimdi kıymetli oldu

Canım anladığım kadarıyla sizin ev için yaptığı organizasyon tam istediği gibi olmamış. Eşinin bnce asıl derdi bu canı sıkıldı ama snra abiside resim atıp nispet yapınca iyice sinirlenmiştir annesigile gitmediği için pişman olmuştur sana sölemesede senin durumundan ötürü yola çıkmadığı içinde içten içe sana kızıp hıncını çıkarmıştır senden boşver yaa zaten iyice duygusallaştık birde böle şeylere takıp bebişleri üzmeyelim. Bnde çok duygusalim annemleri özledim ama kocamın gitme niyeti yok dün söyledim gidelim die tutup bni durumumu bahane ediyor hava kötü fırtına diyor ama bn hissediyorum kndi gitmek istemiyor 4 gün izni var evde keyif yapacak büyük ihtimalle ama bn gitmek istiyordum çok oysaki ve böyle isteksiz olacağını tahmin bile etmediğim için garip geldi bu tavrı bana kırdı bni sanırım ama napalım işte öyle böyle hepsi dört dörtlük değil kocaların Allah eksikliklerini göstermesin yinede .

Şimdi kıymetli oldu

Abisi gitti diye öyle öyle davranmıştır. Diyorum ya kardeşler bir garip oluyor içten içe de kıskanma söz konusu. Abi kıskandırmak için yapacağını yapmış oradan aramış resim çekmiş mutlu mutlu konuşmuş. Alkolün etkisi geçince anlıyacaktır eşin de canım. Bir gün değil artık bebişler Doğan'a kadar bir zahmet sigara falan içmesinler. İçenle de görüşmesinler. Bu bebiş sadece bizim değil onların da.

kac saatlik yol. Bence esin hakli. Gece acul birsey olsa gittigin dr uzakta vs. Yolculuk bize gore degil. Dayan annen gelir doguma

Şimdi kıymetli oldu
Yahu ne guzel hamilesin bebek gelecek yakinda buna odaklansin esin baska seye heves etmesin. Bu erkekler bir garip. Sanki biz kendimiz bolunup cogaliyoruz cocuk onlarin cocugu degil. Sigara dumanina bogulmamissn ya gerisini bosver

Bende de bi Ağrı olsa hemen doğuracak mıyım korkusu

Herkese Hayirli mutlu saglikli yillar dilerim. Bizde 2015 e girmis bulunuyoruz. Heycan basti beni sanki 2015 oldu ya dogurcakmisim gibi:)))

Kız otur yerinde.
Yolda izde doğurcan.
Doğumda gelir annenler. İyi yapmış.kocan.
Öylede işte baksana millet ben eşimden ayrı geçiremem.diyo ama bizimki.sırf abi olsun diye beni gönderiyor.
Millet nasıl kıymetli

Yahu ne guzel hamilesin bebek gelecek yakinda buna odaklansin esin baska seye heves etmesin. Bu erkekler bir garip. Sanki biz kendimiz bolunup cogaliyoruz cocuk onlarin cocugu degil. Sigara dumanina bogulmamissn ya gerisini bosver
Valla.işte ben yinede diyorum mutsuz oldu benim yüzümden.
Her halukarda düşünceli taraf hep kadınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…