bende de var aynisindan bazen artıyor bazen azalıyor ama hep varBeyaz renkli kivamlı akıntısı olup artış yasayan var mı? Koku yanma vb yok ama artmıs kremsı bi akıntım var. Dr altına etek giy çamaşır giymeden gezmeye calis hava aldır dedi ama o da pek.mumkun olmuyor ki
Aynen benimde gobegim cok killandi utaniyorum doktor bakarken ve tuy olmasa bile jilet suruyolarms diye duydum
Selam kızlar, uzun zamandır pek giremedim. Bir haftam var ama bu seferde hiç tık yok ya :) erken doğumdan kork bu seferde gelmiyor diye strese girdim.
İnşallah canım ya, sıkıntı stres bide hastalandım 15-20 gün hastalık çektim halada var yaniSelam canım şükür kavuşturana yaw. Uzun zamandır görüşemedik. Bebişler zamanında Sağlıcakla gelsinler inşallah.
İnşallah canım ya, sıkıntı stres bide hastalandım 15-20 gün hastalık çektim halada var yanibebek normal doğum pozisyonunda inşallah fazla bekletmez. Korkum hastaneye gerek kalmadan gelmesi yoksa gerisini düşünmek istemiyorum (((((
BezelyeHangi sebze o en kalorili :)
Ne yazıkki sezeryan. Yatsı yı kılarken aniden suyum geldi. Gittik 1 cm di. Dr muayene etti. Kafa basmıyor nst çok iyi değil bu bence doğmaz dedi. Ben beklemek istiyorum dedim. 6 saat bekledim. Sancıyla. 6 saat sonundaki muyanemde de 1 cm olunca sezeryana aldılar. 6 saat boyunca Allah ım en hayırlısını ver diye dua ettim. Inşallah budur ben ve bebeğim için en hayırlı.
Masallah cnm cok beceriklisin ya gule gule kullansin minnosun
Göbeğini mi soruyorsun. Eskiden göbeğinde tüy çıkmıyorduysa aldırma bence dökülüyormuş sonra.sıhhatler olsun :)
ya bana geçen gün kuaför göbeğinide alalım 38. haftada dedi ama madem sezeryan durumunda göbeği hastanede traşlıyorlar aldırmama gerek varmı yinede
Eşim gidemedi şükür, ordaki iş yerini işleri uzadı da uzadı Buda işime geldi :) daha tam bugun belli oldu eşim 2. Aya anca gider herhalde :)Geçmiş olsun canım. Hastane çok mu uzak? Eşin dönmüştür umarım.
Valla sırtım ağrıyor.yoruldum çok merdiven çıktım. Birde geldim eve yerler kırıntı süpürdüm işte yemek falan.Fazla ise güce girişip rutin yogunlugunun disina cikma bence sen enerji yukselisi ve yoğun tempoya giren bebesini aliyo kucagina sonrasaka bi yana o kadar telkine emek hanım söz dinlemeezse bizimkileri hic tutamayiz sonra icerde seninki benmki litchininki analarinin tarihini beklemeli bak oyunbozan olmasin arada lutfen
Ne kadar hamar hatunsunuz ya masallah cok guzel olmus gule gule kullansin minnosEki Görüntüle 1383599 Bu da benim el emeğim :)
Göbeğini mi soruyorsun. Eskiden göbeğinde tüy çıkmıyorduysa aldırma bence dökülüyormuş sonra.
Ben eskiden beri Göbeğimi de alırım. Hamilelikte de üç.Kez aldım.
Ne olduysa çok az çıkıyor zaten.
Kaş bıyık maşallah ama.
Doktor vajinal ultrasonla baktıktan sonra sancın tabi olur cok aşağı bastırıyor bebek dedi güzelim belki seninki de bundandır. Doğurucam heralde çıkacak diyordum ne olduğunu bilemediğim içinArio arkadaşlarım sancilarin basladimi cokmu falan diolar sanci nedir nasi olur bilmiorum ki evet agrilarim var ama sancimi deilmi bilmiorum cahillik basa belaa cnm dedigin gibi :)
Bebis erkek miydi? Benim oglumda oyle olmustu,gobegim accccayip killanmisti ama oyle bisi yasamadim. Ilginc :)kirpiklerimden uzun oldu göbek kıllarım
ilk aylardan beri tek şikayetim onlar
sezeryanda jilet sürüyormuş her ihtimale karşı doktorum
Bu halde temizlik yaparsan her yerin ağrır akıllı anne adayı !
Bırak evi ne götürüyorsa götürsün
Sonra yatmakta kalkmakta dönmekte uyumakta zehir olur
Müstehak sana şuan çektiğin acılar
Allahımm nasıl bi insan temizlik yaptı diye bu denli ağrı içinde kıvranır. Et kesiği değil bütün kemiklerim yerinden çıktı gibi sanki
Bu Takım'ı annem örüp yollamış sağolsun yeşil Takım'ı ben yaptımÇoook güzel olmuş. Allah güle güle giydirmek nasip etsin inşallah. Şapkanın modelini nerden aldın? Öyle bir şapka ben de yapayım istiyorum.
ay n guzel denk gelmiskaşıntım vardı malum bölgede; sağlık ocağına gittim geldim. krem verdi sadece...
duraktan bindim taksiye; taksici amca sağ olsun bekledi çıkmamı da eczaneye de uğradık eve geri döndük :) -bu arada beklerken taksimetreyi kapattı.
dönüşe zor taksi bulurdum :)
"kızım hamile baba hamile biri binerse çok iyi davran diye tembihliyor sürekli" dedi
canim.hic telas yapma. Iki gune bir hata hergun git nst gir. 40 i doldurduktan sonra. Benim 40 doldugu gun hic acilma vs yoktu..dr seninki gibi anlayisli da olmadi suni sanci verelim yat da dedi. Ben hic acilma.olmadan suni sanci ise yaramaz diye okudugum icin kabul etmwdim. Sorumluluk bana kaldi. Hergun nst ye gelrek bekledim. 40+3 te dogdu cok kolayca. Vakti gelince allahin izniyle olup gidiyor. Bir de hareketlerini iyi takip et. En ufak azalmada nst ye git.Bayanlar doktordan çıktım biraz gezip eve geldim
Benim kızın gelesi falan yok
28inde yani tam bir hafta sonra 40 haftamız doluyor. Haftaya iki gün gidicem muayneye. Çarşamba eğer ikinizde de bir sıkıntı görmezsem maksimum bir hafta daha beklerim sonra sezeryan yaparım dedi. Ilk doğum olacağı için 20 saat sancı çekersin suni verirsem , ki açılma olmama ihtimali de var. Boşuna sancı çekmeni istemiyorum dedi.
Beyaz renkli kivamlı akıntısı olup artış yasayan var mı? Koku yanma vb yok ama artmıs kremsı bi akıntım var. Dr altına etek giy çamaşır giymeden gezmeye calis hava aldır dedi ama o da pek.mumkun olmuyor ki
cok beceriklisin güzel günlerde giydir inşBu Takım'ı annem örüp yollamış sağolsun yeşil Takım'ı ben yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?