2015 Şubat Anneleri

Bu konu ile ilgili annemle en son kavga ettik. Neymis ayip olurmus duz nevresimde yeni dogum yapmis biri yatarmiymis da bilmem ne.. En son teyzemden acayip satafatli bi se bulmus getirmis. Sinirlerim zipladi ama artik bi se demiyom, hevesini alsin..

Sali temizlik yaptiricam, halilarim yikamadan gelicek bi de hastaneye gelenler icin bayatlamayan kurabiye falan yaptiriyodum o gelicek. Artikin carsambadan itibaren dogurabilirim :)

Ayın 25 inden önce olmaz lütfen yaaa. Aynı Günüz korkuyorum yalnızım. Bekleyin biraz daha ;)

Nasıl yani park yatağın alt açma ünitesinde mi yatıcakmış bebişler?

herkes içine yatıracakmış ama ben oraya yatıracağım kontrol etmek daha kolay olur diye düşünüyorum :(

Alin kizlar oglusum :)

maşallah sübhanallah ne tatlı duruş o öyle

Bende bu aralar böyle tatlı krizlerim oluyor doğum yaklaşıncamı oluyor nedir herkeste bir tatlı krizi

stresten şekerimiz düştü galiba :kk77:

Kızlar Benm bebek başı aşağıdaydı sonra bi gece acı saplandı nefesim kesilir gibi, makat Geliş dedi doktor . Sonra hissetmedim diyebilirim bir kere daha dondü ama yavaş yavaş , ilk yan durdu sonra aşağı indi . Şimdi başı doğum Kanalı'na inmiş , doner mi yine terse bir bilgi Sahibi değilim , bilen varsa solerse sevinirim

Dönmezmiş artık. Doğum Kanalı'na döndükten sonra sabit orada kalmıyorlarmış.

Artık ben çatlamazsa ...... Diyenlerdenim :-) o doğsunda çatlasın önmeli değil benim için
o kadar uğraştımda çatllamyım diye ondan üzgünüm,bebişi kucağıma alınca inşallah üzgünlüğüm kalmıycak :D

Eşimin yeğeninde vardı dogustan.sürekli nefrolojide küçükken aylik büyüdükçe belirli peryotllarda kontrol takip edildi.9yasindaki kontrolunde düzelmiş normale dönmüş gozuktu.herhangi bi cerrahi müdahale olmadı.
İnsallah duzelir canim saol o.kadar ayrintili ultrason yapildi.surekli ultr
Hepinize cok tesekkur ediyorum....
saat 1:15 te dunyaya geldi oglum.
Ters oldugundan sezaryan oldu hic korktugum gibi degildi genel anestezi ile uyudum uyandigimda agrim vardi damardan agri kesici ile agrimda yok artik.
Emziriyorum sadece dogrulmak biraz zor ama benim kucuk adamim guzel kavriyor maasallah... kilosu 2850. Herkese tekrar tesekkurler...
Gozun aydın:)

Canım sarılık çoğu çocukta olan bişey. Ağlama lütfen, sütün etkilenebilir. Bol bol emzir, atlatırsınız. Benim kızım öyle atlatmıştı. Sarılık doğal bişey artık.
Atlattik canım çok şükür dün akşam 6 da çıktık hastaneden anca fırsat bulup yazabiliyorum :) destek olan moral veren herkese teşekkür ederiz kizimla :)

Benm de değişik oldu cidden anlattığın gbi, aşağı inmiş sekli

Cherish biliyorsun benim bebeğim ters,doktorum bana ümit vermek için konuşurken yaşadığı bi olayı anlattı. Bi hastası hep normal doğuma hazırlamış kendini herşey De iyi gidiyormuş bebek pozisyon almış filan doğum sancısı gelince bebek o sanciyla ters dönmüş iyi mi.sezeryana almak zorunda kalmışlar.drum diyor ilk defa böyle biseye denk geldim.. Ama büyük ihtimal dönmüyorlae çünkü bebegin en rahat olduğu pozisyon bas aşağı pozisyonmus.

Bir ara beyaz kazaklar modaydı. Bembeyaz bir kazak aldım dedim ki giymeden önce bir yıkayayım. Elimde yıkadım ama deterjan ve yumuşatıcı kullandım sonra da Güneş'e Astım kurusun diye. Kuruduktan sonra üzeri dalgalı sarı olmuştu. Yıkama kurallarına baktım deterjan ve yumuşatıcı kullanmayın diyordu. Öyle üzülmüştüm ki :) bir kere bile giyemedim.

Nasil bi kazanmış acaba deterjamla yikanmadan temizlenen Bisey var mi acaba

Back
X