2015 Şubat Anneleri

Ben yine nobetteyim .. Nefret ediyorum su coluga çocuğa musallat olan oksurukten ve bir turlu gecmemesinden.
Dun 2 de bir kalktim sabah 6 da namaz kulüp yattim.. Gündüz biseyi yok gece geniz akintusi perişan ediyor su çocuğu yaaaa .. Elini sokacam bogazina kusturacam bi güzel oda rahatlatacak bende en sonunda :KK53:

Kp isi ne evlilik yıldönümü yemegnde ya

masallah pipiliye inadim inat diyor galiba kiz yüzluk sanciyi hissetmiyon mu sen ben 70lrde kasilma olarak anlamistim aci yoktu gerci bende de
Kp güya ben gelmem dedi benden önce indi assagi bindi arabaya :) amann takilmiyorum.. Çocuk olunca ask meşk yalan oluyor zaten kasmiyorum yani :KK66: sancilari bende hissediyor um tabi ama dayanilmayacak gibi değil simdilik..yada alistim artik :p
Var bu temizlikte bir Hikmet. Acaba dönmemiş çocuğu da döndürür mü :p
Donseydi temizlik le pipilim dönerdi.. Allah bbüyük..
Burdakiler

Seni bile korkak yaptılar.
valla billa yaaa.. Olmayan korkuyu dusuruverdiniz aklima..
epidiural yapmazlarmi saNA ?
hic sanmam.devlette genel anestezi yle sezo olursun.. Ki epidurali esim asla yaptirmaz biri öldu epidural yuzunden burda yeni daha..
G.resmi mi?
ALLAH seni ne yapmasın.
Benim de resmi olarak sancım yok.
Hatta hemşire.çizgi düz çıkıyor diye geldi karnımı dürtükledi.
İyi bir şey mi bilmiyorum
Uyuyosa uyansin diye yapmistir.. Yada hareket etsin ki dogru sonuc alinsin diye..
Kızlar bana özelden mesaj yazıp bu ameliyat işini soranlar var.
Nerden bilip soruyorlar acaba google da aratınca ben mi çıkıyorum acep.ünlü oldum daaa
ne ameliyati ayy... Ben bile bilmiyorum

Iyiyim cnm benim bugun halilar geldi yikamadan butun gun temizlikle ugrastim aksamda annemler geldi kizi gormeye temizlik bitti ya:)) 2 gecedir kasintilarim azaldi ama uyku duzenim bozuldu bu sefer bunye alisti sanirim gec yatnaya yatakdan cikmamaya calisiyorum belki uyurum diye telide elime almiyorum bilerek:) ama yine yatakda saga sola don anca 6 gibi uykuya daliyorum duzen bozuldu iyice anlicagin sende suyummu geldi diye etkilenerek kafana takma zaten suyun gelse anlarsin ole az bi islaklikla olmaz psikolojik etkileme kendini rahat ol
Bende ayaktayım. Gelir mi diye korkmuyorum şimdi kalkt git hastane meliyat uylusuzluk.
Neyse hayırlısı diyim.
Ya benim annem ablam falan sizinkilerden iyi canım. Ben temizlik yapacak.olsam asla müsade etmezler ve ben öyle büyük temizlik yapsamda onlar bana yardım teklif etmese kimse ile konuşmam bir daha.
Kuzenim gelip koltuğunu sileyim dedi,ablam halıları falan silip açalım.diyo da sorun bende galiba yok diyorum.

Ben yine nobetteyim .. Nefret ediyorum su coluga çocuğa musallat olan oksurukten ve bir turlu gecmemesinden.
Dun 2 de bir kalktim sabah 6 da namaz kulüp yattim.. Gündüz biseyi yok gece geniz akintusi perişan ediyor su çocuğu yaaaa .. Elini sokacam bogazina kusturacam bi güzel oda rahatlatacak bende en sonunda :KK53:
Ah bu annelerin çilesi. En sağlam sesin kızdı o da hasta oldu. Acil şifalar miniğe
.zaten hastalıklar hep gece çıkar.

Vaktin girmesine son 8 dk kaldi bir bardak sut hupletip yatayim..kizimda sakinlesmisken ;) Haydin iyi sabahlar

Bende burdayim uyuyamiyorum bi sagima bi soluma yatiyorum bacak agrisindan uyuyamiyorum sanki gobegimin butun ağırlıgi baldirlarimda cok uykum var aslinda acidan uyuyamiyorum bacaklarim aciyo daha 36 haftaligim neyse saglikla sihatle gelsin inss kuzular buda gecer tabi 17 kilo almisim vucut kaldirmiyo 160cm boyla kiloyu
Kiloyla pek alakalı değil.çok.ağrıyınca kalkıp biraz yürü birde bacağının aradına yastık sıkıştır.biraz hafifliyor.

=Esoba, post: 38934353, member: 341682"]Ah bu annelerin çilesi. En sağlam sesin kızdı o da hasta oldu. Acil şifalar miniğe
.zaten hastalıklar hep gece çıkar.
Buna şükür.. Ben inatla ilaç vermedigim ve bitkisel yöntemlerle tedavi etmeye calistigim için hemen tesir etmiyor doğal olarak.. Grip falan önemli değil bur u akar geçer 3. 5 gün ama öksürük ciddi rahatsizlik veren birşey.. Uykuda geniz akintisi boğaza tirmandigi için uyutmuyor meret ama gececek insallah ;)

Hepinize cok tesekkur ediyorum....
saat 1:15 te dunyaya geldi oglum.
Ters oldugundan sezaryan oldu hic korktugum gibi degildi genel anestezi ile uyudum uyandigimda agrim vardi damardan agri kesici ile agrimda yok artik.
Emziriyorum sadece dogrulmak biraz zor ama benim kucuk adamim guzel kavriyor maasallah... kilosu 2850. Herkese tekrar tesekkurler...

Ben kullandim ilk 3-4 gun. Canbebe nin kanatsiz hasta bezini almistim. Battal boy bir ped gibi yani.
Ters oldugundan sezaryan oldu hic korktugum gibi degildi genel anestezi ile uyudum uyandigimda agrim vardi damardan agri kesici ile agrimda yok artik.
Emziriyorum sadece dogrulmak biraz zor ama benim kucuk adamim guzel kavriyor maasallah... kilosu 2850. Herkese tekrar tesekkurler...
Allah hayırlı etsin sağlıkla büyüt inşallah

Allah analı babalı büyütsün gözün aydın canım maşallah:nazar:

Ya Rabbim biliyor öyle zamanlardan geçtim ki ayakta tutamadılar beni şu an ki halime ne kadar şükretsem azdır diyorum kızımın adı belli değil henüz babası Safiye ismini çok seviyor ama oda kararsız koyup koymamakta dedim ben ölürsem benim adımı koyarsın diye tamam diyor bide :110: niyeyse doğumda ölecekmişim gibi geliyor bana ya Allah bilir tabi vakti zamanını

Tövbe de arkadeş ya bebişlerimizle çok güzel günler göreceğiz Allahın izniyle,onlar evin huzuru,neşesi,bereketi olacaklar...

Seker olcumunu ilk lokmandan 1saat sonra 140 alti istiyorlar.
bu sabah saate bakarak olceyim bakalim. Bebek iki haftada 4 haftalik kilo almis

Nerden bilip soruyorlar acaba google da aratınca ben mi çıkıyorum acep.ünlü oldum daaa
bana da soruyorlar yazdigim seylerle ilgili. Tabi yadiklarimiz silinmiyor cikar aratinca

Canım hayırlı olsun bebegini sağlıkla buyutursun inşallah

Ya hemşireyi geçtim bugün annemin komşu açtı kapıyı getirsene karnını seveyim dedi.
İki tanede çocuğu var göbeğimin nesini sevecekse.
Al.sev dedim :-)
Bir şey olmaz dokununca canım,doğarken üstüne çıkıyorlarmış merak etme

hele geçen ben dayımlara gittim küçük kızları var 5 yaşında,annesinin kulağına göbeğime bakmak istediğini söylüyor,şöyle actım atletimle gösteriyorum yok ikna olmadı onunda çıkarcakmışım,ana bi ısrar bi ısrar,ya dedim o kadar da değil,yengem şahsiyeti anneme kızın utanıyor diyor bide,gıccık oldum...

masallah ogluna. Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin. Sen de cabucak iyilesirsin ins

Gunaydin.
Oglum gelip uyandiriyor yerim onu. Doguran oldukca kizimi ozluyorum merak ediyorum.
Bugun ruyamda dogurmustum. Ama.diyorum daha yikamadim kiyafetlerini yikamadan mi giydirdiniz : ))

gözün aydın canım,vatana,millete,size hayırlı evlat olsun inşallah,darısı başımıza :)

Ya hemşireyi geçtim bugün annemin komşu açtı kapıyı getirsene karnını seveyim dedi.
İki tanede çocuğu var göbeğimin nesini sevecekse.
Al.sev dedim :-)
Bir şey olmaz dokununca canım,doğarken üstüne çıkıyorlarmış merak etme

Benim arkadaşlarımda da var öyle karın sevme. Sanki dokununca bebişi mi sevdiklerini sanıyorlar bişi seviyolar :p kv de habire dokunup duruyo benim.

Vallahi çıkıyor. Hay Allah ben de eşimin adını yazmışım Türkiye'de tek diye övünmüşüm eşimin adı ve litchi diye aratınca kabak gibi çıktı ortaya yazdıklarım Google'dan o_O

Back
X