- 12 Ocak 2014
- 4.061
- 3.249
- 448
Alışacak mecbur..Üç isim.. iddalı. Güzel ama yorucu olur çocuk için sanki.
Bide normal bi zaman değil, misafir ağırlayacak halde değilim. Dün bizim dairedeki memurlardan biri benim çıkarmam gereken evrak vardı onu çıkarmış göndermiş imzalamam için, "vali gelse yapmazdım onu ama senin halini görüyorum işin çok acıdım, biraz dinlen kendini yıpratma" diyo. Kırk kat yabancı acıyor en yakının acımıyor işte, napalımBoyle seyler duydukca sinir oluyom ben. Hic hazetmedigim sey hayatima müdahil olunmasi kendo ailem de olsa tahammül edemem. Emrivaki sevmem hic. Uzakta olmanin bi yönden guzelligi bu gerci boyle de zor bazi seyler. Esimin tarafla sorunluyuz başından beri gelme gitme yok şükür aramızda baştan balik kokunca mesafemi koydum kurtardim pacayi yoksa yasayacagim saçmaliklar az bucuk beliydi benim de. Benmkiler de kendi duzenini rahatini bozmayi sevmez ondan sık gelmezler senede bir belki o da bikac gun. O kadar hasta oldum ettm bi gelelim desteğe diyemediler misal. Herkesin huyu suyu farkli ama buyuklere biyerden sonra artk herkesin kendine ait hayatları oldugunu anltmak gerekiyor sınır koyamaynca böyle dellen dur zor is
Benim olağan kasılmalar o zaman, henüz aşağı vuran bişey yokSertleşme bene Bayadır oluyor ama aşağı vuran bi ağrı değil aşağı vurdu iste o zmn geliyooorr
Günaydın. Evet yine badereli bir gece oldu.Günaydın esoba. Dun gece amma aktifmissin. Ben kizima sut iciriyordum yatakta 2015e öyle girdikumarım her açıdan herkesle birlikte bizim için de güzel bir yıl olur inş.
Bu arada bugün 35. Haftama girmiş bulunmaktayım
Hayatla ilgili uğraşları bitmiş evcilik oynuyorlar artık.Bi de kadınları anlamak zor diye yakınırlar, asıl onlar anlaşılmaz
Benim kvlerde tatilim 4 güne çıktı diye bizi çağırdılar bende kıpırdayacak Halim yok evde de işim çok, karnım burnumda hala bizel yola çıkın diyosunuz, gelemeyiz dedim dün akşam kp yarın geliyoruz diye yumurtladı Kv de de sürpriz yapacaktık niye söylüyosun diye ona çıkışıyo.
Yaw zaten doğuma geleceksiniz benim tatilimi niye yiyosunuz şimdi gelip. Eşime bunu söyledim o da sinirlendi uyudu akşam 10 da.
Bende akşam ağladım zırladım ama şimdi umurumda değil hiç biri kimseyede hizmet etmeyecem oğullarının evi istediklerini yapsın yesinler
Günaydın. Evet yine badereli bir gece oldu.
Takviminde 34 yazıyor sanki.
Battaniye örsene. Bende model bulucam annem ipini alacak yengem örecek.Bence bugun biraz el işi falan yapalım. Stresi yok ediyor. Atkı bitti antibakteriyel yün almıştım onunla lif öreyim diyorum. Bir de yelek var örnek istediğim.
canım benim geçmiş olsun ve gözün aydın neyseki zamanı gelmiş artık bu zamandan sonra problem olmuyormuş Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinkızlar ben dün sabah dogum Yaptım gece çok kanamam oldu açılmam olmuş normal dogum Yaptım ıkımızde ıyıyız
Aaa ciddi misin? Ne güzel aldın bebeğini kucağına hemde yeniyılda. Hayırlı uğurlu olsun.kızlar ben dün sabah dogum Yaptım gece çok kanamam oldu açılmam olmuş normal dogum Yaptım ıkımızde ıyıyız
kızlar ben dün sabah dogum Yaptım gece çok kanamam oldu açılmam olmuş normal dogum Yaptım ıkımızde ıyıyız
Canım geçmişolsun gözünaydın tam kaç hafta kaç günlüktün bebek kilo bölgesel anesteİmi oldun bende haftaya yapcam sanırım doğum heycan yapmaya başladım iyi olmanza sevndm amakızlar ben dün sabah dogum Yaptım gece çok kanamam oldu açılmam olmuş normal dogum Yaptım ıkımızde ıyıyız
Şimdi her giren bir şaşkınlık yaşayacak. I ideal ayrıntıları ve.duygularını bekliyoruzAaaa inanmiyorum cok saskinim cok da sevindim adiniza iyi olmaniz bebegine normal dogumla kavuşman cok guzel tebrik ederim canım benim anneligin hayirli olsun meleğin saglikla büyüsün ayy yıli bitirirken geldi bebegin he ne güzel
ayyy inanmıyorum tebrikler tebrikler ne güzel bi haber.hayırlı olsun.detayları bekliyoruzkızlar ben dün sabah dogum Yaptım gece çok kanamam oldu açılmam olmuş normal dogum Yaptım ıkımızde ıyıyız
Hayirli olsun canim, hayirli evlat olsun ins :)Ama cok komiksin, bgn hava guzel der gibi olmus :)kızlar ben dün sabah dogum Yaptım gece çok kanamam oldu açılmam olmuş normal dogum Yaptım ıkımızde ıyıyız
Annemleride ısrar kıyamet ikna etmişler onlarda beraber geliyolarmış. Babam zaten gelecektik bi ay sonra ne gereği var diyo bende haklısın diyemedim
Bende öyle düşünüyorum da muhteşem 5liyle nasıl geçecek bakalım 4 gün .
Annem hanımağa gibi oturur bişey yapmaz, babam ha bire bişeyi eleştirir, kayınbabam oflar puflar bizi gezdirmeyecekmisiniz evde sıkıldık diye, kayınvalide sürekli ne yesek derdinde mutfaktan çıkmaz beni de çıkarmaz, görümce banyoda sigara içer bilgisayarını alır odanın birine geçer keyfine bakar.
He bi de bu 5 kişiyi yatıracak yerim yok benim o da ayrı mesele, çıkıp sünger falan almak lazım açık yer bulabilirsem tabi
guzel bir tarif var cok kolay. Ama dereotun var mi evde. Bugun kapalidir bir de her yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?