Senin yüzünden değil , Bebeğini düşünüp sigara dumanına boğmadığın için keyfinden olan varsa onun problemiValla.işte ben yinede diyorum mutsuz oldu benim yüzümden.
Her halukarda düşünceli taraf hep kadınlar.
Günaydın
Benim duygulanmaktan değil.
Eşim uyudu
Uykum yok tek başıma.tv izliyorum.
Bi de kadınları anlamak zor diye yakınırlar, asıl onlar anlaşılmazYok karışık biraz.
Eşim abisini,eniştemi,amcamı falan davet etmişti. Bende ben sigara dumanında duramam o zaman siz erkek erkeğe kutlayın Bende ablama gideyim dedim.
Sonra abisine demiş Oba ablasına gidecek sen yalnız gel.
O da ben eşimi bırakamam demiş.
Sonra onlar gelmeyince sadece amcam ve yengem geldi. Onlarıda yine eşim davet etti.
Bana kalsa başbaşa geçirecektik.
Bana, abim çok bozuldu dedi.
Sonra abi bu akşam kalkmış tekirdağa annesine gitmiş ailesiyle,ordan da resim çekilmiş eşime gönderdi,aradı son ses müzik çok mutlulularmış gibi davrandı.
Bizimkide çok.üzüldü.
Senin yüzünden abimden ayrı geçirdim dedi.
Mesele o değilde kıskandı abinin anne ile olmasını. Beni suçladı.
Uzun oldu. Mesele bu.
Bi de kadınları anlamak zor diye yakınırlar, asıl onlar anlaşılmaz
Benim kvlerde tatilim 4 güne çıktı diye bizi çağırdılar bende kıpırdayacak Halim yok evde de işim çok, karnım burnumda hala bizel yola çıkın diyosunuz, gelemeyiz dedim dün akşam kp yarın geliyoruz diye yumurtladı Kv de de sürpriz yapacaktık niye söylüyosun diye ona çıkışıyo.
Yaw zaten doğuma geleceksiniz benim tatilimi niye yiyosunuz şimdi gelip. Eşime bunu söyledim o da sinirlendi uyudu akşam 10 da.
Bende akşam ağladım zırladım ama şimdi umurumda değil hiç biri kimseyede hizmet etmeyecem oğullarının evi istediklerini yapsın yesinler
Galiba o. Sertleşiyo benimki de. Ama bunun bi yalancısı var bingerçeği. Yalancısı düzenli değil, pozisyon değiştirince ya da karnını okşayınca geçiuo. Gerçeği düzenli aralıklarla, ağrılı filan olunca oluyomuş. Onı yaşamadım ben..Günaydın kızlar.
Bişey soracam inş görüp cevaplayan olur
Bu kasılma dediğiniz şey karnın sertleşip patlayacakmış gibi basınç olması mı?
Haftasonundan bu yana çok sık olmaya başladı dün de tavan yaptı bu sertleşmeler.
Amin canım. Gün geçtikçe zorlaşıyo valla. Bide ben ev hanımıyım çalışanlara Allah yardım etsin. Oturmak,yatmak hele hele ayakta kalmak apayrı bi eziyet. Şekilden şekile giriyorum. Baş ağrısıda cabası. Sağlıkla kucağımıza alalım inş. Başka ne isteriz Allahtandemz kiz nerden ogrenmisler .. isim konusu noldu, istemedigini gormuslerdir, gerçi çok yazilip çizilince hangi birini okuycaklar, bizim sayfalara biz yetisemiyoz onlar nasil yetisecekler ..
hayirlisi olsun canim senin için, massalalh az kalmis
hayirliisyla o guzel gunleri hep berbaerr gorelim insallah
Annemleride ısrar kıyamet ikna etmişler onlarda beraber geliyolarmış. Babam zaten gelecektik bi ay sonra ne gereği var diyo bende haklısın diyemedimAmaaan ben hiç annamıyom bu kv kplerin düşüncesizliklerininya. Zaten şırda ne kadar kaldı bebelere. Accık kafamızı dinlesek yaneyse sen yine takmamaya çalış rahat ol kasma onların yanında da bebişini düşün
Kilo verme değilde kilo alımım durdu. Halbuki son aylar çok alınır deniliyor.Umarım bi sıkıntı yaşamamışsındıriştah konusuna gelince Benm de iştahım yok hatta 2 kg vermişim yemeye çalışıyorum zorla olsa da
Bi nevi iyi oldu. Ben istemeden bilmiş oldular. Hayırlısı buymuş deyip geçiyorum canım..Sagol cnm hosgeldin buarada kotu olmus senin icinn gormeleri
Benim son bi haftada olan okşayınca yada pozisyon değiştirince geçmiyor.Galiba o. Sertleşiyo benimki de. Ama bunun bi yalancısı var bingerçeği. Yalancısı düzenli değil, pozisyon değiştirince ya da karnını okşayınca geçiuo. Gerçeği düzenli aralıklarla, ağrılı filan olunca oluyomuş. Onı yaşamadım ben..
Iyi yapıyosun canım takma kafana. Olmayan şeyleri yazmıyoruz sonuçtaBi nevi iyi oldu. Ben istemeden bilmiş oldular. Hayırlısı buymuş deyip geçiyorum canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?