- 20 Mart 2014
- 4.750
- 3.024
- 248
Tınaztepe canımHangi hastanede doğum yapacaktib fıstık sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tınaztepe canımHangi hastanede doğum yapacaktib fıstık sen
ust sinir. Bakalim tokluk kac cikacak90 normal değil mi?
bence de kimse habrsiz kaybolmasin meraktan biz 9 doguruyoruz burda : ))@Ruya27 ne yaptı acaba, uzun zMandır yazmıyor.
Yerim ben onu açıverseydin orta yerde. Göbeğini yanaklarına bir sürtseydin.hele geçen ben dayımlara gittim küçük kızları var 5 yaşında,annesinin kulağına göbeğime bakmak istediğini söylüyor,şöyle actım atletimle gösteriyorum yok ikna olmadı onunda çıkarcakmışım,ana bi ısrar bi ısrar,ya dedim o kadar da değil,yengem şahsiyeti anneme kızın utanıyor diyor bide,gıccık oldum...
Günaydın iyi pazarlar kızlar oyyy minik demin bir tekme attı canımı yaktı yaaa. Guzel günlerimiz olsun ben gezmelerdeyim bugün güne gitcem pasta börek yiyecem. İnşallah Mayali Bisiler yoktur ne zaman Mayali yesem çıkıyor 9 ay bilfiil istifra eden bir ben varım sanirim. Pirinç, beyaz ekmek, mercimek, bulgur, turşu, salça, Mayali şeyler bunlar artik hayatımda yok :) buna rağmen 14 kg almayı basardim[/QUOT ayy sende yasaklar bayagi fazlaymiş..ben en cok sevdigim çikolata ve salcali şeyleri cikarttim hayattamdan...
Vallahi çıkıyor. Hay Allah ben de eşimin adını yazmışım Türkiye'de tek diye övünmüşüm eşimin adı ve litchi diye aratınca kabak gibi çıktı ortaya yazdıklarım Google'dan![]()
Ben iyiyim canım dedim size doğurmaya niyetim yokmuşfyz35
cimcimesultan sizde durumlar ne asayis berkemal mi
bu arada herkese gunaydin hayırlı saglikli günler dilerim
bende bir kaç kez olunca şaşırdım ondan.
Yazmadın diye.hatırlıyorum eşinin adını.
Süpersin o zaman.Yazmışım oğlu olacaklara da önermişim ismini![]()
Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) günaydın demek için önce uyumak lazım biliyorum ama geleneği bozmıyorum :) dün gece sancı ve kasılmadan dolayı oturdum yatakta. Şiddetlenecek mi diye ara ara geldi gitti ama kasılmam baya fazlaydı. Akşamda yeni doğum yapmış bir arkadaşım geldi oturmaya son bir ay hep sancısı olmuş 39 da doğum olmuş demekki bazı kişilerde oluyor artık bende her sancıda bu kez mi diye sormuyorum vazgeçtim,
Süpersin o zaman.
İyiki soyadını Yazmadın.
Bir şey olmaz canım.
Süpersin o zaman.
İyiki soyadını Yazmadın.
Bir şey olmaz canım.
Hava ne kadar güzel mis gibi masmavi.. Kocayla kp okula gitti not girecekler mis..
Kp gitmeden geldiğinde ne yemek iistediğinin siparisinide verdi sağolsun.. Hyr adam bide mide kanseri sebebiyle midesinin tamamini aldirdi..ona ragmen istah o bicim.. Lohusa kari gibi caninin cekmedigi yokÖğlene ayri menü aksama apayri
bu adam ogluna beni alasiya niye bolu mengenli bir kiz almadi ki
neyse yarin gidicek en azindan.. Cam kapi acik ev havalansin bit supureyim yemege girisiyim.. Sonrada akariz gezmelere kimbilir
![]()
fyz35
cimcimesultan sizde durumlar ne asayis berkemal mi
bu arada herkese gunaydin hayırlı saglikli günler dilerim
Hava ne kadar güzel mis gibi masmavi.. Kocayla kp okula gitti not girecekler mis..
Kp gitmeden geldiğinde ne yemek iistediğinin siparisinide verdi sağolsun.. Hyr adam bide mide kanseri sebebiyle midesinin tamamini aldirdi..ona ragmen istah o bicim.. Lohusa kari gibi caninin cekmedigi yokÖğlene ayri menü aksama apayri
bu adam ogluna beni alasiya niye bolu mengenli bir kiz almadi ki
neyse yarin gidicek en azindan.. Cam kapi acik ev havalansin bit supureyim yemege girisiyim.. Sonrada akariz gezmelere kimbilir
![]()
Bnm 4 yaşındakı Yeğenim de Bebeğin nasıl nefes aldığı hususunda tatmin edilemedi :))) ama nasıl nefes alır ama su varmış orda seklinde diyaloglar içindeyiz :)Yerim ben onu açıverseydin orta yerde. Göbeğini yanaklarına bir sürtseydin.
Metak etti yavrucak demek
Ne yapsın normal bir şey değilki orda koca bir göbek içerde bebek.
Yeni aldığın beşiğin yatağı nasıl canım? Ortopedik mi pamuk mu? Park yatağın içine yatak alıcam araştırıyorum da.