- 12 Ocak 2014
- 4.061
- 3.249
- 448
Benim eşimden gizli değilki şifremde var eşimde. Aynı senin düşünceyle yazmıştım bende belki görür de beni anlar diye.Iyi yapıyosun canım takma kafana. Olmayan şeyleri yazmıyoruz sonuçta
Bende eşimin benim burda yazdıklarımı takip ettiğini düşünüyorum, hatta eminim
Yapmadığı şey değil.ben girerken gizli gizli Facebook,mail hesaplarımın şifrelerini ezberleyip çok girmiştir hesaplarıma, üstüne de çok kavgamız olmuştur.
Umurumda bile değil, okusun yazdıklarımı. Belki kafasına bişeyler dank eder
Benden istese ben zaten verirdim canım şifrelerimi, beni sinir eden bunu gizli gizli yapması açık araması.Benim eşimden gizli değilki şifremde var eşimde. Aynı senin düşünceyle yazmıştım bende belki görür de beni anlar diye.
Arkadaşlarının bunun farkında olması iyi olmamış canım. Özelini paylaşmaya çekinir insan haklı olarak. Zamanla evlilik oturuyo diyolar belki zamanla huyu değişir.Benden istese ben zaten verirdim canım şifrelerimi, beni sinir eden bunu gizli gizli yapması açık araması.
Eni sonu bütün hesaplarım şifresini ortak bi şifre yapıp verdim. Onun tlfnu ortada gezer hayatta açıp bakmam.
Geçen bi arkadaşımla whatsupta konuşuyoruz özel bişeyini anlatıyordu " gözünü sevim yazdıklarımı sil senin eşin okuyo" diyo. Beni düşürdüğü hale bak
Neyse ıstıfıl olsunlar, gizleyecek bişeyimiz yok çok şükür
aman küssün birak. Once tepki veriyorlar sonra anliyorlar erkekler.Bi de kadınları anlamak zor diye yakınırlar, asıl onlar anlaşılmaz
Benim kvlerde tatilim 4 güne çıktı diye bizi çağırdılar bende kıpırdayacak Halim yok evde de işim çok, karnım burnumda hala bizel yola çıkın diyosunuz, gelemeyiz dedim dün akşam kp yarın geliyoruz diye yumurtladı Kv de de sürpriz yapacaktık niye söylüyosun diye ona çıkışıyo.
Yaw zaten doğuma geleceksiniz benim tatilimi niye yiyosunuz şimdi gelip. Eşime bunu söyledim o da sinirlendi uyudu akşam 10 da.
Bende akşam ağladım zırladım ama şimdi umurumda değil hiç biri kimseyede hizmet etmeyecem oğullarının evi istediklerini yapsın yesinler
guzel bir tarif var cok kolay. Ama dereotun var mi evde. Bugun kapalidir bir de her yerGunaydın kızlar,
Yılbaşına uyuyarak girdik biz, saat 11de sızmışız
Pazaar gününden beri canım dereotlu pogaca istiyo, ara tara o gün bulamadım yapmaya da erindim sade patatesli falan alıp yemiştim. Ama bu gece rüyama girdi. Pastane pastane gezip dereotlu poğaca arıyodum rüyamdauyanınca koca kişisine söledim tamam alcam ben sana dedi şimdi tekrar horlamaya başladı
kendileri geliyor bir de baskasini cagiriyorlar ha. Allah sabir versin. Sen yat yatagina gerisi ne yaparsa yapsin. Ayakta kalinca agri giriyor de kac mutfaktan.Annemleride ısrar kıyamet ikna etmişler onlarda beraber geliyolarmış. Babam zaten gelecektik bi ay sonra ne gereği var diyo bende haklısın diyemedim
Bende öyle düşünüyorum da muhteşem 5liyle nasıl geçecek bakalım 4 gün .
Annem hanımağa gibi oturur bişey yapmaz, babam ha bire bişeyi eleştirir, kayınbabam oflar puflar bizi gezdirmeyecekmisiniz evde sıkıldık diye, kayınvalide sürekli ne yesek derdinde mutfaktan çıkmaz beni de çıkarmaz, görümce banyoda sigara içer bilgisayarını alır odanın birine geçer keyfine bakar.
He bi de bu 5 kişiyi yatıracak yerim yok benim o da ayrı mesele, çıkıp sünger falan almak lazım açık yer bulabilirsem tabi
son durum ne isim konusunda. Esleri anlarim okumalarini da baska kisileri anlayamiyorumBi nevi iyi oldu. Ben istemeden bilmiş oldular. Hayırlısı buymuş deyip geçiyorum canım..
Vitamin bende aksine mide bulantısı yapıyo iyice iştahim gidiyo. Vicdan yapıyorum bu sefer bebeğime bişi olacak diye.bende almaya devam edıyorum..ama kan ve vıtamın ılacına baglıyorum bu kıloları,yemekten zıyade..
Biz on sene çıktıktan sonra evlendik, iki senedir de evliyiz canım. Değişmez huyu anacım gizli gizli takip etmeyi seviyor adam, benim babamda böyledir gittim ona benzeyen birini buldum işte.Arkadaşlarının bunun farkında olması iyi olmamış canım. Özelini paylaşmaya çekinir insan haklı olarak. Zamanla evlilik oturuyo diyolar belki zamanla huyu değişir.
Mıhammed fatih cengiz canım. Bizim taraf muhammed fatih onlar muhammed cengiz dicek büyük ihtimal.son durum ne isim konusunda. Esleri anlarim okumalarini da baska kisileri anlayamiyorum
Bi de kadınları anlamak zor diye yakınırlar, asıl onlar anlaşılmaz
Benim kvlerde tatilim 4 güne çıktı diye bizi çağırdılar bende kıpırdayacak Halim yok evde de işim çok, karnım burnumda hala bizel yola çıkın diyosunuz, gelemeyiz dedim dün akşam kp yarın geliyoruz diye yumurtladı Kv de de sürpriz yapacaktık niye söylüyosun diye ona çıkışıyo.
Yaw zaten doğuma geleceksiniz benim tatilimi niye yiyosunuz şimdi gelip. Eşime bunu söyledim o da sinirlendi uyudu akşam 10 da.
Bende akşam ağladım zırladım ama şimdi umurumda değil hiç biri kimseyede hizmet etmeyecem oğullarının evi istediklerini yapsın yesinler
Gizliden arayınca ne bulacaksa sanki. Erkeklerin düşünce tarzı başka. Henüz çözmüş değilimBiz on sene çıktıktan sonra evlendik, iki senedir de evliyiz canım. Değişmez huyu anacım gizli gizli takip etmeyi seviyor adam, benim babamda böyledir gittim ona benzeyen birini buldum işte.
Yakın arkadaşlarda iki kere bu yüzden ayrılığın eşiğine geldiğimiz için öğrendiler malesef.
Inyi huylarının hatırına çekecez artık
aman küssün birak. Once tepki veriyorlar sonra anliyorlar erkekler.
kendileri geliyor bir de baskasini cagiriyorlar ha. Allah sabir versin. Sen yat yatagina gerisi ne yaparsa yapsin. Ayakta kalinca agri giriyor de kac mutfaktan.
Calisan kadina aniden misafir gitmenin neresi surpriz olur yaa. Calismasan bile baskin bence.
Annemleride ısrar kıyamet ikna etmişler onlarda beraber geliyolarmış. Babam zaten gelecektik bi ay sonra ne gereği var diyo bende haklısın diyemedim
Bende öyle düşünüyorum da muhteşem 5liyle nasıl geçecek bakalım 4 gün .
Annem hanımağa gibi oturur bişey yapmaz, babam ha bire bişeyi eleştirir, kayınbabam oflar puflar bizi gezdirmeyecekmisiniz evde sıkıldık diye, kayınvalide sürekli ne yesek derdinde mutfaktan çıkmaz beni de çıkarmaz, görümce banyoda sigara içer bilgisayarını alır odanın birine geçer keyfine bakar.
He bi de bu 5 kişiyi yatıracak yerim yok benim o da ayrı mesele, çıkıp sünger falan almak lazım açık yer bulabilirsem tabi
Mıhammed fatih cengiz canım. Bizim taraf muhammed fatih onlar muhammed cengiz dicek büyük ihtimal.
Uf yaaa sinir oluyorum böyle davranışlara. Oğullarıysa da artık kocaman adam oldular kendi evleri var. Ne karışırlar ki böyle iç işlerine. Haber vermeden gelmeler falan. Biz de dün birkaç dakika telefonlarımıza cevap vermedik diye azar işittik iyi mi.
Aaa sizde çok ayıp etmişsiniz canım, karı koca dediğin telefon çaldı mı açmalı.Uf yaaa sinir oluyorum böyle davranışlara. Oğullarıysa da artık kocaman adam oldular kendi evleri var. Ne karışırlar ki böyle iç işlerine. Haber vermeden gelmeler falan. Biz de dün birkaç dakika telefonlarımıza cevap vermedik diye azar işittik iyi mi.
Şimdiye kadar bişey bulamadı nedir bu ısrar bende anlamış değilimGizliden arayınca ne bulacaksa sanki. Erkeklerin düşünce tarzı başka. Henüz çözmüş değilim
1.5 saatte bi kalkıp wc ye gitmeSem nazarlara gelirimGeldi uyku vaktiii, eziyet saatleri başlar :) uyanıp WC'ye kalkmalar sallana sallana yürümeler uykunun içinde , tıkalı burunlar , Buna da şükür en azından evimizdeyiz o ayrı .. :) ama şöyle 4 koldan yatağa sarılıp yüzüstü uyuyacağım gün <3 ben
Sertleşme bene Bayadır oluyor ama aşağı vuran bi ağrı değil aşağı vurdu iste o zmn geliyooorrGünaydın kızlar.
Bişey soracam inş görüp cevaplayan olur
Bu kasılma dediğiniz şey karnın sertleşip patlayacakmış gibi basınç olması mı?
Haftasonundan bu yana çok sık olmaya başladı dün de tavan yaptı bu sertleşmeler.
Hiç deme çok mutluyum çooook. Kocamla da küs girdik yılbaşına bütün sene küsecek miyiz şimdiGunaydin canlar bol gökgürültülü yağmurlu bir günle merhaba dedik 2015e biz.
Ah ne guzel supriz hakkaten goklere ucmussundur sevincten ya bi insanlari rahat birakin ya bulduklari her tatili boslugu icine etmek ssuretiyle doldurmasalar olmuyor
Okuduklari halde zerre degisim olmadi mi durumda pess vallahi pes. ImInsan olan az bi hisse cikarir ne ayip ya
hey yarabbim sanki cocuk var karsilarnda
Üç isim.. iddalı. Güzel ama yorucu olur çocuk için sanki.Mıhammed fatih cengiz canım. Bizim taraf muhammed fatih onlar muhammed cengiz dicek büyük ihtimal.
Günaydın :)günaydın kızlar herkese hayırlı günler
kar fırtınası var dışarıda
çok özlemişim bu beyazlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?