Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kp güya ben gelmem dedi benden önce indi assagi bindi arabaya :) amann takilmiyorum.. Çocuk olunca ask meşk yalan oluyor zaten kasmiyorum yaniKp isi ne evlilik yıldönümü yemegnde ya
masallah pipiliye inadim inat diyor galiba kiz yüzluk sanciyi hissetmiyon mu sen ben 70lrde kasilma olarak anlamistim aci yoktu gerci bende de
Donseydi temizlik le pipilim dönerdi.. Allah bbüyük..Var bu temizlikte bir Hikmet. Acaba dönmemiş çocuğu da döndürür mü![]()
valla billa yaaa.. Olmayan korkuyu dusuruverdiniz aklima..Burdakiler
Seni bile korkak yaptılar.
hic sanmam.devlette genel anestezi yle sezo olursun.. Ki epidurali esim asla yaptirmaz biri öldu epidural yuzunden burda yeni daha..epidiural yapmazlarmi saNA ?
Uyuyosa uyansin diye yapmistir.. Yada hareket etsin ki dogru sonuc alinsin diye..G.resmi mi?
ALLAH seni ne yapmasın.
Benim de resmi olarak sancım yok.
Hatta hemşire.çizgi düz çıkıyor diye geldi karnımı dürtükledi.
İyi bir şey mi bilmiyorum
ne ameliyati ayy... Ben bile bilmiyorumKızlar bana özelden mesaj yazıp bu ameliyat işini soranlar var.
Nerden bilip soruyorlar acaba google da aratınca ben mi çıkıyorum acep.ünlü oldum daaa
Bende ayaktayım. Gelir mi diye korkmuyorum şimdi kalkt git hastane meliyat uylusuzluk.Iyiyim cnm benim bugun halilar geldi yikamadan butun gun temizlikle ugrastim aksamda annemler geldi kizi gormeye temizlik bitti ya:)) 2 gecedir kasintilarim azaldi ama uyku duzenim bozuldu bu sefer bunye alisti sanirim gec yatnaya yatakdan cikmamaya calisiyorum belki uyurum diye telide elime almiyorum bilerek:) ama yine yatakda saga sola don anca 6 gibi uykuya daliyorum duzen bozuldu iyice anlicagin sende suyummu geldi diye etkilenerek kafana takma zaten suyun gelse anlarsin ole az bi islaklikla olmaz psikolojik etkileme kendini rahat ol
Ah bu annelerin çilesi. En sağlam sesin kızdı o da hasta oldu. Acil şifalar miniğeBen yine nobetteyim .. Nefret ediyorum su coluga çocuğa musallat olan oksurukten ve bir turlu gecmemesinden.
Dun 2 de bir kalktim sabah 6 da namaz kulüp yattim.. Gündüz biseyi yok gece geniz akintusi perişan ediyor su çocuğu yaaaa .. Elini sokacam bogazina kusturacam bi güzel oda rahatlatacak bende en sonunda![]()
Kiloyla pek alakalı değil.çok.ağrıyınca kalkıp biraz yürü birde bacağının aradına yastık sıkıştır.biraz hafifliyor.Bende burdayim uyuyamiyorum bi sagima bi soluma yatiyorum bacak agrisindan uyuyamiyorum sanki gobegimin butun ağırlıgi baldirlarimda cok uykum var aslinda acidan uyuyamiyorum bacaklarim aciyo daha 36 haftaligim neyse saglikla sihatle gelsin inss kuzular buda gecer tabi 17 kilo almisim vucut kaldirmiyo 160cm boyla kiloyu
Buna şükür.. Ben inatla ilaç vermedigim ve bitkisel yöntemlerle tedavi etmeye calistigim için hemen tesir etmiyor doğal olarak.. Grip falan önemli değil bur u akar geçer 3. 5 gün ama öksürük ciddi rahatsizlik veren birşey.. Uykuda geniz akintisi boğaza tirmandigi için uyutmuyor meret ama gececek insallah=Esoba, post: 38934353, member: 341682"]Ah bu annelerin çilesi. En sağlam sesin kızdı o da hasta oldu. Acil şifalar miniğe
.zaten hastalıklar hep gece çıkar.
Ben kullandim ilk 3-4 gun. Canbebe nin kanatsiz hasta bezini almistim. Battal boy bir ped gibi yani.
Allah hayırlı etsin sağlıkla büyüt inşallahHepinize cok tesekkur ediyorum....
saat 1:15 te dunyaya geldi oglum.
Ters oldugundan sezaryan oldu hic korktugum gibi degildi genel anestezi ile uyudum uyandigimda agrim vardi damardan agri kesici ile agrimda yok artik.
Emziriyorum sadece dogrulmak biraz zor ama benim kucuk adamim guzel kavriyor maasallah... kilosu 2850. Herkese tekrar tesekkurler...
Allah analı babalı büyütsün gözün aydın canım maşallahHepinize cok tesekkur ediyorum....
Ters oldugundan sezaryan oldu hic korktugum gibi degildi genel anestezi ile uyudum uyandigimda agrim vardi damardan agri kesici ile agrimda yok artik.
Emziriyorum sadece dogrulmak biraz zor ama benim kucuk adamim guzel kavriyor maasallah... kilosu 2850. Herkese tekrar tesekkurler...
Ya Rabbim biliyor öyle zamanlardan geçtim ki ayakta tutamadılar beni şu an ki halime ne kadar şükretsem azdır diyorum kızımın adı belli değil henüz babası Safiye ismini çok seviyor ama oda kararsız koyup koymamakta dedim ben ölürsem benim adımı koyarsın diye tamam diyor bideniyeyse doğumda ölecekmişim gibi geliyor bana ya Allah bilir tabi vakti zamanını
bu sabah saate bakarak olceyim bakalim. Bebek iki haftada 4 haftalik kilo almisSeker olcumunu ilk lokmandan 1saat sonra 140 alti istiyorlar.
bana da soruyorlar yazdigim seylerle ilgili. Tabi yadiklarimiz silinmiyor cikar aratincaKızlar bana özelden mesaj yazıp bu ameliyat işini soranlar var.
Nerden bilip soruyorlar acaba google da aratınca ben mi çıkıyorum acep.ünlü oldum daaa
Hepinize cok tesekkur ediyorum....
Ya hemşireyi geçtim bugün annemin komşu açtı kapıyı getirsene karnını seveyim dedi.
İki tanede çocuğu var göbeğimin nesini sevecekse.
Al.sev dedim
Bir şey olmaz dokununca canım,doğarken üstüne çıkıyorlarmış merak etme
masallah ogluna. Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin. Sen de cabucak iyilesirsin insHepinize cok tesekkur ediyorum....
Hepinize cok tesekkur ediyorum....
Ya hemşireyi geçtim bugün annemin komşu açtı kapıyı getirsene karnını seveyim dedi.
İki tanede çocuğu var göbeğimin nesini sevecekse.
Al.sev dedim
Bir şey olmaz dokununca canım,doğarken üstüne çıkıyorlarmış merak etme
Kızlar bana özelden mesaj yazıp bu ameliyat işini soranlar var.