2015 Şubat Anneleri

Bizde yattık şimdi. Ama nerde uyku. İnstagramda dolaşıyorum. Bi kanalda victoria secret defilesi varmış. Eşime dedimki git v.s defilesi varmış onu izle dedim. Sen berden biliyon diyo:) netten gördüm dedim. Sen uyu öyke giderim izlemeye diyo deli:))
Duşa girdim çıktım, kızım saçlarımı taradı. Kuaförcülük oynadık birazcık:)

Mutlu yıllar kızlar
Sağlıkla bebişlerimize kavuştuğumuz huzur dolu bir yıl dileğiyle...

Valla.işte ben yinede diyorum mutsuz oldu benim yüzümden.
Her halukarda düşünceli taraf hep kadınlar.
Senin yüzünden değil , Bebeğini düşünüp sigara dumanına boğmadığın için keyfinden olan varsa onun problemi

Geldi uyku vaktiii, eziyet saatleri başlar :) uyanıp WC'ye kalkmalar sallana sallana yürümeler uykunun içinde , tıkalı burunlar , Buna da şükür en azından evimizdeyiz o ayrı .. :) ama şöyle 4 koldan yatağa sarılıp yüzüstü uyuyacağım gün <3 ben

Günaydın esoba. Dun gece amma aktifmissin. Ben kizima sut iciriyordum yatakta 2015e öyle girdik umarım her açıdan herkesle birlikte bizim için de güzel bir yıl olur inş.

Bu arada bugün 35. Haftama girmiş bulunmaktayım

Günaydın kızlar.
Bişey soracam inş görüp cevaplayan olur
Bu kasılma dediğiniz şey karnın sertleşip patlayacakmış gibi basınç olması mı?
Haftasonundan bu yana çok sık olmaya başladı dün de tavan yaptı bu sertleşmeler.

Benim duygulanmaktan değil.
Eşim uyudu
Uykum yok tek başıma.tv izliyorum.

Bi de kadınları anlamak zor diye yakınırlar, asıl onlar anlaşılmaz
Benim kvlerde tatilim 4 güne çıktı diye bizi çağırdılar bende kıpırdayacak Halim yok evde de işim çok, karnım burnumda hala bizel yola çıkın diyosunuz, gelemeyiz dedim dün akşam kp yarın geliyoruz diye yumurtladı Kv de de sürpriz yapacaktık niye söylüyosun diye ona çıkışıyo.
Yaw zaten doğuma geleceksiniz benim tatilimi niye yiyosunuz şimdi gelip. Eşime bunu söyledim o da sinirlendi uyudu akşam 10 da.
Bende akşam ağladım zırladım ama şimdi umurumda değil hiç biri kimseyede hizmet etmeyecem oğullarının evi istediklerini yapsın yesinler

Gunaydın kızlar,

Yılbaşına uyuyarak girdik biz, saat 11de sızmışız

Pazaar gününden beri canım dereotlu pogaca istiyo, ara tara o gün bulamadım yapmaya da erindim sade patatesli falan alıp yemiştim. Ama bu gece rüyama girdi. Pastane pastane gezip dereotlu poğaca arıyodum rüyamda uyanınca koca kişisine söledim tamam alcam ben sana dedi şimdi tekrar horlamaya başladı

Amaaan ben hiç annamıyom bu kv kplerin düşüncesizliklerininya. Zaten şırda ne kadar kaldı bebelere. Accık kafamızı dinlesek ya neyse sen yine takmamaya çalış rahat ol kasma onların yanında da bebişini düşün

Galiba o. Sertleşiyo benimki de. Ama bunun bi yalancısı var bingerçeği. Yalancısı düzenli değil, pozisyon değiştirince ya da karnını okşayınca geçiuo. Gerçeği düzenli aralıklarla, ağrılı filan olunca oluyomuş. Onı yaşamadım ben..

Amin canım. Gün geçtikçe zorlaşıyo valla. Bide ben ev hanımıyım çalışanlara Allah yardım etsin. Oturmak,yatmak hele hele ayakta kalmak apayrı bi eziyet. Şekilden şekile giriyorum. Baş ağrısıda cabası. Sağlıkla kucağımıza alalım inş. Başka ne isteriz Allahtan

Annemleride ısrar kıyamet ikna etmişler onlarda beraber geliyolarmış. Babam zaten gelecektik bi ay sonra ne gereği var diyo bende haklısın diyemedim
Bende öyle düşünüyorum da muhteşem 5liyle nasıl geçecek bakalım 4 gün .
Annem hanımağa gibi oturur bişey yapmaz, babam ha bire bişeyi eleştirir, kayınbabam oflar puflar bizi gezdirmeyecekmisiniz evde sıkıldık diye, kayınvalide sürekli ne yesek derdinde mutfaktan çıkmaz beni de çıkarmaz, görümce banyoda sigara içer bilgisayarını alır odanın birine geçer keyfine bakar.
He bi de bu 5 kişiyi yatıracak yerim yok benim o da ayrı mesele, çıkıp sünger falan almak lazım açık yer bulabilirsem tabi

Benim son bi haftada olan okşayınca yada pozisyon değiştirince geçmiyor.
Zaten sertleşince duramıyorum yerimde kalkıp yürüyorum biraz sanki hareket edersem geçermiş gibime geliyor ama geçmiyor o sertlik müthiş bir basınç hissediyorum.
Ama ne kadar sıklıkla oluyor onu takip etmedim

Bi nevi iyi oldu. Ben istemeden bilmiş oldular. Hayırlısı buymuş deyip geçiyorum canım..
Iyi yapıyosun canım takma kafana. Olmayan şeyleri yazmıyoruz sonuçta
Bende eşimin benim burda yazdıklarımı takip ettiğini düşünüyorum, hatta eminim
Yapmadığı şey değil.ben girerken gizli gizli Facebook,mail hesaplarımın şifrelerini ezberleyip çok girmiştir hesaplarıma, üstüne de çok kavgamız olmuştur.
Umurumda bile değil, okusun yazdıklarımı. Belki kafasına bişeyler dank eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…