2015 Şubat Anneleri

bende de var aynisindan bazen artıyor bazen azalıyor ama hep var

Aynen benimde gobegim cok killandi utaniyorum doktor bakarken ve tuy olmasa bile jilet suruyolarms diye duydum

evet sezeryan olan çoğu kişiden bende duydum ve benim doktorumda doğum yapan arkadaşım ben aldırdığım halde yinede jilet vurdu demişti
valla ben doktora söyledim utanıyorum sizden göbeğim çok kıllandı ama aldıramıyorum daha çok çıkacak diye dedim
saçmalama neleri geliyor hem şimdiden alma sonra gürleşir doğumun sezeryan olursa o zaman aldırırsın demişti

Selam kızlar, uzun zamandır pek giremedim. Bir haftam var ama bu seferde hiç tık yok ya :) erken doğumdan kork bu seferde gelmiyor diye strese girdim.

Selam canım şükür kavuşturana yaw. Uzun zamandır görüşemedik. Bebişler zamanında Sağlıcakla gelsinler inşallah.

Selam canım şükür kavuşturana yaw. Uzun zamandır görüşemedik. Bebişler zamanında Sağlıcakla gelsinler inşallah.
İnşallah canım ya, sıkıntı stres bide hastalandım 15-20 gün hastalık çektim halada var yani bebek normal doğum pozisyonunda inşallah fazla bekletmez. Korkum hastaneye gerek kalmadan gelmesi yoksa gerisini düşünmek istemiyorum (((((

Geçmiş olsun canım. Hastane çok mu uzak? Eşin dönmüştür umarım.

Rabbim analı babalı büyütsün canım hayırlı olsun bebişin. epidural sezeryan mı oldun?

sıhhatler olsun :)

ya bana geçen gün kuaför göbeğinide alalım 38. haftada dedi ama madem sezeryan durumunda göbeği hastanede traşlıyorlar aldırmama gerek varmı yinede
Göbeğini mi soruyorsun. Eskiden göbeğinde tüy çıkmıyorduysa aldırma bence dökülüyormuş sonra.
Ben eskiden beri Göbeğimi de alırım. Hamilelikte de üç.Kez aldım.
Ne olduysa çok az çıkıyor zaten.
Kaş bıyık maşallah ama.

Valla sırtım ağrıyor.yoruldum çok merdiven çıktım. Birde geldim eve yerler kırıntı süpürdüm işte yemek falan.
Rutinin dışına çıktım.
İş çok zaman yok.
Aşırı plan düşkünü biriyim. Bütün hayatı planlı yaşayan biriyim. İşte şu durumda beni düşünün.
Kafayı üşütmemem içten değil.
Oysa ne kadar çok plan o kadar kötü hayat.
Dr bana demişti belki çok başarılı olursun ama asla mutlu olamazsın.

göbeğimi hiç aldırmadım çok fazla olmazdı zaten 2 kıl vardı kalın ve uzun olan onları cımbızla yoluyordum

Ario arkadaşlarım sancilarin basladimi cokmu falan diolar sanci nedir nasi olur bilmiorum ki evet agrilarim var ama sancimi deilmi bilmiorum cahillik basa belaa cnm dedigin gibi :)
Doktor vajinal ultrasonla baktıktan sonra sancın tabi olur cok aşağı bastırıyor bebek dedi güzelim belki seninki de bundandır. Doğurucam heralde çıkacak diyordum ne olduğunu bilemediğim için

canım artık adım atmak bile ağrı yapıyor insana yorulman heryerinin ağrıması çok normal.. ama insan evin halini öyle gördükçede dayanamıyor.. eşine yaptır yorma kendini, zaten 1 haftan kalmış.

ay n guzel denk gelmis

canim.hic telas yapma. Iki gune bir hata hergun git nst gir. 40 i doldurduktan sonra. Benim 40 doldugu gun hic acilma vs yoktu..dr seninki gibi anlayisli da olmadi suni sanci verelim yat da dedi. Ben hic acilma.olmadan suni sanci ise yaramaz diye okudugum icin kabul etmwdim. Sorumluluk bana kaldi. Hergun nst ye gelrek bekledim. 40+3 te dogdu cok kolayca. Vakti gelince allahin izniyle olup gidiyor. Bir de hareketlerini iyi takip et. En ufak azalmada nst ye git.

Ayakta kaldığım günlerde oluyor hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…