2015 Şubat Anneleri

Bide normal bi zaman değil, misafir ağırlayacak halde değilim. Dün bizim dairedeki memurlardan biri benim çıkarmam gereken evrak vardı onu çıkarmış göndermiş imzalamam için, "vali gelse yapmazdım onu ama senin halini görüyorum işin çok acıdım, biraz dinlen kendini yıpratma" diyo. Kırk kat yabancı acıyor en yakının acımıyor işte, napalım

Kızlar kalkıp iğnemi vurup kahvaltımı yapayım. 1-2 saate gelirler ortalığı toplayım accık.
Ben 4 gün yokum. Kimse doğurmasın bu arada daha vaktimiz var
Seviyorum sizi, kendinize bebişlere iyi bakın. Bu yıl süt kokan bebeklerimizle bizim yılımız olsun inşallah.

Günaydın. Evet yine badereli bir gece oldu.
Takviminde 34 yazıyor sanki.

Hayatla ilgili uğraşları bitmiş evcilik oynuyorlar artık.

Günaydın. Evet yine badereli bir gece oldu.
Takviminde 34 yazıyor sanki.

Bence bugun biraz el işi falan yapalım. Stresi yok ediyor. Atkı bitti antibakteriyel yün almıştım onunla lif öreyim diyorum. Bir de yelek var örnek istediğim.

Bence bugun biraz el işi falan yapalım. Stresi yok ediyor. Atkı bitti antibakteriyel yün almıştım onunla lif öreyim diyorum. Bir de yelek var örnek istediğim.
Battaniye örsene. Bende model bulucam annem ipini alacak yengem örecek.
Yoksa bebeğin 20 tane yeleği oldu.
Pek yaratıcı değiller.
Hastane çukışı almıştım onları ütüleyip çantaya koyacağım.
Senin aldığını çok beğendim ama internetten bir şey almayı sev.iyorum şu kargo takibi yüzünden.

kızlar ben dün sabah dogum Yaptım gece çok kanamam oldu açılmam olmuş normal dogum Yaptım ıkımızde ıyıyız
canım benim geçmiş olsun ve gözün aydın neyseki zamanı gelmiş artık bu zamandan sonra problem olmuyormuş Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) 2015 hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

kızlar ben dün sabah dogum Yaptım gece çok kanamam oldu açılmam olmuş normal dogum Yaptım ıkımızde ıyıyız
Aaa ciddi misin? Ne güzel aldın bebeğini kucağına hemde yeniyılda. Hayırlı uğurlu olsun.

Aaaa inanmiyorum cok saskinim cok da sevindim adiniza iyi olmaniz bebegine normal dogumla kavuşman cok guzel tebrik ederim canım benim anneligin hayirli olsun meleğin saglikla büyüsün ayy yıli bitirirken geldi bebegin he ne güzel

Canım geçmişolsun gözünaydın tam kaç hafta kaç günlüktün bebek kilo bölgesel anesteİmi oldun bende haftaya yapcam sanırım doğum heycan yapmaya başladım iyi olmanza sevndm ama

Şimdi her giren bir şaşkınlık yaşayacak. I ideal ayrıntıları ve.duygularını bekliyoruz

Bende korkmaya basladim ya hadi bakalim basladi dogumlar sira kimde acaba

ayyy inanmıyorum tebrikler tebrikler ne güzel bi haber.hayırlı olsun.detayları bekliyoruz

Allah yardımcın olsun canın :/

guzel bir tarif var cok kolay. Ama dereotun var mi evde. Bugun kapalidir bir de her yer

Eşim bulmuş :) ama yine de sen ver tarifi aklımda bulunsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…