Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karar vermek zor evet riske girmeli mi girmemeli mi.bence dr nr diyorsa onu yap.yok bizim tüp bebek olduğu için riske atamam 38den sonra alıcam dedi.. ama şimdi 37. haftadayız hareketler çok azaldı.. herşey normal görünüyor ama bazen fark edilemeyen bilinmeyen şeyler olabiliyor.. takip et 2 gün düzelme olmazsa alalım dedi.. ama ben beklerim riske girerim diyorsan 38.5 u görelim dedi
Poposunu ısırırım ama ben bu erkekkkinnnAlin kizlar oglusum :)
MasaAllah cok tatliii,Allah anali babali saglikli uzun omurler versin..gecmisler olsun canim..darisi bizlerin basina insAlin kizlar oglusum :)
Kız maşallah ya kuzu bu ne güzel DurmuşAlin kizlar oglusum :)
Bende bu aralar böyle tatlı krizlerim oluyor doğum yaklaşıncamı oluyor nedir herkeste bir tatlı krizivalla benimde canım 3-4 gündür deli gibi tatlı çekiyor
bir kutu ekler bitirdim şimdide çikolatalı pasta aşeriyorum
ağdalı tatlı sevmediğimden ona değilde hep çikolatalı pasta tarzı şeylere aşeriyorum
Poposunu isir masallah..Alin kizlar oglusum :)
slm kızlar safak 18 heyecanla kızımı beklıyorum gunler gecmıyor sankı :)
Anladım canım ben hiç doğum yapmadım bilmiyorum ama normal istiyorum tabi korkun varsa tercih meselesi Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsinBir neden yok cnm su anda normal istesem uygunmu gerce onuda bilmiyorum hic sormadim sadece normalden cok korktugum icin ben istedim sezeryani
HAYDAA evlerin sicakliginimi arttiracaz bebek olunca
ama doktorlar onermiyor çok sicagi, ben kizimda sormustum hastanedeki dr a 18 derece demisti, o derecede bende usuurm diye dinlemedim tabide : )) benim ev 21 derece su an arttirmam yani iyi boyle
Ben de sevmiyorum aslinda.ama cherishin dediği gibi boyle pis görünce çok tiksiniyorum.ben de oğlumdan sonra böyle oldum eskiden bu kadar değildim.yikamasam içime sinmiyor rahat edemiyorum.
Ben gecen gün ölçüm şekerimi 192 çıktı ama 3 dk önce filan kayısı suyu icmistim hemen bu kadar cabuk etki ediyor mu acaba
Bende iyice rahatlamıştım.bu bebek bekler diye ama gelebikiyor bir anda demek.salı temizlik yaptırcam.pzt kontrol.var. Hazır bekliyim bari.
Ya bende bir gariplik var ben evimde ne yaparsam yapayım öyle şık bir ev olmuyor.
Öylede sevmem ama bazen birilerinin gidiyorum evleri ışıl ışıl her şey bembeyaz ve temiz. Benim çocuk olmadığından hep topludur ama hiç öyle ışıl ışıl ve yeni durmuyor.
Eksiklik nerde acaba?
Eşimde yıllardır bebek odasına projeksiyon alıp ses sistemi yapıp sinema odası yapsın istiyordu.kısmet bebek odasınaymış
Ben
Ben evlendiğinden beri hiç.yeni nevresim takımı almadım. Hepsinin rengi falan soldu.
Ee Öylede yatılmaz yine gelen giden olur.
Yeni aldım bir tane.
Amin canim hayirlisi neyse o olsun hepimiz icinAnladım canım ben hiç doğum yapmadım bilmiyorum ama normal istiyorum tabi korkun varsa tercih meselesi Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin
Alin kizlar oglusum :)